|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
ben kendi şahsıma akp yi birtek davosta takdir ettim onun dışında çok pasif bir yönetim anlayışı var.yerel seçimlerin faturası bakanlara kesiliyor.bakanlar bakmadı ama başta başbakan bakmadı
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
Son Aktivite: 15.09.2013 01:22
Tecrübe Puanı: 816
![]() ![]() |
Alıntı:
Hafizasiz bi ülkeyiz..Akp den önceki koalisyon hükümetleri hatirliyormusun ? ![]() Tr yi batiranlar simdi utanmadan hala oy istiyor... ![]() AKP nin Türkiyede yaptigi degisimi hickimse yapamamistir, bu anlamda önce iyi taniyip sonra elestirin olmazmi ? Nihayetinde gökten tas yagsa basbakani isaret eden amigo familyasi her daim is basinda. ![]() Ves´seLam !
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2236
![]() |
Alıntı:
kanuni zamanında yaşlı bir kadın gelir ve evinin soyuldugunu söyler.kanunide ben halkımın gözünü açık sanardım nasıl olduda soyuldunuz der.kadın bende sizin gözünüz açık sanıyordum ondan rahat uyudum padişahım der ve kadının bütün çalınan eşyaları yenilenir. çıkaracagımız ders başbakanın gözü açık olsun taş yagmasın! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyasi farklılıkların kavgaya dönüştürmeyelim ve düşman olmayalım...
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boun kardeşim yazını virgül atlamadan okudum.
Hayatımda ben de ilk kez Ak Partiye oy verdim o da kaybetti. .Sami Aydın dediğin gibi çıtayı yükseltmiştir..Bundan aşağı hizmet bizi tatmin etmez..Nasılki Sivassporumuz deplasmanda berabere kalınca tatmin olmuyoruz,aynen öyle..1 puan için değil artık hep 3 puana oynamalıyız..Bu anlayışı Sami bey getirdi.Ben bu forumda tahminlerimde Sami Aydın'a yüzde 60-70 arası oy biçiyordum..Bu üzücü kaza olmasaydı bu tahminim çok büyük ihtimalle tutacaktı da..Ancak takdirin önüne geçilemez..Artık başkanımız Doğan Bey için duacıyız..Umarım partice bu ilk tecrübelerinden başarıyla kalkarlar..Önyargılı da olmak istemiyorum ama bakanımızın "bizden olmayan belediyenin iş yaptırması zordur" lafı da aklımdan hiç çıkmıyor.. Düşünüyorum Sivas'tan Aksu,İstasyon Cad,Atatürk Cad,Kent meydanı,Ethembey,Oğuzlar,Paşab ahçe,Esentepe PArkları,Yapmur suyu,Atık Su arıtma,Katı atık Depolama,ÖZbelsan,Toplu taşım,temiz ve düzenli caddeler,havuzlu kavşaklar...Bunları Sivas'tan çıkardığımızda elimizde ne kalıyor merak ediyorum..Sami beyin çok acımasız eleştiriliğini düşünüyorum..
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende kesinlikle inanmıyorum muhalefet belediyesi ile iş yapılamayacağına... Belediyelere akan paranın haddi hesabı yok. Muhalefet belediyesi olupta harikalar yaratılan onlarca şehir var Türkiye'de İzmir, Eskişehir, Mersin, Muğla gibi... Eğer belediye başkanı yemezse gelen para ile çok şey yapabilir... Önemli olan dürüstlük... O bakımdan bu sözü söyleyip halkı korkutmaya çalışan 2-3 bakanı kınıyor Tayyip Erdoğan'ın da o bakanlara gereken cezayı vermesini umuyorum zira halkı tehtit etmek artık son noktadır bunu yapan bakan nazi almanyasına hazırlanıyor demektir...
Saygılar..
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|