|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Eglence Bu Bölümde eglenebilirsiniz |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
19.10.2010, 02:02 | #1 |
Yiğido
SarkiSLa` Şuan
Son Aktivite: 10.08.2012 15:02
Tecrübe Puanı: 575
|
Forum'u Ünlülere sorduk..
Reha muhtar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Burdan bütün Sivaslilar.net üyelerine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum iyi aksamlar Sivaslilar.net her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız.... Mehmet Ali Erbil [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivaslilar.net de yeni konular tüm hızıyla devam ediyor..!! Yeni gelişmeler Parmaktan sonra... İbrahim Tatlıses [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Urfa’da Sivaslilar.net vardı da biz mi üye olmadık..Tüm forumcuları çok seviyorum...gizliden gizliye takılıyorum ama siyaset bana göre değil,her yazdığımı siliyorum Anayasa Mahkemesi Başkanı [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sivaslilar.net üyelerine saygıyla duyurulur.! Sivaslilar.net Moderatörler Kanununun D-Fıkrasının C Bendi aşağıdaki şekilde değişmiştir.! Sivaslilar.net Da Moderatör olacak kişi forum meclisindeki 367 toplantı yeter sayısını bulamaza üye olarak kalacaktır.! Banu Alkan [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Neremi, neremi, Haydi beni dansa kaldir.Bu muhtesem sarkilarimla Foruma renk katacagim, ayol iyiki varsin Sivaslilar.net Bülent Ersoy [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ayoll Ablaniz kurban olsun size Ne güzel paylasimlar yapiyorsunuz Sivaslilar.net gelecegi cok parlak üye olup katkida bulunmak artik boynumuzun borcu oldu... değilmi sivaslılar ablalarım? KÜÇÜK EMRAH [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bak SEDA burasi Sivaslilar.net artik burda emniyette olacaz annemi de alip getirecem buraya mutlu olacaz göreceksin aglama artik seda Sivaslılar var artik bize sahip cikacaklar ... AJDAR [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cikata Muz, muz. Ben bu Sivaslılara mal olmuş bir üyeyim Bu forumda benimsenip takdir gören üyelerdenim Harika bir forum Cikata muz, muz... Erman Hoca [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Artik bende bundan sonra Sivaslilar.net i spor bölümlerinde yayin yapacagim.Ugurcugum su son acilan konuyu geri al ,geri al bak iste orda konu basligina faul yapilmis ama admin arkadasimiz görmemis... Saadettin Teksoy [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ben Saadettin Teksoy!Bundan sonra bende sizlerleyim! sirlara karismis konulari gün isigina cikartacagim Sakıınn Sivaslılar'dan ayrilmayin.... Not : Selam, bundan öncede birkaç tane yapmıştım bu tarz konular umarım buda beğenilir..
26.10.2010, 11:58 | #2 |
Yiğido
SarkiSLa` Şuan
Son Aktivite: 10.08.2012 15:02
Tecrübe Puanı: 575
|
Cevap: Forum'u Ünlülere sorduk..
Bu konu beğenilmemiş silebilirsiniz. .p
26.10.2010, 12:03 | #3 |
Usta Yiğido
bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3290
|
Cevap: Forum'u Ünlülere sorduk..
Bence en guzel konulardan sayilabilir herseyden once bir emek var paylasim icin tskler.
|
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|