|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
27.06.2008, 19:22 | #1 |
Tatlı Yarışması 1.si
gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 925
|
Sen ÖLürSen BeNdE ÖLüRüM AnNe...
Kırk beş paslı sene birikmiş gözlerinde
Yüreğin üşüyor görüyorum anne..! Şimdi ben gidiyorum Gönlünden, ömründen uzak yerlere Öyle kırgın durma ne olur Sana bilmediğin mutluluklar getireceğim Sen yeter ki benim için güçlü dur! Üzerine ömrümü serdiğimsin, ışığımsın Sen inadına yaşamalısın! Sakın kendini önemsiz hissetme Benim için her köşeden yükselen tek aydınlıksın Bu baş kaldırmalar sana değildi inan Affet, sen kadar merhametli olamadım Sana yaşattığım kadar eziyeti Evladımdan çekmeye razıyım! Bana kız anne; Kız ki! Ne kolay bağışlandığımı göreyim...! Hadi kalk o yataktan Bak en sevdiğin geldi! Çok ağır azaplardayım Yine sessiz çığlıklardayım Hadi yağmur ol! Güneş ol bana ellerinle Ama sakın gitme; Gittiğin an Ömür gidecek Yollar bitecek Işık sönecek Bak bu deniz büyük, benimse kollarım zayıf Hani hep derdin ya ben hataya meyilliyim! Gidersen direnmem Gidersen uslanmam İlle de gideceksen Buralarda duramam Beraber gidelim Ben hala bildiğin dünkü çocuğum...
15.11.2008, 22:30 | #2 |
Usta Yiğido
sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 23:10
Tecrübe Puanı: 1628
|
Cevap: Sen ÖLürSen BeNdE ÖLüRüM AnNe...
ANNE ÖZLEMİ
Annem benim Merhametlilerin merhametlisi Gökyüzünün meleği Kalbimin hayat perisi Nerdesin… Başım yine darda annem Gelmeyecek misin? Ellerini açıp semaya Rabbim seni korusun Gözüne yaş ayağına taş gelmesin Demeyecek misin? Kaç anneler günü geçti sensiz Sana veremeyeceğimi bile bile Her yıl anneler gününde bir hediye aldım Hepsinin üzerine birkaç damla gözyaşı döküp Sandığıma kaldırdım Kızlar evlendiği zaman Çeyiz sandığıyla gidermiş Benim de sandığım hazır annem Ama evlenmiyorum Sana geliyorum Çünkü biliyorum ki Benim için asıl düğün Sana kavuştuğum gün annem Sana kavuştuğum gün… |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|