|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Sivas Türküleri Sivas Türküleri Paylaşım Köşesi |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
08.09.2009, 16:52 | #1 |
Usta Yiğido
ece4858 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 21:18
Tecrübe Puanı: 796
|
DIYARI BABADAN ALMANYA"DAKI OGULLARINA...
Elim ermez gözüm görmez
Yavrular gurbette ben sılada Kuşlar bile haber vermez Yavrular gurbette ben sılada Seherde bül büller ötmez Salarım mektubum gitmez Yaşlandım dizlerim tutmaz Yavrular gurbette ben sılada Kahrolsun gurbetin parası pulu Gidip göremiyom uzaktır yolu Diyari babanın gözleri dolu Yavrular gurbette ben sılada Kara bulutlar hiç kalkmıyor üstünden Kırılsın kanadın kolun almanya Ayırdın milleti eşi dostundan Başına çalınsın paran pulun almanya Sayfa sayfa destanların yazılmış Duvar yıkıldı düzeniniz bozulmuş Irkcılık sizin beyninize kazılmış Yanlışa gidiyor yolun almanya Yediniz domuzu şaha kalktınız Müslümanı diri diri yaktınız Gerilerden sinsi sinsi baktınız Soyarlar semerin çulun almanya Yıllardır esir ettin arabını türkünü Isçini sırtından döndür çarkını Aşık diyari baba gördü farkını Işte senin budur halın almanya |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ece4858'e Teşekkür Ediyor... |
08.09.2009, 16:59 | #2 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: DIYARI BABADAN ALMANYA"DAKI OGULLARINA...
güzel yazmışsın kardeşim alamanyadasın galiba gurbet zor
teşekkürler ellerine sağlık burada bize gurbet bak işte Ankara Sokakları Buzdan gibi bir gece, çarparken tokadını Yüzümde donup kaldı Ankara soğuğunda Gözden inen damlalar yıkarken yanağımı Islanan yere düştü, Ankara sokağında Araçlardan sıçrayan, suyla karıştı yağmur, Ayakkabım gömüldü, paçaya çıktı çamur Bir tepeden bakınca içime doldu huzur Şehir gönlüme düştü, Ankara sokağında Bilmiyordum doğrusu, hangi sokak burası Semt olarak Mamak ta, hangi sokak arası Kaybolmak acep bu mu, değilken hiç sırası Korku gönlüme düştü, Ankara sokağında Keçiler kırılmıştı bu tepede soğuktan Bu tepe çok namlıydı, ayrılmazdı Mamak tan Manzarası güzeldi, zevk alınır bakmaktan Şehir gözüme düştü, Ankara sokağında Ne kadar tepe varsa görünüyor buradan Aktepe, Esertepe Etlik güler aradan Sol cenahta Kızılay, Çankaya’yı ortadan Seyretmek bize düştü Ankara sokağında
08.09.2009, 19:03 | #3 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1085
|
Seherde bül büller ötmez
Salarım mektubum gitmez Yaşlandım dizlerim tutmaz Yavrular gurbette ben sılada Yillarim geçti gözümün önünden ve hala Zalim Gurbetteyim ..... Harika bir siir yazanin Yüregine saglik ..
08.09.2009, 20:51 | #4 |
Usta Yiğido
OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3327
|
salim yigenim senin yazdıgın şiirde çok harıka olmuş eline yüregine saglık
can hemşerim köylerimiz yakın sayılır ben yapalı köyündenim almanyada ogullarım yaşıyor ben bodrumda ikamet ediyorum sana sevgilerimi sunar gözlerinden öperim başarılarının devamını dilerim ihtiyarım sakalım agı gözüm fehmetmiyor ıragı geçti ygitligin çagı gocadım ogoul gocadım ruhsati babanın topragı bol mekanı cennet olsun |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|