|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
bu kadar kaldırım taşı döşendi döşenmesine keşke diyorum yolları da kaldırım taşı ile yapsalar aslında çok güzel olur. çayelide görmüştüm yollar asfalt değil kaldırım taşı...kaldırım taşı trendi sivastan takip edilecek artık...
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() suzii Şuan
Son Aktivite: 18.09.2015 18:48
Tecrübe Puanı: 782
![]() |
yine kaldırımlar.yaparken işimizi sağlam yapsak dönüp tekrar uğraşmak zorunda kalmayacağız.böyl olduğundan ilerleme gösteremiyoruz bence
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel dile getirmişsinde malesef her yerde bu bir gelenek haline gelmiş her yıl yap bidahaki yıla yenile bu gidişle zor düzeliriz
|
|
|
#14 |
|
Yiğido
![]() ![]() SarkiSLa` Şuan
Son Aktivite: 10.08.2012 15:02
Tecrübe Puanı: 614
![]() |
doğalgaz gelen heryer aynı buralarda aynı idi zannedersem doğalgaza bakan şirketler ayrı kaldırıma bakan şirket ayrı veya belediye kendi yapıyor yani ikisi bir arada yürümüyor burası öyle oradaki şartları bilemem ama biraz sıkıntı olacak tabi düzelir inşallah[/quote]
İnşaLLah Düzelir Ama, Pek Sanmiyorum. Sıfır dan AsvaLt Dökmeleri, Gerekiyor. YokSa Yamuk Yumuk OLur YoLLar = ) ŞarkişLa'nın Durumu Pek İç Açiçi Gözükmüyor = )
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|