|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
SkyTÜRK Televizyonu yarın Sivas'ı tanıtacak. SkyTÜRK Televizyonunda yayımlanan Lokomotif isimli gezi programının bu haftaki rotası Sivas oldu. Sivas'ın tarihi kültürü, ekonomik ve iktisadi yapısını ele alacak programda çok sayıda röportaja da yer verilecek. Geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren Sivas'ta olan ve gerek merkez gerekse de ilçelerde çekimlerini tamamlayan Lokomotif programı ekibi, Pazar günü ilimizden ayrılacak. Yönetmenliğini ve sunuculuğunu Sivaslı hemşehrimiz Refik Pak'ın yaptığı Lokomotif daha önce de Türkiye'de illerden beldelere kadar çok çeşitli gezilecek görülecek yerlerin envanter niteliğindeki belgesellerini çekmişti. Her hafta başka bir yerde farklı bir gezi belgeseli çektiklerini söyleyen yönetmen Refik Pak, bu hafta Sivas'ın tanıtımının yapılacağını söyledi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Pak, Sivas'ın tarih ve kültür şehri aynı zamanda çok köklü, derin izlere sahip olan bir il olduğunu belirtti. Sivas'ın birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını ve tarihi eserler bakımından adeta bir açık hava müzesini andırdığını belirten Pak, "Gerek benim gerekse de ekip arkadaşlarımın Sivaslı olması bizi memleket hasretine soktu ve bu haftayı Sivas'a ayırmaya karar verdik. Sivas'ı en iyi şekilde tanıtacak olan yine Sivaslıdır. Bu nedenle bu güzel şehrimizde, sultan şehirde bir haftadır çekimler yapıyoruz" dedi. Çekim esnasında vatandaşların çekimler hakkında meraklı sorular sorduğunu söyleyen Pak, "Vatandaşlar Sivas'ın tanıtım belgeselini çektiğimiz duyunca gerçekten çok sevindiler. Soğuk günde sıcak insanlarımızın morali ile çekimlerimizi tamamladık. Yarın SkyTÜRK'te 17:15'de belgeselimizi izleyebilirler" dedi. Pak, belgeselin 40 dakikalık bir paketi içerdiğini yayınlanan belgeselin tekrarın da Pazartesi ve Çarşamba günleri ekranda olacağını söyledi. Sivasın Sesi. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23
Tecrübe Puanı: 1821
![]() |
izleriz çok seviyorum sivası izlemeyi ekrandan artı çok seviniyorum başka kanallarda sivası görmekten gurur duyuyorum olsun kimse sivasa yardım etmesede sivasımız küçülsede benim sivasım bir başka değerli ve güzel benim gözümde herkesin yaptığı hinlikler ve pislikler yanlarına kalsın gün gelir bu yaptıkları yanlıştan onlarda utanır emiinim ama sivasa ne yüzle gelirler ben sivaslıyım derken yüzleri kızarırmı onu bilmiyorum kiminmi tabiiki işe yaramayan vekillerin dahada kim varsa sivasa zarar veren onların.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kendalli Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 19:44
Tecrübe Puanı: 765
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kendalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1223
![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bu iki adresten Refik Bey'in kendi eklemesi ile programın tamamını yüksek kalitede izleyebilirsiniz... Bir tek eksikle çok güzel bir program olmuş tebrik ederim...
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|