Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.06.2009, 08:23   #11
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Erkek gidince evden!...

Peki "uygun değildir" ne oluyor...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009, 08:25   #12
SALIH SU
Yeni Yiğido
NO AVATAR

SALIH SU Şuan SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 18:06

Tecrübe Puanı: 586 SALIH SU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gardas niye anlamamak icin direniyorsun.senin evinde annen babana hukmetsin istermisin bacin kocasina hukmetsin istermisin yada esin sana hukmetsin istermisin..varmi boyle bisey bizde?bak yine soyluyorum ben kadinlari asla kucumsemiyorum.bizim orf ve adetlerimiz ananelerimiz vardir.yine ve yine soyluyorum erkek yerini kadin yerini bilecek.
SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009, 08:27   #13
Klimasuyu
Usta Yiğido

Alıntı:
SALIH SU Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
gardas niye anlamamak icin direniyorsun.senin evinde annen babana hukmetsin istermisin bacin kocasina hukmetsin istermisin yada esin sana hukmetsin istermisin..varmi boyle bisey bizde?bak yine soyluyorum ben kadinlari asla kucumsemiyorum.bizim orf ve adetlerimiz ananelerimiz vardir.yine ve yine soyluyorum erkek yerini kadin yerini bilecek.
Zamanın da bir kadın başbakan hepimize hükmetmedi mi?...
Hangimizin zoruna gitti başbakanımız kadın diye ?...
Şahsen benim gitmedi çünkü benim için bir liderin cinsiyeti değil nasıl bir insan olduğu önemli....
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009, 08:35   #14
SALIH SU
Yeni Yiğido
NO AVATAR

SALIH SU Şuan SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2010 18:06

Tecrübe Puanı: 586 SALIH SU FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kadinin hukmettigi ulkelere bir bak o zaman.benim zoruma gitti senin gitmemis olabilir. zamaninda dunya devi olan almanyayi su an bir kadin yonetiyor ve almanyanin son durumuna bir bak.basit bi ornek.peygamber efendimiz(s.a.v) zamaninda kadina bir bak yakin tarihimiz olan osmanli zamanindaki kadina bak birde zamanimizdaki kadina bak.esitlik ozgurluk kavramiyla erkege efelik yapan kadinlar senin zihniyetindekiler sayesinde cogaliyor.toplumun cekirdegi olan aileler parcalanir .ben almanyada yasiyorum ve almanyada her 10 evliligin 7 si bosanmayla sonuclaniyor.bu neden biliyormusun?alman devletinin ve senin gibi dusunenlerin kadina verdigi cesaretten kaynaklaniyor.defaten soyluyorum ben ASLA AMA ASLA kadinlari kucumsemiyorum .tek bisey bilirim ve soylerim.ben osmanli torunuyum erkek kadinina karsi gorevini herzaman yapacak kadindaerkegin yaninda yerini bilecek.

ALLAH (c.c) kaza bela vermezse haftaya pazar yola cikiyorum 2 gune sivastayim kismet olursa belki bunu karsilikli tartisiriz gardas.simdilik hoscakalin.

Konu SALIH SU tarafından (28.06.2009 Saat 08:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
SALIH SU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009, 09:07   #15
Klimasuyu
Usta Yiğido

O senin bahsettiğin erkeklere efelik yapmaya çalışan kadınlar kendilerin feminist diye adlandıran bi kaç kendilerin bilmezlerden başka kimse değil...
Tamam Osmanlı*nın torunusun aksini idda eden olmadı zaten!...
Allah kazasız belasız yolculuk etmenizi nasip etsin ama ben Sivas*ta olmadığımdan dolayı bu konuyu yüz yüze tartışamayacağız!...

Yine dini de bu konuya soktukya helal olsun ...

Konu Klimasuyu tarafından (29.06.2009 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)