|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
![]() ![]() alara Şuan
Son Aktivite: 31.03.2010 08:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
alah acil şifalar versin hem bıçak yaralarına hem ailelerinin akıl sağlığına yaşları itibari tamam biraz ergenliktir delikandır ama buda tamamen boş yetişmek
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar alara'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2011 01:06
Tecrübe Puanı: 579
![]() |
eğirim-eğitim-eğitim-eğitim-eğitim......................
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ozanberk2010'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 840
![]() |
olaya bak kız meselesiymiş.birde kardeşler naısl iş ya.adam kardeşini bıçaklamazmı.insanda akıl ve dil var konuşma yeteneği varsa.kardeş oalrak anlaşamıyorsanız diğerleir ne yapar o zaman.adam konuşun karşıdakilerle kızın gönlüğ kimdeyse onunla olur.bıçaklayınca ne oldu şimdi elinize bişey geçtimi.eğer sonucu faydalı olduysa bende denerim.ama sanmam.
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tvlerdeki ucuz kahramanalr model alındıkça,bizimkiler de cahil olunca,bir de kız girmişse işin içine olur bunlar!
|
|
|
#15 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivas merkezde yeni bir bıçaklama olayı yine oldu ve bu defa sonu ölümle sonuçlandı.
nereye gidiyoruz acaba bu şekilde nereye varacağız bilmiyorum.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1121
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret...Bu olaylar dogu'dan gelirdi , artik Sivas'ta terkedilmis gençlerle demekki , Egitim sart
|
|
|
#17 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() MUTLU İTİK Şuan
Son Aktivite: 13.07.2015 19:04
Tecrübe Puanı: 719
![]() |
Olay toplumsal bir çöküşün habercisidir. Aileler çocuk yetiştirme yeteneğini kaybediyorlar. Şu yaşımdayım ailem bıçak taşıdığımı gördüğünde aşırı tepki veriyor. Seyyar satıcılar hükumet meydanında bile beynelminel çakı çakmak ayna tarak satıyor. Türkiyede 18 yaş sınırının uygulandığını gördünüzmü hayır. Birde başka br boyut var şimdi bu bıçakla saldıran şahıslar ceza alırsa cezalarını çekip çıkacaklar. Çıktıkları zaman kendi yaşıtları veyada bu olayı bilen küçükleri, bunları aralarında reis-dayı diye çağıracaklar. Alın başınıza bela işte parasız kabadayılık yaparlar ardından aç kalırlar çalşmayı kendilerine yakıştırmazlar onun bunun işine parasına namusuna ekşirler onları görerek yetişen gençlerde aynı onlar gibi olmak isterler. Bir memlekette işsizlikne kadar çoksa kolay yoldan para kazanmanın peşinden koşan insanda çoktur.
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() 58Sevda Şuan
Son Aktivite: 04.07.2013 01:40
Tecrübe Puanı: 754
![]() |
Alıntı:
yaralilara gecmis olsun... (bazi insanlarda oyle dertler varki, bunlarda bir kizi dert yapmislar gercekten cok vahim bir durum) |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|