Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Ben beğendiğimi söyledim, şu anda arkasındayım ama bir kere kullandım, aksaklık yaşadım ama yeni olduğu için sorun etmedim fakat bu sorunlar kalıcı olursa ve benim kullandığım anda yaşanmayan ama sonradan başgösteren hatalar varsa örneğin hemen çatısının akması, içerisinin ısıtılamaması fayansların 3. sınıf olması gibi onlarda hatadır kabul etmek gerekli ki sizde kabul edersiniz, Malik Bey ile de tartışırım ki ters düştüğümüz konularda tartıştık, tartışılaibilir birisi, mütevazidir, ben de bir süre sonra 3 kere daha kullanacağım havaalanını, o zaman daha dikkatli incelerim... Köyler Hafik'in köyleri olması gerekli zaten Pusat Elektirik ya da Maden köyü Elektirik yazarsanız hemen bulursunuz köyleri... Ben arada elektirikleri kesilen 2 köyden bahsetmiyorum 1.5 yılı aşkın zamandır hiç elektirikleri bağlanmamış, devlet köyü taşımış sonra taşıdığı köye tapu vermemiş tapu olmayınca da elektirik bağlamamış konu bu kadar hazin, heralde yukarıda dediğin gibi normal karşılamayacaksın bunu ve galiba Türkiye'de bu iki köy dışında mezra bile yoktur elektiriği olmayan... Bahsi geçen 100 köye gelince son zamanlarda 164 köye elektirik verilemedi hava şartlarından dolayı... O köylülerde Malik beyi arayıp yardım istemiş olabilirler ki bu basın toplantısı ile aynı ana denk geliyor bu kesintiler ondan bahsediyordur belki ama ben soracağım yakın zamanda...
|
evet o iki köye elektrik verilmemiş bayağı mağdur durumdalar...........bu arada malik ejderin sivasın en çok göç veren il olmasını akp ye bağlaması konusunda bi yorumunuz varmı sanki akp ye kadar en çok göç veren il değilmiş gibi...........işte diyorum arkadaşım evet ortada bi mağduriyet var bu mağduriyetlerden bahset başımızla beraber ama bunu böyle şeylerle süsleyip abartmanın mağduriyeti fazlalaştırmaya çalişmanın bi alemi yok.........böyle yaparsan adama boş konuşuyosun sallıyosun derler..........bursa milletvekilinede tebrikler bursadaki işlerini bitirmiş sivasa yardım ediyor helal