|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 824
![]() |
Öncelikle hem Türkiye geneli hem de Sivas'ta aldığı başarılı sonuçtan dolayı Ak Parti'yi tebrik ederim. Bu arada Sivas'ta yüzde 64 oranında bir oy aldı ki Ak Parti, gerçekten çok yüksek bir rakam. Oran olarak bakar isek Ak Parti'nin Sivas'ta almış olduğu oy oranı Türkiye'de en yüksek oy alınan 9-10 il arasında. Sivas'la ilgili alamadığımız çok ciddi hizmetler olduğunu vurgulamıştım daha önce. Ama demek ki hemşerilerim hizmet olarak Türkiye'de en çok hizmet alınan 9-10 il arasına girdiklerini düşünüyor. Bilemiyorum, belki de doğrudur. Yanlış görüp yanlış değerlendirmiş de olabiliriz. Bu durumda bize tebrik etmek düşüyor.
Abdüllatif Şener'in seçilememiş olmasına üzüldüğümü de belirteyim. Bu sonuçlara göre Sivas için Abdüllatif Şener, Abdüllatif Şener için Sivas bitmiştir diye düşünüyorum. Umarım İsmet Yılmaz Sivas için kendisine verilen 'abi' rolünü çok iyi oynar ve ikinci bir Mustafa Açıkalın faicası yaşamayız. Seçim bir kez daha ülkemize ve Sivasımıza hayırlı uğurlu olsun.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() serhat_58 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2016 14:48
Tecrübe Puanı: 1196
![]() |
ak parti yine kazanacak ins. akp atip tutanlari gorecem ondan sonra
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı serhat_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() |
yuzleri kizarmaz yine ataip tutarlar, sandik cevabi verdi
![]()
|
|
|
#5 |
|
Yiğido
![]() ![]() mustafaarslan Şuan
Son Aktivite: 18.12.2012 11:51
Tecrübe Puanı: 716
![]() |
Yüzleri kızarması gereken biri varsa oda sivaslı bir aday dururken sivasa hayatında ilk kez gelen ve sivasın ne güzel manzarası varmış diyen istanbulun sosyetelerini meclise gönderenlerdir. Yüzü kızarması gereken biri varsa oda 3 seçimdir stadyum hastane vaadleriyle sivası oyalayanlara oy verenlerdir. Yüzü kızarması gereken biri varsa 200.000 kişilik rizeden 40 aday belirliyen 3.5 milyonluk sivastan 3 tane sivaslı aday belirleyenleri seçenlerdir....... gerci ne söylesek boş bir kulagınızdan girer ötekinden çıkar içeri boş olunca. bide bizim yüzümüz kızaracakmış susta terbiyeli ol bari................
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
cöp toplarsiniz artik![]()
|
|
|
|
#7 | ||
|
Yiğido
![]() ![]() serhat3358 Şuan
Son Aktivite: 14.11.2013 10:30
Tecrübe Puanı: 751
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Bu şehrin bir bağımsızı vardı o da Allah' ın şehadetine nail oldu? Sende aslını inkar etme! Büyük Birlik Parti' li olsaydın önce Büyük Birlik partisinin Sivas' ta aldığı sonucu tartardın sanane Abdullatif Şener Bey' den sen partine bak! Serzenişte bulunacaksan bu konuda bulun! tabi Büyük Birlik Partili değilsin ki bulanısın... |
||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar serhat3358'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1368
![]() |
Sivas a hayırlı olsun. Size yapılan (yapılamayan) hizmeti ödüllendirdiniz Sivaslılar.
Çok üzgünüm . İçimden geçeni söylemek gerekirse, gerçekten, Sivas Abdüllatif ŞENER'i haketmiyor. Bir 4 yıl daha hezimetle geçmez inşallah.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sivasta AKP aldı gibi 4ü. 1ide CHPye kaldı. Sivas için yaptığım tahmin doğru çıktı. Fakat Türkiye geneli için akpye %45 chpye %28-30 demiştim burda biraz yanıldım
Chpnin bu kadar çok düşüş göstereceğini tahmin etmezdim. "Kılıçdaroğlunun vaatlarine inanır bizim milletimiz" dedim ama milletimiz akıllı çıktı tebrik ediyorum Hayırlı olsun.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı _DuMaN_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Abdüllatif ŞENER malesef seçilemedi.
Sivasta Bu seçimde 4-1 bitti gibi..Hayırlı olsun inşaallah vekillerimiz bu dönemde Sivasa gerekli çalışmaları yaparlar...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|