|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
26.03.2010, 22:50 | #1 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1085
|
*** Esref Ziya Ezgileri . . .
*** Hüzün türküsü . . . Sardım çile ipini sönmüş yıldızlara Hüzün türküsü söyledim loş ışıklara Ben mahkum olmuşum kireçli dört duvara Göz yaşı dökme Yusuf kirli mektuplara Derdimi anlatamadım karanlıklara Paslı namlular şahitti yaşanmışlara Güzel anları değil yüz binlerce kahırla Gökten yıldız kayınca beni hatırla Esref Ziya *** Bilmeden önce . . . İnandığım gibi yaşadım durdum Uydum mizacın gönlünde boğuştum Biliyorum ayıp değil bilmemek Asıl saçma inatmış öğrenmemek Düşünceler bir yana şuursuzdum O yüce dinimi bilmeden önce Anlaşılıyor ki hidayet gerek O ulvi imanı bilmeden önce Sıkıntılardan irkilince birden İffet geldi aklıma bir yerlerden Doğayı tabiat kanunu sandım Yıllarca bu aciz aklıma kandım Çoğu zaman atmak isterdim yardan O ulu islam’ı bilmeden önce Boşa geçen zamanlarıma yandım Sahibim Allah’ı Bilmeden önce *** Yagmur . . . Dışarıda yağmur İçerde sen sevdam Yağmur toprağa düşer Kavuşmak bana Ay ışığından uzak bahçelerde Sen misin esen yoksa rüzgar mı Ölüm mü gezinen köşelerde Sen misin okşayan saçlarımı
"ATAM IZINDEYIZ" 1453! Konu Dilsad Hatun tarafından (26.03.2010 Saat 22:50 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
26.03.2010, 23:27 | #2 |
Usta Yiğido
sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4522
|
Cevap: *** Esref Ziya Ezgileri . . .
Yüregine, emegine saglik Dilsad cok güzel bir paylasim. Allah razi olsun.
27.03.2010, 13:12 | #3 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
|
*** Sevda Dedim . . . Sevda dedim, bilir misin, Göze almak ölümü Sevda dedim, öyle değil, Hiçe saymak bir ömrü Sevda dedim, terketmek, Ana, baba, kardeşi, Eşi, dostu, arkadaşı, Yâri, yâreni Sevda dedim, bilir misin, Vazgeçmek maldan mülkten Sevda dedim, öyle değil, Değişmek dipten kökten Sevda dedim, bilir misin, Ömrü mevzide geçmek Sevda dedim, öyle değil, Allah'ı tek yâr seçmek *** Bahar . . . Biliyorum bir yerlerden gelecek bahar Bütün çiçekler açacak düşünce cemre Yağmurun ellerinden öpüyorken zambaklar En mavi renkleriyle gülecek bize Biliyorum biryerlerden gelecek bahar Yeşillere bürünecek rahmet inince Sunacak tüm çocuklara papatyalarını kırlar Kelebekler konacaklar kardelenlere Biliyorum bir yerlerden gelecek bahar O gün insanlar sevgiyle güller derecek Gönlümüzde yandıkça bu özlem bu duru sevda İnanalım yılmayalım gerçekleşecek Ağlama karanfil, Beni de ağlatma,sil gözyaşlarını, Yeşerecek sevdan kutlu doğumlarla, Körpe dudaklarla. Aldırma söylenen o sözlere, Sen dağıt etrafa mis kokunu, Umudu, sevgiyi, özlemlerini, Ve hasretleri. Susadım karanfil, Çöllerde kavrulan kurumuş toprak gibi, Kelepçe vurulmuş, yemyeşil gövdene, Ben özgürlüğe hasret. Aldırma söylenen o sözlere, Sen dağıt etrafa mis kokunu, Umudu, sevgiyi, özlemlerini, Ve hasretleri. *** Bir Gün Gelir . . . Ruhuma saplanır hançeri zamanın Alır düşüncelerimi sonsuza götürür Ve bir çağlayan coşar yaralı gönlümde Katarda önüme Hakka götürür Bir gün gelir Yürür dağlara şehre yürür Bir gün gelir Hazan çiçeklerim büyür Bir gün gelir Meydanlara güller dökülür Bir gün gelir birgün Tan yeri ağarır bu seher vaktinde Dalgalar karaya vurur gizlice Duygular karar kılar zaman içinde Gerçekler belirir Hakka götürür Bir gün gelir Yürür dağlara şehre yürür Bir gün gelir Hazan çiçeklerim büyür Bir gün gelir Meydanlara güller dökülür Bir gün gelir birgün
"ATAM IZINDEYIZ" 1453! Konu Dilsad Hatun tarafından (27.03.2010 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
27.03.2010, 14:20 | #4 |
Usta Yiğido
rüzgar79 Şuan
Son Aktivite: 10.09.2010 22:19
Tecrübe Puanı: 1731
|
cok güzel yüregine saglik dilsat
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı rüzgar79'e Teşekkür Ediyor... |
15.04.2010, 11:44 | #5 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
|
*** Öleceğim . . . Güneş yüzüme gülmez Rüzgar yüzümü okşamaz bir sabah Çiçekler konuşmaz benimle birdaha Birgün mutlaka öleceğim Öleceğim bir gün sana döneceğim Öleceğim bir gün sana geleceğim Öleceğim, öleceğim ah öleceğim Bir gün mutlaka öleceğim
|