![]() |
#21 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siyahnur Şuan
![]() Son Aktivite: 15.09.2013 00:22
Tecrübe Puanı: 802
![]() ![]() |
![]() "Cuma namazı kılmaya giden öğrencilerin bir suçlu gibi gösterildiği haber için gelen tepkilerden bunalan Dündar, dün anahaber bülteni sonrası bir açıklama yaparak kendini savundu.
Tepkilerin bir merkezden yapıldığını iddia eden Dündar, "Bu güne kadar ne kendi dinimi ne de diğer dinlere saygısızlık yapmam asla söz konusu olmaz" dedi. Tabi tabi... :-)
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1355
![]() |
![]() Allah razı olsun.
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2223
![]() |
![]() Alıntı:
Burak abi haberin sonunda "milli eğitim müdürüyle görüştük ailesinin izni var ders harici cumaya gitmelerinde bir sakınca yok dedi" şeklinde konuştu.Yani milli eğitim müdürü söylediği halde yayınladılar bu kasıtla yaptıklarını açıkca gösteriyor.Ayrıca bir kaç kez konuşmak için aradım yüzüme kapadılar sınıfta bira içen öğrencilerin videosu var tarafsızsanız yayınlayın dedim tamam dediler gönderdim ama yayınlamadılar.2. sayfada haberin linki var izleyebilirsiniz ordan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
![]() Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1210
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Ayrıca lütfen siz cevap verir misiniz eğer zorla yaptırılıyorsa doğru mudur?? teşekkür ederim Barikat kardeşim, haberi izledim ama tamamını zira o kadar çok tekrar vardı ki canım sıkıldı izlerken ve sonunu izlemedim, dediğim gibi zorla yaptırılan birşey yoksa, namaza gitmeyen çocuklara hocaları farklı davranmıyorsa örneğin bu kesinlikle yanlış bir haberdir, bunun yanında Namaza karşı alkolü karşılık göstermene biraz darıldım diyebilirim... Birbirleri ile karşıt ya da birleşik şeyler değiller... Çok farklı iki konu bunlar... Bu benzetme ya da karşılaştırma ne namaz kılan gençleri yüceltir ne de okulda alkol alan öğrencileri düşürür... O bakımdan karşılarştırmaya gitmeden sadece bu konuya birlikte tepki gösterelim seninle...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Abi söz konusu öğrenci olmalı ilk önce 1-Öğrenciler öğle arası cuma namazını kılmak için camiye gidiyorlar 2-Öğrenciler sınıfta bira içiyorlar Şimdi cuma camide kılınır çocuklarda camiye gidiyor abes bir şey yok (Anne babaları izin verdiler diyor M.E müdürü,zorla götürüldüklerini yada götürülmediklerini bilmiyoruz zaten haberde ondan hiç bahsetmiyor çocukların üniformalı olup camiye gittiklerini anlatıyor) Okullar eğitim öğretim yuvası içki içmek kesinlikle suçtur hadi haberi yapılmıyorda o okullar acaba disiplin kurulu diye bir kurulda ceza veriyormu onlara oda belli değil... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() Barikat önemli olan yurt ya da okul olması değil önemli olan zorla birşeylerin yaptırılması...
2.'si önemli olan öğrenciler değil öğrencilerin yaptığı eylemdir... 1. Eylem Cuma Namazına gitmeleri (Eğer dediğim gibi zorla birşey yaptırılmıyorsa -ki bu haberde bunla ilgili birşey söylenmiyor- M.E. Müdürünün anne babaya bile sormaasına gerek yok kimse karışamaz okul dışında öğrencinin ne yaptığına) 2. Eylem ise okulda içki içmek... Şimdi bu iki eylem birbirinden çok faklı şeyler sen namaz kılmak ile içki içmeyi karşılaştıramazsın... İşte dünya görüşümüzde bu fark var aslan gardaşım benim... Ben ikisini farklı değerlendiriyorum... Hani hatırlar mısın sendin galiba bana Hangi Atatürk diye bir soru sormuştun... Galiba sendin bende Dinin yaşayan Atatürk ile Devrimci Atatürk birbirinden farklı kişilerdir ikisini birlikte değerlendirmem birbirinden farklı konular demiştim... Yani demek istediğim böylesi dini şeylerde başka şeylerden örnek vermek bence hata çünkü din dünya da ahirette heryerde farklı birşeydir öyle dünyevi şeylerle karşılaştırılamaz aynı düzlemde tartışılamaz... Dinle siyaset gibi farklı şeylerdir siyaset dinle yönetilemez çünkü farklı şeylerdir siyaset bir defa pistir tam da anlattığım şey alkolun çoku zararlıdır, namaz temiz birşeydir herşeyden önce kategorileri farklı birlikte değerlendirip temiz şeyleri kirletmeyelim... Bak diyorum Uğur Dündar'ı çok sevmem, garip bir adamdır, Aydın Doğan'da satılmışın tekidir bundan 5 sene önce 3 sene önce AKP yandaşı iken de satılmıştı şimdi de satılmış bir adamdır... Benim için hep aynıdır... Ben seninle birlikte bu saçma habere karşı koymaya razıyım gel birlikte yapalım bu işi diyorum ama bu haberin belli başka amaçları da olabilir... Böylesine basit bir konuyu bu şekilde dakikalarca suçmuş gibi haber yapmak aptallıkla, salaklıkla adlandırılamaz... Yani bu kadar zeki ve kurnaz insanların bu haberi yapmasının başka bir nedeni olabilir... Bir de o açıdan düşün çünkü Türkiye artık normal bir ülke değil... Sen bence zeki ve kendini geliştiren bir gardaşımsın, hadi okumasan etmesen bile -ki bence araştıran bi arkadaşımızsın- Kurtlar Vadisi izliyorsan bile yeterlidir çözmek için bu işi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Abi hangi atatürk meselesini hatırlamadım bilmiyorum!
Peki eylemler diyelim ne var ki bu eylemde kendine yada cevresine zarar verici bir hareket göremiyoruz 1.sinde oysa 2.sinde eylem sınıfta oluyor...Başka amacı olsa ne olacak ki haberde hiç bir şey anlatılmıyor sadece üniformalı cumaya gitmişler hatta öyle anlatıyor ki "bazıları caminin içine kadar girdi" diyor!Bilmeyen biride çok fena bir yere girdiler zannedecek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Uğur Dündar'a Alkış | KARAMELLL58 | Haberler | 61 | 24.11.2009 02:33 |
Dündar Diyarbakır forması giyecek | Salim58 | Diğer Konular | 0 | 02.10.2009 07:36 |
Yılın Gazeteci Ödülü Güneş'e | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 11 | 14.05.2009 15:32 |
1915'den Osmanlı sorumlu! | _DuMaN_58 | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 6 | 13.09.2008 22:34 |
Uğur Yıldırım Sivasspor'da! | _DuMaN_58 | SivasSpor | 4 | 01.02.2008 12:53 |