|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gerek Sivasta gerekse Sivas dışında yaşayan Sivaslılar olarak, birçok bürokratik değişimlerle, yeni isimlerle, yeni yüzlerle girdiğimiz 2010 yılından beklentilerimiz neler? Bu konuda sizin fikirlerinizi, düşüncelerinizi tüm Sivaslılarla paylaşmanızı istiyoruz. Sivaslılar.Net Sivaslıların büyük bir bölümü tarafından takip edilmekte, günlük ortalama 15 bin ziyaretçisi bulunan sitemiz aracılığıyla sesinizi duyurmak istiyoruz. Sivaslilar.Net Sivas Belediyesi, Sivas Valiliği, TSO, Cumhuriyet Üniversitesi, Sivaslı İşadamları, Sivas Dernekleri ve dünyadaki milyonlarca Sivaslılar tarafından takip edilmektedir. Sivas`ımıza daha güzel hizmet etmek ve Sivas' ımızı daha ileriye götürmek için elimizden ne gelirse yapacağız.... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
1) Çekememezlik bitsin
2) Milletvekillerimiz Sivas lı olduklarını hatırlasın 3) Tüm yöneticilerimz durdukları koltuklar için değil bu memleket için savaşsın 4) Valilikteki Avrupa Birliği Proje Hizmetleri hakkında tüm vatandaşlar bilgilendirilsin 5) Gençlerimiz ellerindeki tesbihleri ayaklarındaki sivri burun ayakkabıları bıraksın küçükte olsa bir işte çalışsın 6) Sivas ta işsizler derneği kurulsun çalışanlarında çalışmayanlarında hakkı savunulsun 7) Özel hastane ve Özel okul Sayımız artırılsın .... .... .... Haaa unutmadan SİVASSPOR da olabilecekse şampiyon olsun ![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
2.Milletvekillerinin koltuk hesabını bırakıp,Halkın içerisinde gezip dolaşmasını istiyoruz. 3.Sivasliların ülkeye hitap edicek büyük isimler çıkartmasını istiyoruz. 4.Büyük şehir yalakası değilde,Sivaslı olduklarını unutmamalarını istiyoruz. 5.Sivas'ı,Sivas gibi temsil edip,Türkiyenin modern ili haline getirmesini istiyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumhuriyetin temelinin atıldığı kentin Sivas'ımızın bir Cumhuriyet kenti görünümüne kavuşmasını ve 4 Eylül kutlamalarının Ankara'da değil, Devletin büyük makamlarının da katılımıyla Sivas'ımızda kutlanmasını ümit ediyorum.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4561
![]() |
İşsizliğin bittiği insanların refah düzeyine cıktığı mutlu salıklı yarınlarına güvendiği vede SİVASSPORumuzun her sene şampiyonluk maclarına cıkmasın diliyor ve istiyorum
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Yiğido
![]() ![]() Meraküm Şuan
Son Aktivite: 22.02.2010 12:21
Tecrübe Puanı: 599
![]() |
Ben Sivas 2010 da iyi şeyler beklemiyorum Çünkü giddikçe geriliyoruz Çevre iller sürekli gelişmekte Millet vekillerimiz Sivası unutmaktadırlar bu yüzden Sivasın Geleceğini iyi görmüyorum Şu an itibarıyla Sivas Üreten değil tüketen şehir konumunda tüketim için her şey tam fakat gelişme konusunda üretim konusunda Geriyiz Bunda Bir ara Sivasspor Şehrin Reklamını Yapıyordu o da başarısız olunca Sivas artık Unutuldu hatta temmuzda tekrar kötü hatırlanacak yine gerileyecek imajı yeniden bozulacak Oradaki yaşananlara tüm kalbimle kınıyorum fakat o olayı Tüm sivaslılara mağletmeleri üzüyor ama Asıl üzen olayı kimlerin içinde olduğu veya o zamanki görevlilerin Araştırmak yerine Her yıl senede bir kez Sivası Karalamak İçin kullanıyorlar bu da Sivasın Gelişmesine bir anlamda Engel oluyor Bunu Neden Anlattım Şu anki Sivasın durumu Fabrikalar kapanıyor Sivas geriliyor Yaşanamayabilir şehir oluyor bu da üzüyor insanı.
Cumhuriyetin Temeli atılmış şehir dışarıdan kaç kişi bu özelliğini biliyor ve Kongre Kararları olması Milli mücadele olmazdı Ve kurtuluş savaşımız olmazdı Bunu kaç kişi biliyor Sivas Önemli bir şehirdir Tarihtede Önemli bir şehirdi Fakat günümüzde ise büyük bir köy gibi |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Meraküm'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biz zaten sadece beklenti içindeyiz.Benim beklentim erken seçim.Sivas için erken seçim.Bu şehre ve takımına gönül vermiş vekiller bekliyorum.Zaten oraya buraya yatırım yapıp,Sivası unutan hemşehrimizlereden(!) ümidimiz yok son umut devlet..
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARAMELLL58 Şuan
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04
Tecrübe Puanı: 1705
![]() |
sivasta tüm össye girecek öğrenciler kazansın
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
Bu forumu Sivası yönetnler okuyacaksa her gece yatmadan önce şu iki soruyu kendilerine sormalarını isterdim:
1. Bugün Allah için ne yaptım? 2. Bugün Sivas için ne yaptım?
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|