|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 816
![]() ![]() |
Alıntı:
Kisinin görüsü...uzatmak yersiz.
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Yiğido
![]() sinx58 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2009 18:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
berat kardeşim okudum son yazdıklarını,sinirinin haddi beni ilgilendirmez en fazla forumdan banlarsın ama şunuda unutmaki senin yaptığını sami aydında yaptı ve aldı cevabını,saçmalamışsın dememin sebebi %50-60 akp den bahsetmenki buna kargalar bile güler hadi bunu tartışalım istersen her türlü,sende sanırım sonlarda tebrikler diyerek seçimden önce akp bayrağı asıp dükkanına seçimden sonra doğan ürgübün yanına gidip baş sağlığı dileyenlerdensin belkide,bir kere dosdoğru olun bir kere Allahın rızasını gözetin yahu neymiş forummuş al son yazım ister sil ister baş köşene as ,buraya cevap yazmadanda yaşayabilirim ben ama sen tehditlerinle herkesi kaçırabilirsin bu forumda unutma,saçmalamışsın dedim küfürmü bu sence neden bu kadar gocunuyorsun,ve kelimelere karakterlere takılıp kalıyorsun yoksa gücüne mağrurlanma padişahım lafımı gitti yahu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ramazan_d Şuan
Son Aktivite: 28.02.2011 18:52
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
30 / 11 / 2007 16:40
İstanbul'dan Isparta'ya giderken, Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Çukurören ve Yenitepe köyleri arasındaki Türbetepe mevkisine düşen uçağın enkazına ulaşıldı. Isparta muhabiri Hatice Özdemir, jandarma ekipleriyle birlikte uçağın enkazına ilk ulaşanlar arasında yer aldı. Muhabir Özdemir, uçağın büyük ölçüde hasarlı olduğunu belirterek, gözlemlerini şöyle aktardı: “Uçağın enkazına ulaştık. Enkaz Türbetepe'deki orman gözetleme kulesine yakın bir yerde. Cesetler ortalıklarda görünüyor. Eşyalar ve uçağın parçaları dağılmış vaziyette. Uçağın ön ve arka tarafı parçalanmış. Kanat uçları kırık, cesetler ve uçak parçaları geniş bir alana yayılmış. Cesetlerin kimileri koltuklarla birlikte duruyor. Jandarma ekipleri enkazı güvenlik çemberine almaya başladı. Çevredeki köylerde yaşayan vatandaşlar da enkaz bölgesine geldi. Jandarma, sivil vatandaşları enkaza yaklaştırmıyor. İlk gözlemlerime göre kazadan kurtulan yok. Cesetler torbalara konulmaya başlandı.” İşte dakika dakika kaza Isparta yakınlarında 56 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazası, saat saat şöyle gelişti. Saat 23.20 İstanbul-Isparta seferini yapacak olan Atlasjet Havayolları adına uçan World Focus Havayollarına ait MD 83 tipi yolcu uçağı Priştina'dan İstanbul'a gecikmeli olarak geldi. Saat 01.18 Uçak Isparta'ya inmek üzere alçalmaya başladı. Saat 01.36 Süleyman Demirel Havalimanı'na inişe geçen uçak meydanda görüldükten sonra radardan kayboldu. Saat 02.03 Arama kurtarma çalışmaları başlatıldı Saat 02.38 Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait arama kurtarma helikopterleri havalandı. Saat 03.00 Isparta ve Antalya'da kriz masası oluşturuldu, bölgedeki köylerin muhtarları da uyarıldı. Saat 06.05 Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterler, MD83 tipi yolcu uçağının, Keçiborlu'nun Çukurören ve Kılıç köyleri yakınlarında 1800 metre yükseklikteki Türbe Mevkii'nde enkazı gördü. Saat 06.10 Jandarma ve kurtarma ekipleri bölgeye hareket etti. Saat 06.30 Kurtarma helikopteri uçak enkazının bulunduğu bölgeye inerek kurtulan yolcu olup olmadığı yönünde araştırma başlattı. Saat 07.00 AtlasJet Havayolları CEO'su Tuncay Doğaner yaptığı açıklamada kurtarma helikopterinin enkazın yanına indiğini ve kurtulan yolcu olmadığı bilgisini verdi. bana göre uçaklara bilgisayarlardan sabotajjjjj ihtimali geliyoorrrr çünküüüü no uçaktaaa çok önemliiiiii türk bilim adamları vardııı dış ülkelerden sabotajjjj ihtimaliiii olurmu sizce hani denizli valisi recep yazıcıoğlu flimi vardııııı bir amerikalı iş adamı şöyle bir sözle başlıyor ben şu türklerin en çok şu huyunu seviyorum bir olayı çok çabuk unutuyorlar diye bir sözü vardıı .........çünküüüü bizler çok uyanık olmamızzz gerekiyorrr arkadaşlar adalet kalkınma partisi bu oylardan bir ders alsın ve dersine çalışsın eğerki bu oylardan bir sonuç almaz ise gelecek genel seçimde çok oy kaybedecektir bir an önce aklını başına alıp .....ekonomi ile ilgili işler becermesi gerekiyor bu gibi işler hayata geçmezz isee gelecek seçimde yüzde 26 altına ksein düşecektirrrr Konu ramazan_d tarafından (01.04.2009 Saat 01:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() ZALIM_58 Şuan
Son Aktivite: 27.12.2011 19:32
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
SİVASLIM_58 SEN PROKOVATÖRDEN BAŞKA BİŞİ DEİLSİN SEN KİMSEYA LAF SÖYLEYEMEZSİN BU YURTTA SADECE AKP YOK NEDEN Bİ DOGUDA DİYARBAKIRI ALAMADINIZ NEDEN Bİ BATMANI ALMADI GİDİN ORALARI ARAŞTIRIN SİVAS HALKI KİMSYA İHANET ETMEZ EDENİ AFFETMEZ SAMİ AYDIN SİVAS A İHANET ETTİ BENİM MECLİSTE 17 TANE DOSYAM YOK SAMİ AYDIN IN DOSYASI VAR GİTSİN BUNU ARAŞTIRSIN
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
altuntaş abi yanılmıyorsam koyu akp liydin..
yanlış mı hatırlıyorum...yoksa biri senin nikini mi çaldı ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
valla gardaş bu sitede bazen büyük şaşkınlıklar yaşıyorum bu gün böyle konuşan yarın tam tersi değişik konuşuyo ama takip ettiğim kadarıyla altuntaş abimiz akp li değildi veya ben yanılıyorumdur............
|
|
|
#8 |
|
Yeni Yiğido
![]() sinx58 Şuan
Son Aktivite: 22.05.2009 18:50
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşım istanbulda yaşıyor olabilirsin yılın 15 günü gelip sivasın sefasını sürüyor olabilirsin,ama yazı kışı 12 ay biz bu memlekette yaşıyoruz,benim düşüncelerim değil %50 oyla sami aydını postaladı bu millet ,bu niye gücünüze gidiyor anlamamak elde değil,alevisi sünnisi her kesim doğan ürgübe oy verdi,hiç gördünmü doğan ürgübü 2 dk oturup konuştunnmu,yada 1 dk sami aydınla göz göze gelipte kasıntı kasıntı yürümesini gördünmü,5 sene önce sami aydını görseniz süt dökmüş kuzu gibiydi,ama iktidar eline geçince neler neler yaptığı herkesin malumu,ben sami aydının şahsına kin beslemiyorum tanımam etmem,ama müteahhitlerle işbirliği içinde yolunmuş kaza çevirmedi mi,istasyon caddesinin kaldırımlarını 50 kere değiştirmedimi,cıbıllar parkını dümdüz etmedimi,kışın gelseydin keşke de görseydin yolların rezaletini,ben taşımacılık yapıyorum,istanbulda ankarada 2 yılda bir yaptırılan ön takımı burda 6 ayda bir yaptırıyoruz,mecburmuyuz kardeşim,ak-su yapmış park yapmış bahçe yapmış,bunu seçilmiş yapmadımı ,çanka yapmadımı,belediyenin asli görevlerini halka bir lütuf gibi gören dengesizler yüzünden bu halk bu hale geldi,su parası almıyormu,çöp parası almıyormu,tanıdığımız bir arkadaş evin önündeki asfaltta su borusu patlıyor diye,1 milyar fatura yollamadımı,tabela vergilerini %100 arttırarak su parasını %100 arttırarak,hayvan pazarı esnafına yollarınızda çukur olmayacak sularınız bağlanacak v.s v.s diyerek kandıran namus borcumdur diye yeminler edip oy istiyen sami aydın değilmiydi,şener şenin ilyas salmanla filminde cami yaptırma derneğini soyup soğana çevirip sonrada kaçma sahnesini hatırlarsınız değilmi,süper bir bahane oldu sami aydın için işte,zengindi değildi,insanoğlu paraya tamah ederse nemrutlukta zirveye çıkar ,el-insaf benim kimseyle alıp veremedğim yok,dün samiciydimde bugün çıkarım için ürgüpcü oldugumda yok,zaten öylelerini bu halk biliyor sen istanbuldan bilmiyor olabilirsin,zaten onlarda NAMUSSUZ ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ insanlar...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 824
![]() |
Öncelikle belirtmeliyim ki Sevgili Muhsin Yazıcıoğlu'nu kaybettiğimiz için duyduğum üzüntünün benzerini Sayın Sami Aydın'ın belediyeyi kaybetmesi dolayısı ile yaşadım. Yorumlara bakıyorum da bazı arkadaşlarımız son derece partizanca olaya yaklaşıp son derece yakışıksız ve yiğidin hakkını yiğide vermeyen bir ruh hali içerisinde Sami Aydın'ı kötülüyorlar. Kim ne derse desin Sami Bey Sivas'ın ufkunu açmıştır, çıtayı yükseltmiştir, Ak-Su projesi, Paşabahçe mesire alanı, bölge parkları ve muhteşem Kent Meydanı projesi ile Sivas'ın kendine olan inancını yeşertmiş ve bir sonraki dönem yapmayı planladığı yeni otogar, yeni belediye binası, Kızılırmak projesi vb projeler ile Sivas'ın ve Sivaslının asıl erişmesi gereken noktayı göstermiştir. Sanmayın ki bütün bunları duygusal davranıp, partizanca söylüyorum, hayatımda üç defa oy kullandım üçünü de Ak parti'ye vermedim, yani söylediklerimle partizanlık yaptığım sanılmasın. Tespitlerim son derece rasyoneldir.
Gelinen son noktada Sivaslı müthiş bir vefa örneği göstermiş ve sağlığında vermediği belediyeyi ölümünde (büyük ölçüde bu süreçte yaşanan trajedi neticesinde) sevgili Muhsin Yazıcıoğlu'nun partisine vermiştir. Ya hu olur mu, merhum yaşasaydı da belediyeyi alacaktı demeyin, hepimiz bal gibi biliyoruz ki Sivas belediyesi böyle acı bir kaza yaşanmasaydı, Konya ve Kayseri'yle birlikte Ak parti'nin yüzde 60'ları devireceği bir oy oranıyla tekrar Sami Bey'le yoluna devam edecekti ama yaşanan duygu patlaması buna fırsat vermedi. Bu işin duyguyla alakası yok arkadaşım demeyin, hayatında Yazıcıoğlu'na bir kez bile oy vermemiş, hatta onun bazı düşüncelerine karşıt ideolojide olan babam ve bazı tanıdıklarım bile Sivas'tan kalkıp Ankara'ya cenazeye gittiler ki işte bu durum yaşanan duygu patlamasının en açık seçik resmidir. Gelelim Sayın Doğan Ürgüp'e... Sayın Ürgüp için ilk söylemek istediğim şey şu: Sivas belediyesi BBP'nin tarihinde kazandığı ilk il belediyesi midir? -Evet. Yani BBP için sırat köprüsünün üzerinde olmak demekle Sivas Belediyesini elinde bulundurmak önümüzdeki dönem için eş anlamlıdır. Neden mi? Bir siyasi hareket olarak ilk defa ciddi bir sorumluluk ve yük alıyorsunuz. Artık muhalefet değilsiniz ki sürekli topu taca atasınız, artık atamazsınız, o topu tekrar sizin kafanıza atarlar. Bir şekilde o topla oynamak sizin göreviniz oldu artık, ya yerinizde sayarsınız ya gol atarsınız, ya kendinizle beraber Sivas'ı da batırırsınız ya Sivas'ı alır Konya, Kayseri yaparsınız. Dikkat edin siyasi bir parti olarak icraate yönelik ilk ciddi sınavınız başlamış bulunuyor. Beş yıl dolmadan sınav salonunu terk edemezsiniz! Kısacası BBP'ye emanet edilen Sivas belediyesi ve dolayısı ile Sivasımız cennetle cehennemin tam ortasında, ya kendisini öncelikle hemşerilerine ve daha sonrada Sivas'ta yapacağı icraatler ile tüm Türkiye seçmenine ispat etmesi gereken BBP'li yönetim (kendisi partisinden kat be kat büyük liderlerini de kaybetmiş olduğu dezavantajlı bir konumda) Sivas'ı cennete çevirecek, hem Sivasımız kazanacak hem de BBP ilk ciddi icraat sınavını başarı ile geçmiş olarak kendisini tüm Türkiye'ye sunacak ve Türkiye'de iktidara talip olacak. Ya da bu kritik virajda BBP'li kadro -Allah korusun- hem kendileri kaybedecekler, güzel Sivasımıza hizmet edemeyecekler, dedikodu, kavga, hırs, nefret, geçmiş dönemle hesaplaşarak (güya) egosunu tatmin etmek isteyenlerle bu şehri yaşanılmaz bir hale getirecekler, hem Sivasımız kaybedecek hem de ilk ciddi icraat sınavına girmiş olan BBP kaybedecek, silinip gidecek, beraberlerinde Sivasımızı da alıp götürecekler. Beş yıl sonra dönüp baktığımızda hemen hemen büyükşehir olmaya yaklaşmış bir Sivas görürsek ne ala, hep beraber var gücümüzle bizi o noktaya taşıyacak olanları avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlarız, ancak ne var ki beş yıl sonra geriye dönüp baktığımızda harap olmuş bir vilayet görürsek bunun da hesabını sorarız. Ancak ''Bade harabül Basra!'' dememek için çok kıymetli Doğan Ürgüp Bey'in ve ekibinin işi baştan sıkı tutmalarını, tamamen icraate odaklanmalarını, enerjilerini bazı dar kafalı partililerinin yaptığı gibi onun bunun yolsuzluk söylentilerine harcamaları yerine Sivasımızı kalkındırmaya sevketmelerini diliyor ve bekliyorum. Lütfen enerjimizi birbirimizi kırmak, yargılamak, perişan etmek için değil toptan kalkınmayı gerçekleştirmek için harcayalım. Şunu bilelim ki Sami Aydın da Doğan Ürgüp de Sivasımız için kıymetlidir ve kıymetleri Sivas'a yapacakları hizmetlerle çok sıkı irtibatlıdır. Bu sebeple madem biz hizmete değer verip hizmete göre insanları kıymetlendiriyoruz o halde hizmet etmek için gelenlerin de bunun bilincinde olmaları, birbirlerinin projelerini, çalışmalarını üzerine koyarak devam ettirmelerini bekliyoruz. Ümit ediyorum ki kişiliği, birikimi, tecrübesi ve zihniyeti bizim için, Sivasımız için çok kıymetli olan Doğan Ürgüp Bey, Sami Bey'den devralacağı projeleri devam ettirir, Sami Bey'in yapmak istediği ve fırsat bulamadığı projelerini uygulmaya koyar, -elbette kendi projeleri de olacak onları da kamuoyu ile paylaşacaktır- hatta MHP, CHP ve SP adaylarının da var olan, Sivasımız için hazırlamış oldukları projeleri bir havuzda toplayarak, uygulanabilir olanları uygulayarak ortak aklın parlak ışığını Sivasımız üzerinde yakacaktır!... Artık heyecanla Sivasımıza yapılacak yeni hizmetleri bekliyoruz. Bu esnada bir noktaya da dikkat çekmek istiyorum: Malum iktidar partisinden olmayan bir adayın seçilmediği takdirde sıkıntı yaşayacağı şeklinde inanılması güç bir takım hezeyan ve zırvalıkları bazı bakanlardan duyduk, malum burası Türkiye fazla da garipsemedik doğrusu, ancak Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP'nin şuanki iktidar partisi nezdinde sahip olduğu sevecenliği bu süreçte yeni yönetimin ustaca kullanmasını ve Sivas'a hizmete dönüştürmesini bekliyoruz. Şimdi icraat zamanı. Allah utandırmasın! Öyle hizmetler yapın ki şu an nasıl hayatımda hiç AKP'ye oy vermediğim halde Sami Bey için duyduğum üzüntüyü burada belirtiyor ve savunuyorsam, beş yıl sonrasında sizin için de benzer duygular besleyeyim!...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|