13.03.2008, 20:44 | #91 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
|
-->: TÜRKİYE/VATAN/BAYRAK/MEHMETCİK/SEHİT ile alakali siirleriniz
Bayrağa
Gönderlerde dalgalanan bayrağa, Uzanan elleri kıran milletiz. Mehmedim düşünce kara topraga, Al bayrağa rengi veren milletiz. Ay ile yıldızım sarmaş dolaştır, İlmek ilmek dokuduğum kumaştır. Bayrağımı son menzile ulaştır, Diyerek kanını veren milletiz. Kucaklamış ay da sanki yıldız'ı, Vatana can verir duymaz bir sızı. Ulu Tanrım ayrı koyma sen bizi, Al bu canımı da diyen milletiz. Semalarda nazlı nazlı salınır, Yedi iklim dört bucağı dolanır. Düşmanlar görünce beyni bulanir, Bayrak için cenge giren milletiz. Pervasızca can veririz yoluna, Kurban olam al bayrağın, alına. Al bayrak sarılsın ölüm salına, Nice İNCE'leri veren milletiz. Sabit İnce |
13.03.2008, 20:45 | #92 |
Navigator
_DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
|
-->: TÜRKİYE/VATAN/BAYRAK/MEHMETCİK/SEHİT ile alakali siirleriniz
Bir Kırımlı'nın Duyguları
Gök Bayrağım dalgalanır Kırım'da Tutsaklığın zincirini kırarak Bir hürriyet saklı her efkârımda Gök Bayrak'tır duygularım Gök Bayrak Yıldızlar hedefim ölüm son durak... İzmihlâl tanımam gökler benimdir İstiklâl uğruna yükler benimdir Kırım-Kafkas bütün Türkler benimdir Gök Bayrak'tır duygularım Gök Bayrak Yıldızlar hedefim ölüm son durak... Başımı kesseler kanım gök akar İstiklâl sevdası sevdamı yakar Analar beşiğe Gök Bayrak takar Gök Bayrak'tır duygularım Gök Bayrak Yıldızlar hedefim ölüm son durak... Hayalimde düşlerimde Kırım var Kırım'a zalimce bir yaptırım var İçimde Kırım'dan nice sırrım var Gök Bayrak'tır duygularım Gök Bayrak Yıldızlar hedefim ölüm son durak... Utanır utanır bu tarih bir gün Kırım'da Kırımlı vatandan sürgün Duyguları coşmuş Kırımlı Türk'ün Gök Bayrak'tır duygularım Gök Bayrak Yıldızlar hedefim ölüm son durak... Turan Şakalar |
09.04.2008, 12:22 | #93 |
Moderator
Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
|
--->: TÜRKİYE/VATAN/BAYRAK/MEHMETCİK/SEHİT ile alakali siirleriniz
HİSSETMİŞTİM ANNE
Ana bu sabah yine erken uyandık Botları boyadık,düzeni yaptık Sabah sabah iştimada dimdik ayaktaydık Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir emir geldi babacan komutandan Araçlara bindik tam teşhizat hep bir andan Karamanlı başladı dua okumaya ağzından Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Mataramda ki su sanki zem zemdi Tetiğim gül oya,süngüm bir çiçekti Yüreğimde ki sevda daha bir depreşti Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Sen geldin aklıma giderken göreve Sivaslının gözündeki yaşa takıldı aklım Sordum kendi kendime acep niye Biliyordu o da kavuşmayacaktı nişanlısı Emine'ye Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir ses duyuldu önce kulaklarım oldu sağır Az sonra geldim kendime koştum cenke Arkadaşlar dökülüyordu tek tek yere bağır ALLAH diye bağır Gözümde ki yaş düşmüştü gönlüme orda oldu kahır Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Vatan içindi dökülen kanlar yere Çakallar karşı cephede mehmetçikler yerlerde Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste Allahım sen onlarında gazasını mübarek eyle Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Doğduğum anı bilmem ama anam Ölürken son sözüm oldu VATAN Helaldir ona bu uğurda verilen her can Ana ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne VATAN SAĞOLSUN
02.08.2008, 15:51 | #94 |
Alt Forum Yöneticisi
kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1361
|
AH ATAM AH!!!
Seni gördüm dün gece, gözlerin her zamankinden, Daha durgun, Daha düşünceli. Bir hedefe kilitlenmişti sanki. Atam, Neden donuk bakıyorsun bize? Yoksa tanıyamadın mı ulusunu? Bu cennet vatanının, Her karış toprağını. Çanakkale'de, Afyon'da,Sakarya'da, Urfa'da, Antep'de, Yurdun her köşesinde, Şehit olduk,vatan uğruna. Biliyor musun? Şimdi bu limanlar, Bu kıyılar, En güzel yerlerimiz, bize yabancı. Şehitlerimizin kanıyla alınan, Bu topraklar üzerinde, Biz yabancıyız. Sanki örülmüş bir duvar, Ve biz ulaşamıyoruz, Ulaşmak istediğimiz yere. Samsun'dan başlayan destanın, Mimarıydın Kurtuluş'un. Yok olurken ulus, Yeniden doğdu, Senin dahiliğinle. Ve biz hala, Anlayamayanlara, Anlatamadık,öğretemedik, Değerini. Yokluklarda, Onuruyla,şerefiyle, Dimdik meydan okuyan ulusunla, Var ettin bu cumhuriyeti. Bugün eserlerine, Meydan okuyan, Kurşun sıkanlar türedi. Bunca yıl geçti, Seni özlüyor, Seni arıyor, Bu millet. (alıntı) Cengiz ÇETİK
05.09.2008, 03:23 | #95 |
Yeni Yiğido
Turkistanli Şuan
Son Aktivite: 12.05.2011 11:33
Tecrübe Puanı: 0
|
Biz Türk Milletiyiz,
Biz kitabelereTarihler düsenleriz Biz çaglar açar, çaglar bitiririz Biz bu topraklarda bir ölür,bin diriliriz Biz Türk Milletiyiz Biz al bayraga sevda çekeriz Biz hasreti de ,vuslatı da, Biz vatan için ölmeyi de biliriz.... Biz hepimiz Çanakkaleyiz Inönüyüz, Anafartalariz ,Izmiriz Biz bu vatanin gazisiyiz, Sehidiyiz.... Biz Atatürk'ün neferleriyiz... Biz Türk Milletiyiz Biz 19 mayis , biz 23 Nisan Biz 30 Agustos dan 29 Ekime Destanlar yazip da gelenlerdeniz... Biz Türk Milletiyiz Dosta dostuz , düsmani kahrederiz Bizde her sey affolur da, Hiyaneti affetmeyiz... Biz Türk Milletiyiz köydeyiz, kentteyiz,meclis biziz Ezelden ebede, bilenler bilir, Biz miyavlamayiz efendiler,biz KÜKRERIZ... |
10.10.2008, 16:01 | #96 |
Yeni Yiğido
kayaturan58 Şuan
Son Aktivite: 31.07.2016 22:15
Tecrübe Puanı: 599
|
MEHMEDİM
MEHMEDİM
Vatanın her yanı ateşe düştü Tabuta sarılı geldi Mehmedim On beş ana yandı yüreği pişti Kahpelere karşı durdu Mehmedim. Bu millet çok şehit bağrına bastı Resmini büyütüp evine astı Vatan bir bütündür diyerek esti Toprağa kanını döktü Mehmedim. Mehmed yirmisinde deli çağında Tendürek, Cüdi, Gabar Dağı’nda Bir küheylan gibi vatan bağrında Şaha kalktı hücum etti Mehmedim. Dilinde her zaman Harbiye Marşı Vurdukça titretir ta gökte arşı Vatanı korumak düşmana karşı Tarih yazar her dönem de Mehmedim. Meclisteki teröristi ezecen Tuttuğunu hem de orda kesecen İçerdeki iti hemen asacan O zaman rahattır orda Mehmedim. Ne Mutlu Türküm ben yazmıştır dağa Selam durur ay yıldızlı bayrağa Ona sarılarak girer torağa Kayaturan sana kurban Mehmedim. (05.10.2008-Saat : 14.07) |
10.10.2008, 16:05 | #97 |
Usta Yiğido
Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1098
|
Cevap: MEHMEDİM
yüreğine sağlık.muhteşem bir şiir!!!!!!!!!!!!!!
|
10.10.2008, 16:05 | #98 |
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
Tecrübe Puanı: 0
|
--->: MEHMEDİM
Meclisteki teröristi ezecen
Tuttuğunu hem de orda kesecen İçerdeki iti hemen asacan O zaman rahattır orda Mehmedim. Bu sözlerinize katılmamak elde değil ! Gerçekten içimizdeki pislikleri temizlemek lazım.Adamlar ben Pkk'yim teröristim diyor halen hiç bişey yapamıyoruz. |
10.10.2008, 16:13 | #99 |
Usta Yiğido
ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 757
|
-->: MEHMEDİM
Eeee bizi idare edenler oğullarına çürük raporu alarak askere göndermiyorsa..... Başkasının evladını "Askerlik yangelip yatma yeri değil" diyerek Kara toprağa yatmasının normal olduğunu düşünüyorsa ........ Söylenecek söz var mı?
10.10.2008, 16:14 | #100 |
Usta Yiğido
sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 10:55
Tecrübe Puanı: 916
|
--->: MEHMEDİM
sağolasın içlerimizi dağlayan çok güzel bir şiir yüreğine sağlık......
|