|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#31 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Urumçi Şuan
![]() Son Aktivite: 07.06.2011 15:22
Tecrübe Puanı: 679
![]() |
![]() bence bence, iyi de ben ne dedim serbest ekonomi piyasası ve devletin müdahalesini baz alan kayzeren sistemi ve liberal sistem mesul olmakla mükellef her ders kitabında ve her yorumda böyle geçer. Devlet gerekli ne tedbiri almış affedersin? Kriz teğet geçecek diyen devletin yaptığı tek şey büyük kapitalleri ayakta tutacak vergi indirimiydi ama küçük ve orta ölçekli işletmeler bundan dahi yararlanamadı. Yani kriz bizim ülkemizde büyük şirketleri daha açığı yabancı büyük şirketleri ki bunlar araba, bilgisayar, cep telefonu gibi şeyler üretiyor, onların daha da çok para kazanıp küresel krizde bizim ülkemizin kaynaklarıyla kendilerini kurtarmasını sağladı. Bunun yanında Türk üreticisine, türk sanayisine ne gibi bir önlem ve koruma planı uygulandı? Cevap veriyorum: Hiç. Bugün sanayi, tekstil vs ölmüşse bu ülkede bunun mesulu bu hükümettir. Bencelerle olmaz bu iş kendinizi daha çok kandırırızsınız. Saygıları...
![]() |
#32 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2198
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Türkiye de ne sanayi bitti ne de başka iş kolları bitti hepsi dimdik hayatta
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Türkiye Büyük Devlet sen hala buna inan
![]() intihar eden tekstilcileri görmüyor musunuz siz? açız diye bağıran emekçileri? Kapanan sanayileri? Türkiye Büyük Devlet avunun siz ![]()
![]() |
#34 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pusula_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2013 14:51
Tecrübe Puanı: 779
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gardaş sen başka bir ülkedenmi bahsediyon yoksa, gidip muhalefet yapan gazeteleri okuma al iktidar şakşakçısı gazeteleri bak bakam öyle şeyler varmı herşey toz pembe güllük gülüstanlık ne kafanı yoruyonki
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Kaldı mı muhalefet yapan gazete, kapatamadılar mı hala hürriyeti, milliyeti, ortadoğu'yu, yeni çağı? Vah vah üzüldüm bak buna...
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sunucu Erdoğan'ı eleştirince... | Nikbin | Dünya ve Türkiye'den Haberler | 99 | 05.12.2009 05:49 |
İşçiler hangi takımları tutuyorlar? | AhMeTTuRaN90 | Arşiv | 8 | 22.08.2008 18:06 |
Erdoğan'ı kızdıran sözler | Catli58 | Arşiv | 1 | 08.04.2008 20:05 |