Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Gurbetçi kızdan 5 gündür haber alınamıyor - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 21.09.2010, 10:18   #1
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1070 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Gurbetçi kızdan 5 gündür haber alınamıyor

ben hiç yorum yapmıyacağım biraz kibarda olsa sağolsun arkadaşlarım yapmış,
o ananın eğer anaysa, o babanın eğer babaysa allah bildiği gibi yapsın

ben hiç yorum yapmıyacağım biraz kibarda olsa sağolsun arkadaşlarım yapmış,
o ananın eğer anaysa, o babanın eğer babaysa, allah bildiği gibi yapsın

Konu abircan tarafından (21.09.2010 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2010, 19:49   #2
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4558 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Kiz bulundu mu, bilen var mi? Bu tür devami merak edilen haberlerin sonucu da haber olarak verilmeli, yoksa ben meraktan catlarim. Birini kene isirmisti, hastaneye kaldirildi diye haber yapildi ve sonradan o kisiye ne oldu bir daha haber alamadik, hala merakim gitmedi. Lütfen bu tür haberleri ya vermeyin ya da sonucunu da haber yapin.
Alt 22.09.2010, 01:47   #3
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2016 00:55

Tecrübe Puanı: 1092 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein

Ne kınıyorum ne de ayıplıyorum...

Kendi ayakları ile kendi istediğine kaçmıştır diyorum.....
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ismail 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.09.2010, 10:20   #4
murat tugrul
Usta Yiğido

murat tugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat tugrul Şuan murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.06.2015 16:33

Tecrübe Puanı: 802 murat tugrul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bulunsa ne olacak bulunmasa ne sil baştan kaldıgı yerden devam kız ailesinin yazdıgı rolü oynuyor.
Hayatımızda normal böyle şeyler.kız becerebildigi kadar evcilik oyununu sürdürecek sonrası hezimet büyüdükçe ne yaptım benle beraber ne yaptınız diyecek ailesine, ailesi biz böyle olacagını bilsek yaparmıydık. Bir tarafta yaktın beni kırgınlıgı .diger tarafta yaktım seni ezikligi .Çekirdekte mutsuz giden bir evlilik ve mutsuz buyuyen çocuklar ve o çocuklar bu olanlardan ders almayacak büyüklerinin yolunda yürüyüp gidecekler bahanesi biz büyüklerden böyle gördük olacak
murat tugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.09.2010, 18:09   #5
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5497 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

[quote=murat tugrul;581113]Bulunsa ne olacak bulunmasa ne sil baştan kaldıgı yerden devam kız ailesinin yazdıgı rolü oynuyor.
Hayatımızda normal böyle şeyler.kız becerebildigi kadar evcilik oyununu sürdürecek sonrası hezimet büyüdükçe ne yaptım benle beraber ne yaptınız diyecek ailesine, ailesi biz böyle olacagını bilsek yaparmıydık. Bir tarafta yaktın beni kırgınlıgı .diger tarafta yaktım seni ezikligi .Çekirdekte mutsuz giden bir evlilik ve mutsuz buyuyen çocuklar ve o çocuklar bu olanlardan ders almayacak büyüklerinin yolunda yürüyüp gidecekler bahanesi biz büyüklerden böyle gördük olacak

Bu haberdeki kizimiz 9- 10 gündür kayip.

Murat kardesim yaktin beni kirginligi olacaktir, ama yaktim seni ezikligi
yasayani görmedim.
Evet görmedim Cünkü ayni hatalari ayni Anne ,
Baba 1-2-3 kez deniyor gücü yetebildigince.
Yada cocuklarindan biri dur diuyene kadar.
Tabiki oda kolay olmuyor Günah kecisi olarak ilan ediliyor.
hayirsiz evlet hic Anne baba üzülürmü.?

Allah affetmez seni..!

Beni sunu hic analamdim & aklim ermedi gitti.

Anlayan varsa bana anlatsin.

Hakli payi da varbabaya göre babanin statüsü yerle bir oluyor.

"Bir genc kiz genc erkegui zorla evlendirirler.
Kader deyi gecerler.! Bir genc kiz & erkek sevdiyigle kacarsa Dünayanin en namussuz insani olur. NEDENN!!"

Peki Cocuklarinin hayatini mahveden, onlari ömür boyu mutsuz eden anne; Babanin yaptigi sevap mi?

"Bir genc kiz ak gelinligiyle girdigi evden ak kefenle cikar.!"

bence Zorla evlendirilen bayan o ak kefeni evlenirken giyiyiyor Zaten.

Yaradana siginip, Ben anneyim, ben Baba yim diyenler.

Herseyi isinize geldigi gibi yapmayin. Acip okuyu Kuran ne diyor.!

Lütfen yaptiginiz hatalardan ders alin. 60 yil önce babalarinizin, büyük babalarinizin yaptigi hatayi yapmayin.

Dogal olarak bu evlenecek kisiler yasayacak evlendigi kisilerle siz degil.

Biraz evladinizin hislelerine, duygularina deger & kulak verin.

Egonuzu tatamin etmek yerine.

Evladiniza sahip cikin.

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

HAKKI BULUT

VICDANIN NEREDE

NIKAHTA KERAMET VARDIR DIYENLER
ACIMADAN SENI BENDEN KOPARIP ELE VERDILER
GARIPTIM SEVGILIM BILEREK SEVDIN
BENIM IcIN O ZALIMLER OLSUN DEMIsLER

HANGI KERAMET SENI BENSIZ MUTLU EDECEK
HANGI KERAMET GÖRELIM SANA HUZUR VERECEK
ÜMIT VEREN SEVEN SENDIN NASIL BÖYLE GIDERSIN
GÖRECEKSIN GÖZYASLARIN PINARLARA DÖNECEK

DERBEDERIM ISYANKARIM
BUNUN SUCU KIMDE
HAYATIMI SEN MAHVETTIN
SENIN VICDANIN NERDE...

BILKI DÜGÜNÜNDE KARALAR GIYIP
BIR KÖSEDE HICKIRAN BEN OLACAGIM
ICIMDEN GELMIYOR MUTLU OL DEMEK
BILIYORUM KAHRINLA HEP YANACAGIM

BU HABERE NACIZANE BU ESERI UYGUN BULDUM.

BU ESERI ESKIDEN COK DINLERDIM.

"Evlatlarini düsünmeyen anne babalar biraz lütfen kulak verin."

Konu Kardelencicegi tarafından (22.09.2010 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)