|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Şarkışla Şarkışla İlçesi ve Köyleri |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() murat aydoğan Şuan
![]() Son Aktivite: 08.03.2010 23:59
Tecrübe Puanı: 627
![]() |
![]() ben elmalıyı sayın genel başkanım musin yazıcıoğlunun köyü olduğundan biliyorum tüm elmalı köylülerine ve şarkışlalı hemşerilerime saygılar sunuyorum ben kangallıyım ama olsun bbp liyim saygılar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() Şarkışla_Döllük Şuan
![]() Son Aktivite: 11.05.2012 00:21
Tecrübe Puanı: 602
![]() |
![]() Sevgim 58 .
Göc edenler köyüne geri dönüyor derken, temelli olarak algiladim ben. Yoksa yaz aylarinda dönen var tabi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Yiğido
![]() EKİCİ Şuan
![]() Son Aktivite: 22.01.2010 16:52
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Merhaba arkadaşlar ben Taner Konya 1969 doğumluyum dedem; yani babamın babası sivas şarkışla elmalı doğumlu babam konya doğumlu ama babamın köy hanesinde elmalı yazıyor ve hala öyle duruyor geçende gösterdi muhsin abimiz ölmedende bana soranlara sivaslıyım derdim hep ama muhsin abimizin ölümü bizide derinden üzdü ve bende dedemin memleketini köyünü araştırayım dedim hatta babam muhsin abi bizim akrabamız derdi hep senelerdir bende merak ettim ve sivaslılar sitesine kaydolup geçmişimi araştırayım öğreneyim dedim muhsin abime Allah rahmet etsin ve onun günahlarını affetsin inşallah... iyi çalışmalar arkadaşlar
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() duzlalı Şuan
![]() Son Aktivite: 02.02.2010 23:25
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Özlemişim adlarını bile tadları şurda dursun ;yemekler: madımak aşı,arabaşı,düğürcük çorbası,bulamaşı,evelik tosuncuk sarması,kızılcık böreği, telice böreği, ===Dağlarda Yetişen ŞİFALI Otlar===:alıç,kuşburnu ,ışkın çiğdem,iğde,yemlik,çördük,dağ armutu,kasnı,şeker dikeni,teke tüke sakalı,kuşkuş,ısırgan otu, (Hatırlattığın için Teşekkürler Seva kardeşim)
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|