![]() |
#91 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Alıntı:
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() oooo bu ne yaa millet çoşmuşşş
![]() |
#93 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 880
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() HérqéS güLü$ümü göRüYo,
qİmSé Sawa$ımI göRmüYo.. HérqéS Sésİmi DuyuYo, Dü$ünDüğüMü qİmSe ßiLmİo.. HérqéS YazDIqLarImI oquYo, göZya$LarImI qimSé göRmüYo.. HérqéS ßénİ TanıDığıNı SanıYo, aMa qimSé; ßénİm qim oLduĞumU.. !! ..b!Lm!YoO.. !! ' saÇmaLamak baZén doğRuya qiDén 'én' doğRuCu yoLdurr!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 720
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BENİ BİR BEN BİLİRİM BİRDE YARADAN BANA BİR BEN LAZIM BİRDE ANLAYAN...
![]() |
#95 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 885
![]() |
![]() Alacânım
ah, nerde benim altından avaze sesim! yankısı bir duvara gömülmüş testide kaldı avaze sesim! şimdi başkalarının kalplerinde yankılanan bir zamanlar içinden geçtiğim aşklardı feryattan kimseler ölmez, denirken duvarlardan geçtim artık kimseyi sevemez aşktan ölmüş yürek, derlerdi şimdi kulağını dayadığın duvarda inleyen testi bir zamanlar feryatlarda unuttuğum avaze sesim! alacânım, mil yeşili gözlerin dindirdi gözlerimi kaç körü birden öldürdün bende mahsur kaldım, eksik oldum, kapına düştüm ben yandıkça ezber ettin ayazın demirini alacânım, indi mi göğsüne heves? hangi duvarın halısında gördün, bildin, vurdun beni kaç ormandan geçti içinde kaybolduğumuz o büyük takip içimizde bunca gurbet dururken yol ettik uzaktaki sılayı şimdi burdayız kanlar içinde alacânım indi mi göğsüne heves? etimdeki eksik yangın, sindi yüreğim seyreldi tenim sahtiyan tarih mahsur kaldım, meçhul oldum, şehit düştüm, alacânım, indi mi göğsüne heves? alacânım, rahat et ben gölgene ilişeyim her belanı ben göreyim yüreğimi ihbar et, bana bir uçurum ver, gideyim alacânım, indi mi göğsüne heves? biliyorsun adımın kıblesini bir meşhur hâfızla, meşhur bir şehvet alacânım, şuramda sinsi bir sızı gel öldüğümü farz et senden gelen her habere canımdan uçurduğum şahin pençesinde kaldı bileğim, yazım, harflerim bir yanım onla uçtu, sende kaldı, ben bittim alacânım, indi mi göğsüne heves? alacânım, yakılmış bir köyün adıydı adın görmedi kimse içinde ben de yandım o gün bugün kalbimin doğusunda tüten duman nerede olursan ol göğündeyim kanlı tarih her zaman Mardin'im, Midyat'ım ah benim altından avaze sesim kardeşlerimdi ölen de, öldüren de aranızdaki duvarda gömülü kaldım etimden uçurduğum uçurum meşhurdum, meçhuldüm, mahsurdum bir hâfızken eskiden mecnun kaldım şimdi aşktan, senden, kendimden n'olur sevmeden öldürme beni alacânım, söyle, indi mi göğsüne heves? MURATHAN MUNGAN bu siir benim icin cok özeldir, cok degerli Murathan Mungan'in tüm siirlerinin müptelasiyim zaten, farkli bir tarzi ve kalemi var, bu koca üstadin yüregine bilegine saglik...
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Neden yağan yağmur bana hep hüzün getirir oldu.
Ve yakan güneş neden bana hep ter ve gözyaşı verdi. Sen yoksun gülüm hasretin var şu an. Bak can dost, bak gözlere. İyice bak anlarsın uzaklara hasreti. Gözbebeklerin ta içine bak… Uzaklarına bak gözlerimin. O zaman anlarsın gözlerimin uzaklara özlemini. Bir ömür boyu limanlara demir atışı gibi vapurların. Limanlara bekleyişimi vapurlara sor. Balıkçı teknelerine sor. Ve akşamcı kahvehanelerde sabahlayanlara sor ister. Onların gözlerinde bir bereket dalgasının özlemi onların. Ben de ordayım o balıkçı kahvehanesinde ama beklediğim ne bereket dalgası ne de liman yolcuları. Beni bekleyenler anlar liman bekleyişlerimi… Ama anlamazsan istersen leylaya sor o anlatsın sana. Çünkü onun da gözlerinde uzaklar vardı… Anlamazsan şayet istersen şirine sor. O anlatsın sana, çünkü dağın arkasında hasreti vardı. Sor işte bir bilene. Anlatsın sana saatlerce beklemenin acılarını. Ve ne olur dön artık ve yakın et uzakları. Aradaki sular çekilsin ne olur..... __________________
![]() |
#97 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Gül filizlendiği andan itibaren. Güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş ayın çekimine kapılıp gülü unutsa da. Gül asla yıldızlara kanıp guneşi unutmaz...Sen güneşsin....!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 885
![]() |
![]() AŞK İKİ KİŞİLİKTİR...
Değişir rüzgarın yönü Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır Geceler boyu sevişmelerden; Binlerce yıl uzaklardadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler Çoktan yazılıp bitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Avutamaz olur artık Seni bildiğin şarkılar; Boşanır keder zincirlerinden Sular tersin tersin akar; Bir hançer gibi çeksen de sevgini Onu ancak öldürmeye yarar: Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. Yitik bir ezgisin sadece, Tüketilmiş ve düşmüş, gözden. Düşlerinde bir çocuk hıçkırır Gece camlara sürtünürken; Çünkü hiç bir kelebek Tek başına yaşayamaz sevdasını, Severken hiçbir böcek Hiç bir kuş yalnız değildir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk iki kişiliktir. ATAOL BEHRAMOĞLU
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() bir gün gelir, her yer sen olur
bilirim ki beni özlemişsindir o an öyle kuvvetli isterim ki seni yok olur engeller, var olur zaman ve mekan bir gün gelir de benim olursan işte o zaman var olurum ben kavuşur ruhum öbür yarısına işte o zaman başlarım yaşamaya bir an gelir, her yer sen olur bilirim ki beni özlemişsindir o an öyle kuvvetli isterim ki seni yok olur ayıplar, var olur arzulanan |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() En Güzel Rüya Sensin
Ey gönlümün uçurumuna her seher gül ve rüzgar dokuyan uçarı kız ey nazlı çiçek, narin kelebek, vahşi menekşem. ey büyülü dağım… bir ömür tırmanıp ulaşamadığım… bakışın yağmur senin, gözlerin deniz, ellerin gül, saçların meltem ah! ki, başımı döndürürsün her dem seni sevmek bir masal en güzel masal sensin ey ormanların uğultusu baharın buğusu dağların kokusu ey yanan yüreğime en mübarek su gözlerin denizin üzerinde ayışığı gözlerin gözlerimde ateş, dudağımda gül, ömrüme can gözlerin geceye söylenmiş şarkı seni özlemek bir şiir en güzel şiir sensin senki sularda nilüferimsin vatanım, en kutsal yerimsin gökkuşağı olur şiir kokarsın güneş olur tenimi ısıtırsın rüzgar olur, bahar olur, aşk olur hayat olur, deniz olur, dalga olur öldürürsün beni edan ile üstüme üstüme gelirsin her gece başımı döndürürsün... ey yüreğime mühür,ölümsüzlüğün adı ey baharın neşesi, dağların moru gönlümün menekşesi, sevdanın onuru seni koklanmamış bir kır çiçeği gibi sevdim seni yazdığım bütün sayfalar hasret kokuyor sevgi dokuyor gönül defterime her mısra seni sevmek bir rüya en güzel rüya sensin yüreğime alıyorum seni gözlerime, dudaklarıma, tenime sarıyorum. mutluluk ağacımda sevinç çiçeğim oluyorsun durmadan yürüyorsun gönül ülkeme canıma can, kalbime canan oluyorsun duygularım seni sevince böyle güzel tenim hasretinle sıcak böyle seni sevmek bir sevda en güzel sevda sensin Nuri CAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|