|
|
#91 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 10:32
Tecrübe Puanı: 962
![]() ![]() ![]() ![]() |
İzmir Bilir Ya
kız ablaa sen yok musuuunnnn ![]()
|
|
|
|
#92 |
|
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
Son Aktivite: 14.12.2020 18:41
Tecrübe Puanı: 1395
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok gıcığım dimi ?
......................
|
|
|
#93 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
Son Aktivite: 11.08.2016 15:43
Tecrübe Puanı: 676
![]() |
Cengiz İmren-Bilseydim
Bitti artık herşey çek git diyorsun Arama sorma diyorsun halimi bilmiyorsun Bitti artık herşey çek git diyorsun Arama sorma diyorsun halimi bilmiyorsun Bilseydim sana ben delice bağlanmazdım Bilseydim ömrümü yoluna harcamazdım Bilseydim hasretten her gece ağlamazdım Bilseydim bir tanem bilseydim Unut artık sende sevme diyorsun Yoluma çıkma diyorsun halimi görmüyorsun Unut artık sende sevme diyorsun Yoluma çıkma diyorsun halimi bilmiyorsun Bilseydim sana ben delice bağlanmazdım Bilseydim ömrümü yoluna harcamazdım Bilseydim hasretten her gece ağlamazdım Bilseydim bir tanem bilseydim Dostlukmuş ölüme yürümekmiş üstüne titremekmiş vefaymış Aşk dediğin zavallı bir kapıyı duvara çarpıp çıkıncaya Kadarmış Bana komaz diyip sancını bir kilo rakıya gömsemde akşamları Oy benim yaralım asıl sancı uyandığımda bütün odaları Boş görünce koyarmış boş görünce koyarmış |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
tşkler
|
|
|
|
#95 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() Sivasprensi Şuan
Son Aktivite: 08.01.2011 19:34
Tecrübe Puanı: 684
![]() ![]() ![]() |
DÖN
Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi Bitti yüreğimde acısı kaldı Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı
|
|
|
#96 |
|
Alt Forum Yöneticisi
GÖKHAN ÖZEN -Sana yine muhtacım
Nasıl,nasıl bana nasıl kıydın, gençliğime, İlk aşkıma,tertemiz duygularıma... Nasıl, hesap ver Nasıl, hesap ver Hesaplar neye yarar Bana sen lazımsın! Hasretin akla zarar Beni duymalısın... Şimdi herşey anlamsız Bomboş olacak biliyorum... Son sözüm ben sensiz Bu ömrü istemiyorum! Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Kavrulan o çöllerde Susuz kalır gibi Sana yine muhtacım Sana yine muhtacım Anamın o sımsıcak Kucağı gibi Öyle sevdim seni, seni Delilik bu bende ki
|
|
|
#97 |
|
Alt Forum Yöneticisi
ZERRİN ÖZER-KATMER KATMER
Ben sevmeyi bilirim Şikayetçi değilim Yaşlar akar gözümden Ölsem dönmem sözümden Alev alev yanarken Yana yana severken Onun için ölürüm derken Nice biten aşklar gördüm Katmer katmer büyür sevdam Ben yare yar bana hayran Bazen heder eder zalim Sen herşeye kadirsin ey aşk
|
|
|
#98 |
|
Alt Forum Yöneticisi
UĞUR ASLAN -SU GİBİ
Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Yangınlarıma sular yagdırdın Damla damla söndüm serinledim 10'ar 10'ar saydıgım kayıp yıllarımı onardın Saat saat bulunduğum mechulden gün yüzüne çıktım Günler gördüm yüzünde Gönlümün kapılarını sana açtım Çalmadan gir içeri diye Adıyorum sana Onca kırık aşktan sonra arta kalanımı Temize çekiyorum sende bütün yalanlarımı Senin aşktaki kandirini bilmek için Önce kadersiz aşklardan geçmeli insan Eksiltip yoran bütün ayrılıklar Kavuşmalara giden yollara çıkar Vefai mozada gülmeyi gülhanede unuttuğum Garip bi zamanda çıka geldin Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağına Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Bitti dediğim yerden başlıyorsun Dindi artık dediğim yerden oluk oluk kanıyorsun Beni en iyi sen tanıyor Sen anlıyorsun Ne hoş geliyor ne hoş gülüyorsun En güzel renkleri komşu kızların Gözlerinde gördüğüm Solgun sarı bir zamanda çıka geldin Hangi yollardan uğradın durağıma Hoşgeldin yitirilmiş sevgililer köyü cografyama Hoşgeldin bir daha seversem namerdim sokağıma Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun Ağlamak yalan su gibi bahtın olsun Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun Ben sensiz yapamam dünyaya ahtım olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Hoşgeldin gülüm su gibi ömrün olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun Sefalar getirdin mutluluk bizim olsun
|
|
|
#99 |
|
Alt Forum Yöneticisi
NASIL AYRILACAĞIZ BİZ SENİNLE?
Neler yaşadım şu kısa hayatımda Sen benim tek hatıramsın Hiçbir zaman doymadım sana, doyamam Bin yıl daha yaşasam da Günlerden sen, aylardan sen Yıllar zaten sensin Nasıl ayrılacağız biz seninle Ömrüm bin yıl olsa da doyamam sana Ellerin ellerimde olsun daima Beni sen uğurla son yolculuğuma En kırmızısından bir karanfil olsun Aç perdeleri kalbim ışıkla dolsun Gözlerim gözlerinin içinde kalsın lütfen Söyle karanlığa, söyle şarkımızı Ben hiç kıyamam gözyaşlarına Melekler ağlar mı hiç bebeğim Yasla başını, yasla göğsüme lütfen, lütfen Yolumuz ayrılmadan, günlerimiz dolmadan Kader bizi ayırmadan sarıl biriciğim Öyle hüzünlü bakma kar tanesi Bu defa götüremem yanımda seni Aklım sende kalır sakın ağlama İyi geceler der gibi uğurla beni
|
|
|
#100 |
|
Alt Forum Yöneticisi
Bengü - unut beni
bazı şeyler vardır affedilmiyor aşk ihanetle bir ewde kalamıyor bıçak gibi kestim bağlarımıızı bir daha dinleyemeyiz şarkımızı söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi söyle kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi söyle bu aşktan ne kaldı ki geriye yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye ooff unut beni,unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma giden kaybedendir gittin kaybettin bir şehir yakınıma bile yaklaşma...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|