|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Komik Resimler Komik resimler burada |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
29.09.2008, 12:53 | #11 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1028
|
-->: Cevap: GÜLMEK İSTEYENLER BURAYA
AYNEN ÖYLE HAVVA CIM AYNEN..................:(
05.06.2009, 15:26 | #12 |
Tecrübeli Yiğido
~EmiN~58~ Şuan
Son Aktivite: 24.07.2009 20:05
Tecrübe Puanı: 615
|
Cevap: GÜLMEK İSTEYENLER BURAYA
Paylaşım için sağol
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ~EmiN~58~'e Teşekkür Ediyor... |
05.06.2009, 15:31 | #13 |
Moderator
Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
|
ellerine sağlık kardeşim sağol, her telden çalan var maşallah.
21.07.2010, 09:19 | #14 |
Usta Yiğido
ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1028
|
Dünyanın En Çok Güldüğü Kareler
21.07.2010, 10:09 | #15 |
Moderator
Salim58 Şuan
|
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
25.09.2010, 22:31 | #16 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
|
MSN DEN KIZ İSTEME
Talipp: Slm... KızEvy: Slm... Hoş geldiniz. Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım. Talipp: Slm... KızEvy: Slm... Hoş geldiniz. Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım. KızEvy: Evet . Kızım söyledi. Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek KızEvy: Tabii ki. Bizim hanım online zaten. Kız da internet cafe de. Talipp: Ok... Kaynana34 konuşmaya katıldı Oğlananası konuşmaya katıldı Talipp: Hanımlar da geldi. Ben bizim oğlanı da davet ediyorum. ÇılgınDamat konuşmaya katıldı BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı Oğlananası: Slm... KızEvy: Hoş geldiniz hanım efendi Kaynana34: Slm... Oğlananası: Hoş bulduk efendim ÇılgınDamat gönderiyor: CICEK.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATA.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler. Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı. Kaynana34: Nasılsınız? Iyi misiniz? Ben Hacer. Burcu\'nun annesiyim. Talipp: Iyilik elhamdülillah. Sizleri sormalı. KızEvy: Iyiyiz çok şükür. Kaynana34: Sizler Mersin\'denmişsiniz değil mi? Talipp: Evet efendim. Sizler de Istanbul\'dan Kaynana34: Evet efendim. Biz iki yıl önce gelmiştik Mersin\'e Çok güzel bir yer. Oğlananası: Güzeldir. Bekleriz bize de. KızEvy: Inşallah. Bu yaz güneyi düşünüyorduk zaten Oğlananası: Yaza kalmasın diyoruz. Beey ! Hadisene... Talipp: Efendim. Hanım haklı. Sebebi ziyaretimiz malum. KızEvy: Evet efendim. Malumumuzdur. Başımızın üstündedir. Hoş geldiniz. Talipp: Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar. Bize de vazifemizi yapmak düşüyor. Allah\'ın emri Peygamber\'in kavliyle Oğlumuz ÇılgınDamat\'a kızımız BirEvinBirKızı\'nı istiyoruz. KızEvy: Evet beyefendi. Sizin de belirttiğiniz gibi evlatlarımız anlaşmışlar. Eh o zaman bizlere de hayırlısını dilemek düşer. Oğlananası: Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz. Kaynana34: Bekleriz efendim. Biz nişan için gerekli hazırlıkları yaparız. Istanbul\'da kalacak yeriniz yoksa biz ağırlayabiliriz. Oğlananası: Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayız zaten. Dayımın oğlu var. Bostancı\'da oturuyorlar. Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Aşk olsun. Akraba olacağız sonuçta. Hem Bostancı çok uzak. Biz Avcılar\'dayız. Yollarda perişan olursunuz. Yerimiz müsait. Oğlananası: Inşallah diyelim o zaman. Kaynana34: Inşallah efendim. Kızım! Hadisene. BirEvinBirKızı: Tamam anneee! BirEvinBirKızı gönderiyor: KAHVE.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGU.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artık. Tanıştığımıza memnun oldum. KızEvy: Biz de memnun olduk efendim. Şeref verdiniz. Talipp: O şeref bize ait. Hoşça kalın efendim. KızEvy: OK . Byeee! Talipp: Bye! Oğlananası: Bye.. Talipp konuşmadan ayrıldı Oğlananası konuşmadan ayrıldı Kaynana34: Bye BirEvinBirKızı: Bye Kaynana34 konuşmadan ayrıldı KızEvy konuşmadan ayrıldı ÇılgınDamat: Bye... Şişşt Burcu kız? Gitme bir yere yaw :-) BirEvinBirKızı: Hepsi gitti mi? ÇılgınDamat: Gittiler gittiler.Nasılsın aşkım? Çok heyecanlandın mı? BirEvinBirKızı: Ay! Ölüyorum zannettim :-( ÇılgınDamat: Bak çok korkuyordun. Oldu işte aşkım. Oldu :-)
|