Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Kılıçdaroğlu oy kullanamadı! - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.09.2010, 19:34   #1
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3322 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu oy kullanamadı!

Baykal; Türkiye'nin en çok Başbakan olamayan genel başkanı idi, Kılıçdaroğlu oy kullanamayan tek genel başkanı oldu. CHP Yönetim İstifa
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.09.2010, 19:40   #2
58Sevda
Usta Yiğido

58Sevda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58Sevda Şuan 58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2013 00:40

Tecrübe Puanı: 749 58Sevda FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

58% EVETTTT

42% hayir
58Sevda isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı 58Sevda'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.09.2010, 19:40   #3
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 797 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Pazar akşamı televizyondan seçim sonuçlarını izleyen
Kılıçdaroglu, rakamlara oldukça şaşırır. Evet % 60
Hayır % 40 .Büyük bir telaşla kurmaylarını çağırır
ve “Nedir bu rezalet?” diye sorar. Kurmayları “Efendim
onlar ‘öteki Türkiye’nin seçim sonuçları, onları niye
dikkate alıp, canınızı sıkıyorsunuz ki... Buyrun
bunlara bakın” der ve kılıçdaroglunun önüne Antalyanın ve izmirin
seçim sonuçları getirilir:
“İşte gerçek Türkiye bu.” diyen kılıçdaroglu ve kurmayları, derin
bir nefes alır.
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.09.2010, 19:42   #4
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4553 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

En cok dikkatimi ceken, sitede sürekli hayir kampanyasi yapan üyelerin su ana kadar herhangi bir yorum yapamamasi. Neredeler, tebrik etmekte bir erdemdir.
Alt 12.09.2010, 21:29   #5
erhan 58
Usta Yiğido

erhan 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erhan 58 Şuan erhan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.03.2012 08:51

Tecrübe Puanı: 840 erhan 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
En cok dikkatimi ceken, sitede sürekli hayir kampanyasi yapan üyelerin su ana kadar herhangi bir yorum yapamamasi. Neredeler, tebrik etmekte bir erdemdir.
evet hakketik bir tesekkürü katiliyorum size
erhan 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 13.09.2010, 09:38   #6
WåñTêd_øØ7
Usta Yiğido

WåñTêd_øØ7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

WåñTêd_øØ7 Şuan WåñTêd_øØ7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 787 WåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORWåñTêd_øØ7 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Evet diyen de hayır diyen de kazandı!

Alıntı:

Evet diyen de hayır diyen de kazandı

Başbakan Erdoğan, referandum sonuçlarının ardından önemli bir konuşmaya imza attı. 'Hayır' diyen vatandaşlara da sıcak mesajlar veren Erdoğan, referandumun kaybedeninin olmadığı vurgusunu yaptı. Demokrasinin yerleşmesi ve özgürlüklerin alanının genişlemesinin herkese faydasının olduğunun altını çizdi ve herkese teşekkür etti.

Başbakan Tayyip Erdoğan, sonuçlar ortaya çıktıktan sonra bir teşekkür konuşması yaptı. Evet diyenlerin de, hayır diyenlerin de kazandığını vurgulayan Başbakan, bütün vatandaşlara teşekkür etti. "Dünyanın dört bir yanından, okyanus ötesinden bu sürece destek veren tüm kardeşlerimi kutluyorum. Ne yapayım, buradan okyanus ötesine mesajlar verildiğine göre bizim de bir mesajımızın olması gerekir." diyen Erdoğan, parti liderlerine "Gelin hep birlikte yeni bir anayasa yapalım." çağrısı yaptı. Referandum sürecinde şahsına ve partisine yapılan hakaretlere karşı hakkını helal ettiğini söylerken, "Ben de birilerini incittiysem özür dilerim." dedi.
Başbakan Erdoğan, referandum sonuçlarının yeni anayasa çalışmaları için bir milat olacağını belirtti. Bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını kaydederek en geniş uzlaşıyı arayacaklarının mesajını verdi. "Türkiye Ramazan Bayramı'nın ardından demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır." diyen Erdoğan, "Bu sonucun ülkemize, milletimize ve bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. İleri demokrasi ve hukukun üstünlüğü mücadelesinde tarihî bir eşiğin milletçe aşıldığını dile getiren Başbakan, şöyle devam etti: "Ne mutlu bize ki demokrasinin, hukunun, adaletin çıtasını el birliğiyle yükselttik. Cumhuriyetimizi tam demokrasiyle taçlandırmak için sandık başına gittik. Özgürlüğün, adaletin meşalesini birlikte tutuşturduk. Başımız dik, alnımız ak olarak diyoruz ki, halkoylamasında milletimizin iradesi tecelli etti. 12 Eylül'de kazanan demokrasimiz olmuştur. Demokrasinin, siyasetin, milli iradenin gücü bugün kat be kat artmıştır."
Erdoğan, 'hayır' cephesine de sıcak mesajlar verdi: "Milletimizin iradesi hangi yönde olursa olsun saygındır, makbuldür, kıymetlidir. Hiç kimsenin bu iradeyi küçümseme, yok sayma, görmezden gelme hakkı yoktur, olamaz. Çünkü ileri demokrasi herkes içindir, hak ve özgürlükler herkes içindir, hukukun üstünlüğü herkes içindir, her bir vatan evladı bu akşam büyük bir kazanç içindedir."
Vesayetçi anlayışın kaybettiğinin altını çizerek, "Bugün kaybeden, darbeci anlayış olmuştur. Değişime ve değişimin getireceklerine direnen anlayış kaybetmiştir." vurgusunu yapan Erdoğan, referandumu Türk demokrasi tarihi için bir dönüm noktası olarak değerlendirdi: "Türkiye'de artık zihniyet itibarıyla darbe heveslilerinin hevesleri kursağında kalacaktır. Türkiye'de artık milli iradenin gücü her türlü kirli oyunu bozacaktır. Bugün çıkan 'evet' kararı, milletimizin demokrasi özleminin bir neticesidir."
Çıkan sonucun, AK Parti için bir güvenoyu anlamına gelmediğini tekrarlayan Erdoğan, üstü kapalı olarak MHP'ye de şu göndermeyi yaptı: "Muhalefet partilerinden bir tanesi, 'Bu bir güven oylamasıdır' diyordu. Acaba bundan sonrasını neyle izah edecek merak ediyorum. 'Ülke aydınlıktan karanlık bir döneme girmiştir' diye bugün bir açıklama yapıyordu. Tam aksine, ülke karanlıktan aydınlığa çıkıyor."
Erdoğan, konuşmasında, bir teşekkür paragrafı da açtı. Vicdanının sesini dinleyen bütün MHP'lilere, CHP'lilere, BDP'lilere ve baştan beri 'evet' diyen SP, BBP ve HAK-PAR'a teşekkür etti. Başbakan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Hak-İş Konfederasyonu'nun yanı sıra liberallere, Kürt aydınlara, devrimci solculara ve mahalle baskılarına aldırmadan iradesini ortaya koyan sanatçılara da teşekkürlerini sundu.

İSTANBUL ZAMAN

Alıntı:
kimse sayın başbakanımız gibi olamaz arada kocaman bi fark var
Alt 14.09.2010, 16:38   #7
madımak_58
Usta Yiğido

madımak_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

madımak_58 Şuan madımak_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.10.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 740 madımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISImadımak_58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Referandum sabahı oy verip İzmir'e yola çıktık.Tüm gün gelişmeleri takip ettim.Şaşırtıcı değildi tabii sonuç,belliydi.Evetiniz HAYIR'lı olur inşallah geleceğimiz için...

Şu an dalga konusu olan mesele ise ağlanacak halimize gülmek gibidir.Okuyunca ben bile gülmedim desem yalan olur.Ancak buna bu kadar gülmek,dalga geçmek yerine oturup bir düşünmek gerek.Neden?

Seçim öncesi buna benzer birçok şey duydum.Örneğin apartmanımızda Mhp'li olan ve HAYIR diyeceğini belirten bir kadına seçmen kağıdı gelmedi.Biz ilgilendik,muhtardı,belediyeyd i derken kayıtlı olmadığı söylendi.Olacak iş değil,ilk defa oy kullanacak biride değil,ben kendimi bildim bileli orada ve oy kullanıyor.Buna benzer bir olay daha.Senelerdir İstanbul'da oy vermiş birinin kaydı silinip memleketine gönderilmiş.Kimsenin haberi yok hiç birşeyden.Bu fişlenmek değilde ne olabilir acaba.Ve tabii bu sadece 2 örnek,daha birçok kişiden duydum bunları...

Her neyse,tekrar evetinizi tebrik ediyor,boşbakan,pardon başbakanınızla mutlu gelecekler diliyorum,büyük bir umutla...
Alt 14.09.2010, 18:48   #8
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 797 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Seçim öncesi buna benzer birçok şey duydum.Örneğin apartmanımızda Mhp'li olan ve HAYIR diyeceğini belirten bir kadına seçmen kağıdı gelmedi.Biz ilgilendik,muhtardı,belediyeyd i derken kayıtlı olmadığı söylendi.Olacak iş değil,ilk defa oy kullanacak biride değil,ben kendimi bildim bileli orada ve oy kullanıyor.Buna benzer bir olay daha.Senelerdir İstanbul'da oy vermiş birinin kaydı silinip memleketine gönderilmiş.Kimsenin haberi yok hiç birşeyden.Bu fişlenmek değilde ne olabilir acaba.Ve tabii bu sadece 2 örnek,daha birçok kişiden duydum bunları...

Arkadaşıma katılıyorum bizim mahalledede benzer şekilde 17 yıldı mahalleli olmasına defalarca oy kullanmasına ragmen kaydı silinmiş oy kullanamadılar
Evet diyerek bütün mitinglere katılmalarına ragmen oy kullanamadılar
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 14.09.2010, 18:57   #9
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 808 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
[left][b][i][size=3][color=magenta]

Her neyse,tekrar evetinizi tebrik ediyor,boşbakan,pardon başbakanınızla mutlu gelecekler diliyorum,büyük bir umutla...

Bizde size oy kullanmayi bile beceremeyen ama ülke yönetmeye "talip"olan baskaninizla mutlu gelecekler dileriz.

Normaldir...
Alt 14.09.2010, 23:14   #10
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 911 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
madımak_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Referandum sabahı oy verip İzmir'e yola çıktık.Tüm gün gelişmeleri takip ettim.Şaşırtıcı değildi tabii sonuç,belliydi.Evetiniz HAYIR'lı olur inşallah geleceğimiz için...

Şu an dalga konusu olan mesele ise ağlanacak halimize gülmek gibidir.Okuyunca ben bile gülmedim desem yalan olur.Ancak buna bu kadar gülmek,dalga geçmek yerine oturup bir düşünmek gerek.Neden?

Koca devletın işi gücü yok Hayır diyenlerın kaydını silecek , hadi dediğin gibi olsun onları sildi ne fark edecek
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)