|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
23.02.2009, 10:07 | #1 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2198
|
ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ
Zirve artık onlardan soruluyor... Yiğido dün de Kamanan´la Eskişehir engelini aştı. Takipçileri puan kaybı yaşarken, Kırmızı-Beyazlılar şampiyonluğa giden yolda büyük avantaj yakaladı.
Kamanan atıyor Yiğido coşuyor Maçın tek golünü atan Sivasspor’un golcüsü Kamanan, iyi transfer olduğunu bir kez daha kanıtladı. Ligdeki 6 maçında 3. golünü atan, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray’ın belalısı olan Fransız oyuncu, yine takımını sırtlayan isimler arasındaydı. İsrail’in Maccabi Telaviv takımından 350 bin Euro’ya mal edilen Fransız oyuncu, takımına kazandırdığı maçlarla taraftarların da göz bebeği oldu. Karşılaşma osonunda da dans şov yapan Kamanan’ın bu coşkusuna takım arkadaşları da eşlik etti. Ne dediler? Mecnun Odyakmaz: Uzun bir aradan sonra puan farkıyla lider olmak için fırsat yakaladık, gerçekten bu anlamda çok mutluyuz. Hakemler her zaman hata yapıyor. Eskişehirsporlular da çok gergindi. Mehmet Yıldız: Rakiplerimiz puan kaybettiği haftada gergin bir maça çıktık ve istediğimiz sonucu aldık. Adım adım hedefimize yürüyeceğiz. Murat Erdoğan:İnanılmaz bir takıma geldim. Böyle bir arkadaşlık, ortam görmedim. Başarının tesadüf olmadığını anladım. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Faruk Bayer: 5. büyük olduğumuzun göstergesi. Bu maç bizim açımızdan çok iyi geçti. Haddimizi bilen bir takımız. Golü atıyoruz, ondan sonra da savaşıyoruz. Penaltı itirazında kötü bir niyetim yoktu. Maçtan notlar 10 numara! Lider, evinde üst üste oynadığı 10. Süper Lig maçından da zaferle ayrılmasını bildi. Kırmızı-Beyazlılar, sezon başından bu yana sahasında rakiplerine boyun eğmeyerek büyük başarıya imza attı. 12. adam coştu Sivassporlu taraftarlar, takımlarını yine yalnız bırakmadı... Tribünleri dolduran Kırmızı-Beyazlılar, 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi. Taraftarlar, galibiyetle biten karşılaşmanın ardından uzun süre “Şampiyon Sivas” diye tezahüratlarda bulundu. Sınırda kaldılar Zorlu Fenerbahçe sınavı öncesi sarı kart sınırındaki 3 futbolcunun ceza almaması teknik heyeti sevindirdi. Eskişehirspor karşısına ceza sınırında çıkan Faruk, İbrahim ve Abdurrahman, hakemle diyaloğa girmekten kaçındı. Zeminin gazabı! 4 Eylül Stadı’nın sert zemini futbolculara zor anlar yaşattı. Birçok oyuncu maç içinde yere düşerken, çok pas hatası da yaptı. Özellikle savunma oyuncuları rakip ataklarda zeminin azizliği uğrayıp, basit hatalar yaptı. Lig TV skoru bildi! Başlama düdüğünün ardından Lig TV, skoru ilk dakikadan yazdı! Ekrana, yanlışlıkla Sivas: 1 - Eskişehir: 0 yazan TV yetkilileri, daha sonra bu hatalayı farkederek düzeltti. |
23.02.2009, 10:11 | #2 |
Usta Yiğido
barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2198
|
Cevap: ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYORUZ
Bülent Uygun, rotayı İstanbul´a çevirdi. “Şampiyon olmak için Kadıköy´de kazanmalıyız” diyen genç teknik adam, “Kupada da hedefe ulaşacağız” diye konuştu.
Uygun’dan penaltı yorumu Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un aklı Fenerbahçe’de... Eskişehirspor maçı sonrası galibiyetten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Uygun, “Şampiyon olmak için kazanmalıyız. Rakibin bundan sonra kim olduğu önemli değil. İstanbul’da Fenerbahçe’yi yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız. Kupada da hedefimize ulaşacağız” dedi. Genç teknik adam hakem hatalarının çok konuluşulduğu Eskişehir karşılaşması için de şunları söyledi: ‘Hakemlere güvenmiyorum’ “Artık maçlar birbirinden zor geçiyor. Kimi küme düşmemeye kimi yukarıya oynuyor. Futbolun 90 dakikası iyi olacaksınız diye bir kaide yok. “Penaltı” denen pozisyona uzaktım. Yerdeyken kayarak eline temas olduğunu gördük. Penaltı olma ihtimali yüksek” ifadesini kullandı. Eskişehir hocası Rıza Çalımbay ise, “Sivas’ın galibiyetine gölge düşürmek istmiyorum ama hakem hataları karşımıza çıktı. Artık hiçbir hakeme güvenmiyorum” diye konuştu. |
23.02.2009, 10:11 | #3 |
Usta Yiğido
sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 915
|
sivasporumuza başarılar inşallah şampiyonuz.......
23.02.2009, 10:24 | #4 |
Usta Yiğido
HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2286
|
Aminnnnnnnnnn inşALLAH hedefimiz şampiyonluk diğer büyük tükımların yenilmesi çok işimize yaradı.
23.02.2009, 10:47 | #5 |
Yeni Yiğido
nevinavci58 Şuan
Son Aktivite: 07.06.2009 21:27
Tecrübe Puanı: 0
|
insallah o günüde görücez
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|