|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
17.12.2012, 10:36 | #1 |
Yiğido
orhan-17 Şuan
Son Aktivite: 25.07.2016 12:42
Tecrübe Puanı: 577
|
NE ZAMAN SENİ GÖRSEM KABE'DEYİM-Orhan Afacan
NE ZAMAN SENİ GÖRSEM KÂBE'DEYİM
bu şiiri RAVZADA YAZDIM.AMATÖRCE EVDE ELİMDE MET,N KAMERA VE RESMİMDEN OLUŞAN FONA OKUDUM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] NE ZAMAN SENİ GÖRSEM KABE'DEYİM : Ne zaman seni görsem, Kâbe’deyim Sık görüşelim Hacı Arkadaşım. Kâbe’yi gören gözünden öpeyim, Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım. Hastalanırsan yine başındayım Pamukla su verme telaşındayım. Sana hizmette hep genç yaşındayım Sık görüşelim Hacı Arkadaşım. Anlatma sık sık gördüğün rüyayı. Her zaman pusuda düşün riyayı Fani bir aşkla sevelim dünyayı Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım… Duaya başla ben; Âmin, diyeyim. Gözyaşlarını gözümle sileyim. Kendimi senle cennette bileyim Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım.. İhramı giyelim yine Teninde En çok istediğin budur senin de Ecri çok Allah için sevmenin de Sık Görüşelim Hacı arkadaşım. Özlemin fazla Kâbe’ye senin de Hep ordasın çare olsa elinde. Huzurumsun, ruhumsun bedenimde Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım. Sen Hıra’ya git; ben Sevr’de kalayım. Peygamberi dizimde yatırayım. Gördüklerimi, gel de anlatayım Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım Anılar bir yanda, dua bir yanda Bizden bahtiyarı var mı dünyada Galiba ömrüm sona yaklaşmada. Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım. Hamza’nın yası var Uhut dağında. Ben olayım Vahşi’nin tuzağında. Muhammed de, Gül’ açsın dudağında Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım. Ne büyük değil mi İmanın Kadri İmanla kazandı o büyük Bedri. Verse de Hak hasretine sabrı. Sık Görüşelim Hacı Arkadaşım. Kol kola gezdik seninle Tavafta. Namazlara durduk yan yana safta. Yıl gibi geliyor sensiz bir hafta SIK GÖRÜŞELİM HACI ARKADAŞIM ORHAN AFACAN |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar orhan-17'e Teşekkür Ediyor... |
17.12.2012, 10:45 | #2 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5461
|
Cevap: NE ZAMAN SENİ GÖRSEM KABE'DEYİM-Orhan Afacan
Yüreginizden kopan bu güzel dizeler icin cok tsk ediyorum kardesim. . Cok duygulu bir siir paylasmissiniz. Basarilarinizin devamini diliyorum.
17.12.2012, 10:52 | #3 |
Yiğido
orhan-17 Şuan
Son Aktivite: 25.07.2016 12:42
Tecrübe Puanı: 577
|
Cevap: NE ZAMAN SENİ GÖRSEM KABE'DEYİM-Orhan Afacan
|
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar orhan-17'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|