|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2207
![]() |
![]() Büyük birlik partisinin çiçeği burnunda genel başkanı Yalçın Topçu ses tv de yayınlanan terazi programında
sert çıkışlar yaptı.Yasaların caydırıcı olmadıgını bu yüzden sık sık aynı suçların işlendigini ve yasaların baştan gözden gecirilmesi gerektigini dile getiren Yalçın topçu tecavüz edenler,ülkeye karsı teröristce faaliyet yürütenler,sudan sebepten dolayı adam öldürenler ve hırsızlık yapanlar asılmalıdır dedi. Öte yandan Topçu son zamanlarda gündemi meşgul eden mayın temizleme konusunda ise yıllar önce Tsk'nın mayın temizledigini bilmekteyiz bıraksınlar şimdide yine Tsk temizlesin,eğer ordumuz bu konuda teknik donanıma sahip degilse mali kaynak saglanarak bu iş İsrail gibi zalimce çoluk cocuk demeden katliam yapan bir ülke yerine bizim ordumuza verilsin.Eger bu konuda mali kaynak bulmak zor ise ben halkıma güveniyorum böyle bir durum var desinler inanıyorum ki bu parayı halkımız kendi cebinden verecektir dedi.Akp nin sık sık ülke için kritik kararlar gündeme getirdigini fakat halkın tepkisini görünce geri adım attıgıını belirten topçu hükümeti saglam kararlar verip verdigi kararların arkasında durmaya davet etti..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Klimasuyu Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 02.05.2009
Tecrübe Puanı: 1437
![]() |
![]() Anlaşılan Muhsin başkanın bıraktığı yerden bayrağı almış devam ediyor Y.TOPÇU helal olsun ...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Ses tv dikkate alınacak bir kanal değil aslında.Başlangıç için iyi denilebilir. Sayın Yalçın Topçu'yu daha büyük ulusal kanallarda da görmek isteriz. Saçma sapan programlara ayırdıkları vakitlerini böyle değerli insanlara da ayırmalarını bekliyoruz.
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2207
![]() |
![]() ses tv yi degil Yalçın topçu yu dikkate alalım.programa davet üzerine cıktı ulusal kanallar cagırırsa eger oralarada tereddütsüz çıkar neden çıkmasın
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
![]() |
![]() Ben de onu diyorum barikatım. Ses tv başlangıç. ileride büyük kanallara çıkıp geniş kitlelere de seslenir inşallah.
![]() |
#6 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() yalçın topçuyu kararlı ve cesur açıklamalarından dolayı kutluyorum o makamın kıymetini bildiğinden ve aynı çizgiden yürümeye devam edeceğinden eminim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Çok güzel söylemişte ancak hırsızlık yapanlara İslâm hukukunun uyguladığı Kısas yeterli diye düşünüyorum Çünkü hırsızların bir çoğu isteyerek yapmıyorlardır.
![]() |
#8 | |
Moderator
![]() |
![]() Alıntı:
İsteyerek nasıl yapmıyorlar?
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yiğido
![]() ![]() Alperen. Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2009 19:16
Tecrübe Puanı: 593
![]() |
![]() Yalçın Topçu 30 yılı aşkın bir süre Liderimizle beraber bu yolda mücadele eden bir dava adamıdır.ve nice Yalçın Topçu gibi insanlar yetiştirmiştir Muhsin Başkan inşallah o insanlar birgün Türkiye'nin hayallediği iktidara ulaşacaklar.
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2182
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() çoğu hırsızlık vakalarında ihtiyacları oldukları için ve zorla çaldırdıkları için oluyor yani bunlarıda gözönünde bulundurmak gerek diyorum...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN) | iozgur | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 1367 | 26.05.2012 09:25 |
BBP Yeni Genel Başkanı Topçu | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 29.05.2009 14:26 |
Sivas, bize Başkan'ımızın emaneti | H_Turan | Röportajlar | 0 | 27.05.2009 19:32 |
Sivas Bize Başkanımızın Emaneti | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 10 | 16.04.2009 17:23 |
Muhsin Başkana Son Görev | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 16 | 01.04.2009 18:21 |