|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Kültür-Sanat-Tarih Kültür, Sanat ve Tarih Paylaşımları... |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
10.06.2015, 11:40 | #1 |
Yiğido
orhan-17 Şuan
Son Aktivite: 25.07.2016 12:42
Tecrübe Puanı: 577
|
İnanın Yazmaya Sıkılıyorum-Süleyman Şahı
İnanın Yazmaya Sıkılıyorum-Süleyman Şah
İnanın yazmaya sıkılıyorum. Süleymaniye’den Süleyman Şaha. Yazdığım her harfte yıkılıyorum Süleymaniye’den Süleyman Şaha. Tutmuyor biliniz yüzüm Allah’a. Ne hayırlı olsuna, nede aha. Çekilme nereye olur bir daha Süleymaniye’den Süleyman Şaha. İster kaçış deyin, ister çekilme Tavrım yüzünden karşıma dikilme. Sonucu hezimet ,başarı bilme. Süleymaniye’den Süleyman Şaha. Her iki olayda Milli mesele Ağızlar mühürlü, yüzler kösele. Ne savunma, ne alternatif mücadele Süleymaniye’den Süleyman Şaha. İstemem olayım hiç muhalefet. Gerçeği görmeye birçok neden set. Tarih Şiirimi, köşene not et Süleymaniye’den Süleyman Şaha. Nereden nereye kırmızı çizgi. Sebepler, nedenler hep ayni dizgi. Elbette dönecek marş’a bu ezgi. Süleymaniye’den Süleyman Şaha. Sevr Mağarasıyla, Sevr antlaşması. İki Süleyman’ın karşılaşması. Uygundur sanırım “”SIRAT” mahlası Süleymaniye’den Süleyman Şaha. ORHAN AFACAN İzmir-25.02.15 |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 16 Kullanıcı orhan-17'e Teşekkür Ediyor... |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|