Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.12.2009, 03:36   #31
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 15:22

Tecrübe Puanı: 679 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: işçiler Erdoğan'ı yuhaladı

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bence hiç te Devlet sorumlu değil tedbirini alıyor yeterice işletmeler iyi gitmiyorsa bunun devletle alakası ne....
bence bence, iyi de ben ne dedim serbest ekonomi piyasası ve devletin müdahalesini baz alan kayzeren sistemi ve liberal sistem mesul olmakla mükellef her ders kitabında ve her yorumda böyle geçer. Devlet gerekli ne tedbiri almış affedersin? Kriz teğet geçecek diyen devletin yaptığı tek şey büyük kapitalleri ayakta tutacak vergi indirimiydi ama küçük ve orta ölçekli işletmeler bundan dahi yararlanamadı. Yani kriz bizim ülkemizde büyük şirketleri daha açığı yabancı büyük şirketleri ki bunlar araba, bilgisayar, cep telefonu gibi şeyler üretiyor, onların daha da çok para kazanıp küresel krizde bizim ülkemizin kaynaklarıyla kendilerini kurtarmasını sağladı. Bunun yanında Türk üreticisine, türk sanayisine ne gibi bir önlem ve koruma planı uygulandı? Cevap veriyorum: Hiç. Bugün sanayi, tekstil vs ölmüşse bu ülkede bunun mesulu bu hükümettir. Bencelerle olmaz bu iş kendinizi daha çok kandırırızsınız. Saygıları...
Alt 08.12.2009, 16:29   #32
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2198 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bence bence, iyi de ben ne dedim serbest ekonomi piyasası ve devletin müdahalesini baz alan kayzeren sistemi ve liberal sistem mesul olmakla mükellef her ders kitabında ve her yorumda böyle geçer. Devlet gerekli ne tedbiri almış affedersin? Kriz teğet geçecek diyen devletin yaptığı tek şey büyük kapitalleri ayakta tutacak vergi indirimiydi ama küçük ve orta ölçekli işletmeler bundan dahi yararlanamadı. Yani kriz bizim ülkemizde büyük şirketleri daha açığı yabancı büyük şirketleri ki bunlar araba, bilgisayar, cep telefonu gibi şeyler üretiyor, onların daha da çok para kazanıp küresel krizde bizim ülkemizin kaynaklarıyla kendilerini kurtarmasını sağladı. Bunun yanında Türk üreticisine, türk sanayisine ne gibi bir önlem ve koruma planı uygulandı? Cevap veriyorum: Hiç. Bugün sanayi, tekstil vs ölmüşse bu ülkede bunun mesulu bu hükümettir. Bencelerle olmaz bu iş kendinizi daha çok kandırırızsınız. Saygıları...
Türkiye büyük devlet
Türkiye de ne sanayi bitti ne de başka iş kolları bitti hepsi dimdik hayatta

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2009, 18:19   #33
Urumçi
Usta Yiğido

Türkiye Büyük Devlet sen hala buna inan
intihar eden tekstilcileri görmüyor musunuz siz?
açız diye bağıran emekçileri?
Kapanan sanayileri?

Türkiye Büyük Devlet avunun siz
Alt 09.12.2009, 09:12   #34
Pusula_58
Usta Yiğido

Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Tecrübe Puanı: 779 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Türkiye Büyük Devlet sen hala buna inan
intihar eden tekstilcileri görmüyor musunuz siz?
açız diye bağıran emekçileri?
Kapanan sanayileri?

Türkiye Büyük Devlet avunun siz
Gardaş sen başka bir ülkedenmi bahsediyon yoksa, gidip muhalefet yapan gazeteleri okuma al iktidar şakşakçısı gazeteleri bak bakam öyle şeyler varmı herşey toz pembe güllük gülüstanlık ne kafanı yoruyonki
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.12.2009, 10:10   #35
Urumçi
Usta Yiğido

Kaldı mı muhalefet yapan gazete, kapatamadılar mı hala hürriyeti, milliyeti, ortadoğu'yu, yeni çağı? Vah vah üzüldüm bak buna...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)