|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
05.02.2010, 12:47 | #1 |
Site Habercisi
Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 919
|
458 köy yolu ulaşıma kapandı
Sivas’ta önceki gün yoğun kar yağışı alan Sivas’ta yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. Yılın en yoğun kar yağışını önceki gün alan Sivas’ta bir günde 458 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas’ta önceki gün yoğun kar yağışı alan Sivas’ta yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı. Yılın en yoğun kar yağışını önceki gün alan Sivas’ta bir günde 458 köy yolu ulaşıma kapandı. Sivas Valiliği Kriz Masası yetkililerinden alınan bilgilere göre Sivas Merkez’de 40, Akıncılar ve Altınyayla İlçelerinde 10’ar, Divriği’de 20, Doğanşar’da 5, Gemerek’te 20, Gölova’da 15, Gürün’de 30, Hafik’te 3, İmranlı’da 60, Kangal’da 45, Koyulhisar ve Suşehri’nde 30’ar, Şarkışla ve Ulaş’ta 20’şer, Yıldızeli’de 40 ve Zara’da 60 olmak üzere toplam 458 köy yolunun ulaşıma kapandığı öğrenildi. İl Özel İdare Karla Mücadele ekiplerinin kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, kar yağışı nedeniyle Sivas genelinde 70 köyle de haberleşme sağlanamadığı bildirildi. BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ Önceki gün etkili olan kar yağışının ardından şehir merkezide beyaz bir örtüyle kaplandı. Kar yağışının ardından çalışmalara hemen başlayan belediyeye bağlı ekipler, özellikle şehrin en yoğun olduğu bölgelerde kar temizleme çalışmalarına hız verdiler. İş makineleri ile yollarda biriken karları toplayan ekiplerin yanı sıra, kaldırımlarda biriken karlarda personel tarafından temizlendi. Son 30 yılın en sıcak kışını geçiren Sivas’ta yağan kar güzel görüntüler oluşmasına da neden oldu. Dün sabah saatlerinde şehir merkezinde muhteşem bir görüntü hakimdi. Kar yağışı ile birlikte kapalı olan havadan kurtulmayı bekleyen güneş görenleri hayrete düşürürken, öğleden sonra havanın açılmasıyla birlikte güneşli bir hava hakim oldu. Şubat ayında hem kar yağışını hem de güneşi gören Sivaslılar bu durumdan memnun kalırken, dün sabah saatlerinde ortaya çıkan bu muhteşem görüntü ise objektiflere işte böyle yansıdı. Sivas Hürdoğan |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
05.02.2010, 14:16 | #2 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
Cevap: 458 köy yolu ulaşıma kapandı
eski kışları hatırladım. zor durumda kalanlara Allah yardım eylesin.
07.02.2010, 02:27 | #3 |
Usta Yiğido
TracyMcGrady58 Şuan
Son Aktivite: 09.08.2013 18:54
Tecrübe Puanı: 827
|
Cevap: 458 köy yolu ulaşıma kapandı
Amin Ayrica calisanlara da Allah kolaylik versin.
|
|