![]() |
#91 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() dişikartal Şuan
![]() Son Aktivite: 26.06.2009 12:41
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() slm haklısın arkadaş ellibüyük gerçekten güzel bi köy ben bi sefer gittim muhteşem beb annemin köyü orası babamın köyü çiçekli köyü sivas herşeyiyle mükemmel selametle kardeşim
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() Son Aktivite: 27.04.2010 02:30
![]() |
![]() Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten koyunden oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis çok fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir?
Buyuk dededen gelen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleriymis (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesilmis. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan gerçekten merak ediyor? Hepinize selamlar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() |
![]() Kimsenin yolu dusez mi bu baslik altina arkadaslar, yok mu Elibuyuk'ten kimse???
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() |
![]() Site yoneticilerinin affina siginarak, mesaji bi daha atiyorum:
Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir? Buyuk dededen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleri (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesmisler. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan merak ediyo? Hepinize selamlar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() |
![]() Site yoneticilerinin affina siginarak, mesaji 2. kere tekrarliyorum:
Selam arkadaslar, dedemin Elibuyuk'ten oldugunu ogrendim, çook eski bi zamanda koyden çikmis, genç yasinda da vefat etmis fazla bi bilgimiz yok. Soyadimiz ELMAS, koyde herhangi bir ELMAS var midir? Veya bu konuda bilgisi olan var midir? Buyuk dededen rivayet, Koye baska bi memleketten geldikleri (laz/kafkas/çeçen!!!) ama nereden belli degil, onun da duyduguna gore bu gun orada oturanlar geldiginde koy Ermeni koyuymus, kanli mucadele olmus, birbirini kirmislar, sonuçta yerlesmisler. Internette Elibuyuk'le ilgili okudugum bir rivayet de RIZE ARDESEN'den geldiklerine dair... Dogru mudur? Hani siz bilmezsiniz ama buyuklerden bi sorsaniz insan merak ediyo? Hepinize selamlar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 12:59
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Yeni Yiğido
![]() ruzgarkayin Şuan
![]() |
![]() Sagolasin, asitane3458.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() asitane3458 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.02.2010 12:59
Tecrübe Puanı: 718
![]() ![]() |
![]() erzincan depreminde bizim köyde bir kaç tane sülale tamamen yok olmus onlardan biri olabılır deden, kurtulan olduunu pek zannetmıorum
![]() |
#99 |
Yeni Yiğido
![]() rabis_ Şuan
![]() Son Aktivite: 03.09.2011 03:57
![]() |
![]() MAdımaK festivaLİ Süperdi (((=
![]() |
#100 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() yunus_gölova Şuan
![]() Son Aktivite: 16.08.2009 13:10
![]() |
![]() madımak festivali güzel oldu alan küçükmüş bizim gölovaya hersene popüler sanatcı geliyo komşu ilçeler geliyo hiç iyi olmuyo çünkü alan küçük
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|