|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 19:19
Tecrübe Puanı: 791
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#12 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04
Tecrübe Puanı: 722
![]() |
Alıntı:
Şimdi hesap yap geriye kalan bağımsız alanlarda her iş yeri kaç kişi çalıştırır.15 kişide belediye konferans salonunda çalıştırıyorbunuda eklemeyi untma. Tamam AVM çok amaçlı bir işletme ama adamlar 96.000 m2 5 kat yalnızca alışveriş merkezi yapmışlar şimdi bizim iş adamlarımızın isteyine bakalım yalnızca AVM mi hayır AVM diyorsanız tek başına bir yapı olmalı konut bulundurulmamalı ve erzurumun yaptığı gibi olmalı binası bile doğaya saygılı olmalı. Gelelim aynalı çarşı projesine kaç yılında yapıldığına bir bak bu mekanın, yaşın kaç bilmiyorum ama sivas dışına çıkmamış insanlar için o zamanlarda muhteşem olarak adlandırılan bir alışveriş merkezi havasında idi anlamamakta zorlandığın konu 2010 yılında yapılacak bir yapı ile orasını kıyaslaman benim için görüntüsü değil adres olarak bulunduğu mevkii ve işlerliği önemlidir.Şehrin göbeğindeki böylesine büyük bir alana sahip mekan bile boş dururken zamanın belediyesi yüzünden tabi, kaldıkı diğer yapılan alışveriş merkezleri işlesin. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim bu habare yorumum bulmuşta bulandırıyorlar olur ancak.
|
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Erzurum AVM'yi çok iyi biliyorum anlatmana gerek yok.Tek kelime ile mükemmel bir proje.HAdi de ki ajans yanıldı.Varsın 2000 olsun,varsın 1500 olsun istihdam sayısı,az mı?Hangi fabrika bu kadar işçiyi alabilir?Ben orda çalışan sayısını gözlerimel gördüm.Tahmini rakamlara göre değil,gözümle diyorum!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|