Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.12.2009, 17:50   #1
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Kumtanesi Büyüyor...

Bursa İl Jandarma Alay Komutanlığı"nın, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirdiği “Kum Tanesi” operasyonunun iddianamesinde Yeni Şafak gazetesinin sahibi Ahmet Albayrak, “örgüt lideri” olmakla suçlandı.
Albayrak hakkında 207 yıl hapis istendi. Devlet Bakanı Faruk Çelik"in teyzesinin kızı Ayla Yenidünya"nın sanık olarak gösterildiği iddianamede, AKP milletvekili ve Yeni Şafak gazetesinin eski genel müdürü Mehmet Ocakden"in de adı geçiyor.

Cumhuriyet savcısı Ferruh Gün tarafından hazırlanan iddianamede dünyanın en önemli dalyanları arasında bulunan Karacabey Boğazı"ndaki dalyanları yok edecek oranda kaçak kum çekmek, el konulan kumu yediemin depolarına sokmadan satmak, yasadışı kum çekimi için kamu çalışanlarına rüşvet vermek, soruşturmayı yürüten adli ve kolluk güçlerine şantaj yapmak suçlarıyla 33 sanık hakkında toplam 1477 yıl hapis istendi.

88 sayfalık iddianamede, firari sanık Ahmet Albayrak hakkında “ihaleye fesat karıştırmak”, “rüşvet almak ve vermek”, “hırsızlık”, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve şantaj” suçlamalarıyla arama emri çıkarılırken Albayrak"ın ortağı Rafi Altınok ve aralarında Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel ile üst düzey yöneticilerin de bulunduğu zanlıların mahkeme kararıyla dinlenilen telefon görüşmelerine de yer verildi. İddianamede Albayrak"ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da dahil bazı üst düzey siyasetçileri devreye sokmaya çalıştığı savcılık tarafından dile getirildi.

İddianamede, Albayrak"ın ortağı Rafi Altınok"un bir telefon görüşmesinde AKP Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden"in Bursa Valisi"ni devreye sokmasını istediği iletişim tespit tutunaklarına yansıdı. Eski Köy Hizmetleri Genel Müdürü ve Bursa İl Özel İdaresi Sekreteri, AKP"den Konya milletvekili adayı Ali Altuntaş"ın da görevi kötüye kullanmaktan, suç işlemek için kurulan örgüte üye olmaktan ve rüşvet almaktan yargılanması istenen iddianamede, Albayrak"ın operasyonun ilk ayağında tutuklanan müteahhit Rafi Altınok"u cezaevinde ziyaret ettiği de görüntülere dayanılarak aktarıldı.

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2009, 18:10   #2
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1355 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kumtanesi Büyüyor...

Kıbrıslı kardeş başlığı okuyunca ben de Cengiz Özkan ın partisinden mi bahsetti acaba düşündüm.
Alt 10.12.2009, 18:11   #3
goramaz
Usta Yiğido

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kıbrıslı kardeş başlığı okuyunca ben de Cengiz Özkan ın partisinden mi bahsetti acaba düşündüm.
tuncay özkandı sanırım karıştırdım
Alt 10.12.2009, 18:15   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1209 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
tuncay özkandı sanırım karıştırdım
Evet biraz karıştırmışsınız Yok yok siyaset konuşuyoruz ediyoruz da parti propogandası yapmayı doğru bulmuyorum bu platformda... Ülkemiz, memleketimiz ve dünya sorunları hakkında konuşalım yeterli... Haa ama doğru söylemişsiniz kum tanesi büyüyor hem haberdeki gibi hem sizin tahmin ettiğiniz gibi

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.12.2009, 18:19   #5
goramaz
Usta Yiğido

valla onu bunu bilmem kardeş.. oylarımıza talipsen parti propagandası yapacaksınız. baksanıza genel başkanınızı bile karıştırdım

neyse konuyu kaydırmayım.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)