|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
24.03.2009, 00:27 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
Antalya'da Sivaslılar Gecesi Yapıldı
Antalya’da bulunan Sivaslılar doyasıya eğlendi. Antalya Emniyet Müdürü hemşehrimiz Feyzullah Aslan’ında katıldığı gecede buram buram Sivas yaşandı. Antalya Emniyet Müdürü hemşehrimiz Feyzullah Arslan’ın da katıldığı gecede Antalya Sivaslılar Derneği Başkanı Necati Sümbüloğlu yaptığı konuşmasında” Sivas dışında olmak Sivas’ı unutmak anlamına gelmez, aslında Sivas çatısı altında bütünleşmenin en güzel örneklerini yaşamak lazım. İşte bizlerde Sivaslılar Derneği olarak bunu yaşıyoruz. Sivaslı olmak her zaman bizlere gurur verdi, bundan sonra da Sivas gruru ile birlikteliğimiz devam edecektir “dedi Antalya’da düzenlenen Sivaslılar gecesiyle ilgili olarak görüşlerini dile getiren Farut Nafiz Şerbetcioğlu ise “Gecemiz de sanki Sivas ta idik.. Sizler Sivas da yaşadığınız halde bizim kadar Sivas lı olamazdınız, çünkü biz o gece hep Sivas’ımızı yad ettik.. Yaşadık... Muhabbetlerimizle, anılarımızla, konuşmalarımızla.Dernek başkanı.Necati Sümbüloğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan gecemizde Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan her zamanki mütevaziliği ile gecemizi onurlandırdılar.Program tamamen Sivaslı ses, saz üstatlarımızla dolu idi... Kimler yoktu ki;Kazım Yüzer, Ercan Akkök, Hasan Güler,Necati Güler Ahmet Bakaç bizleri öylesine coşturdular ki.Sivas tan gelen futbolcularımızın imzalı Sivaspor forması açık artırma ile satılarak derneğimize katkı sağlandı..ve bu yıl ki starımız TRT sanatçısı hemşerimiz Ahmet Turan Şan neler söyledi neler neler hem de Sivas muhabbetleriyle süsledi şarkılarını türkülerini.., Hemşerimiz Fevzi Yılmaz’ın şefliğinde Sivaslı bay ve bayanların oluşturduğu ama hayatında hiç şarkı söylememiş tamamen amatör bay ve bayanlarımızdan oluşan koromuz da gecemize ayrı bir güzellik kattı..O gece Sivas ı yaşadık, hatta Kümbet’ten Kepçeli'ye yürüdük, doyamadık oradan çermiklere uzandık, paşa fabrikasına uğradık ve tabi ki hafiften demlendik..Kışımızı kuzine sobalarla yaşadık, yemeklerimizi, Sivaslıca muhabbetlerimizi, Sivassporumuzu konuşurken kabardık şöyle... Düşündük ΄΄ essahtan Sivasspor şampiyon olur mu?΄΄ diye... Neden olmasındı ki neyimiz noksandı ki hatta fazlamız bile vardı diğerlerinden -inanç ve azmimiz başarıyı getirecek-diye düşündük ve gururla sevindik hep beraber Antalya’daki Sivaslılar olarak...΄΄Ahhhh dedik bir de, bu güzelim memleketimizde sorunlar azalsa, ekonomimiz düzelse, insanımızın yüzü içten yürekten gülse, doyasıya yaşasak bu güzel ülkede...΄΄ diye düşünmeden de edemedik... Antalya'da ki Sivaslılar olarak ülkemizin genel gidişatını da konuştuk, çünkü bu ülke hepimizindi ve ülkemizi çok seviyorduk” dedi. |
24.03.2009, 10:42 | #2 |
Usta Yiğido
altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4524
|
Cevap: Antalya'da Sivaslılar Gecesi Yapıldı
Antalya'da Sivaslılar Gecesi öncelikle hayırlı olsun Bu geceyi düzenleyen ve tertipleyen ayrıca bu güzel geceye renk katan sanacılarımızı ve tüm katılımcılarımızı ayrı ayrı tebrik ederim darısı diğer illerimizdeki sivaslı kardeşlerimize
24.03.2009, 11:45 | #3 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 827
|
Hayirli ugurlu olsun öncelikle. Düzenleyene ve giden misafirlere tesekkürler. Umarim hos bir gece olmustur, öyle oldugundan da eminim.
24.03.2009, 12:05 | #4 |
Usta Yiğido
seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2174
|
çok hoş olmuştur böyle gecelerin hep yapılmasını diliyorum hep birlikte olmaya vesile olan bütün yetkililere tşkler..
24.03.2009, 12:10 | #5 |
Editör
SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
insan bunu iki hafta önce yapardi ya ne güzel bizde katilirdik
birlik beraberlik icin böyle gecelerin yapilmasi cok güzel eminim güzel ve eglenceli gecmistir
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
24.03.2009, 13:51 | #6 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1036
|
antalyadaki hemşerilerimi selamlıyorum, bende kumluca yakınlarından bir tarla almıştım 3 yıl önce inşallah emekliliğimi sahilde balık avlayarak geçireceğim, antalyayı çok seviyorum , neredeyse yılda bir iki giderim, bir sürü köylüm oturur orada , artık oradada epey sivaslı olduk, maşallah, daha güzel işler yapacaklarına eminim hemşerilerimin
24.03.2009, 14:30 | #7 | |
Usta Yiğido
Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 14:19
Tecrübe Puanı: 813
|
Alıntı:
Gurbette olan hemşehrilerimizin bir araya gelerek buluştuğu bu ve benzeri organizelerde yaşanılan atmosferin çok farklı olacağını tahmin ediyorum. Artarak devam edeceğine inandığım bu organizasyonların diğer gurbette bulunan hemşehrililerimizinde yapmaları dileklerimle, Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|