Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.02.2009, 13:03   #1
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!

Alıntı:
yeşim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.

Burada söz konusu başbakanın davranışının dogru veya yalnış olduğu yönünde görüş belirtmek. Başkalarını karalama kampanyası topic imi sandınız? Asıl siz at gözlüklerinizi çıkarıp konuya göre yorum yapmanızı önerirm.Sanırım göremiyorsunuz.

.
Alt 02.02.2009, 10:57   #2
harbikiz58
Usta Yiğido

harbikiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harbikiz58 Şuan harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37

Tecrübe Puanı: 720 harbikiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Arkadaşım biz burda işinize gelen şeyleri mi yazacaz.Hem sana ne kardeşim burda ne yazıyorsak.Sen nasıl mod olmuşsun buraya hayret.İnsan bu kadar taraflı olur...
senin yaptigin bu konusma bu bu tarzini cok yanlis buluyorum
arif abi senden yasca büyük "sanane" ne demek ya !!!
biraz daha saygili olmanizi tavsiye ediyorum sizlere
harbikiz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2009, 13:10   #3
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1233 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Son osmanlı tayyip,tebrik ediyorum başbakanımızı,peygamberimizi ağzına terbiyesizce alanları genel sekreter yapan,manevi değerlerden uzak partiler ve onların at gözlüklü yandaşları başbakanın bu haklı tavrını anlayamazlar,anlasalar bile hakkın yanında olmak onlar için haksızlık olur.
Bak bacım ben AKP muhalifiyim, Tayyip Erdoğan'ı da hiç sevmem ama kutluyorum. Burada konuyu doğru düzgün tartışın. Bahsi geçen adamlar Peres'e değil Tayyip Erdoğan'ın görüştüğü Barzani'ye, Talabani'ye aynı tepkiyi verdiler. O zaman siz desteklediniz mi? Tebrik ettiniz mi? Adamları madara ettiler sonra aynı karede bile görünmenin kendisine hakaret olduğunu söyleyip Baykal kürsüden indi Barzani ve Talabani'yi yerle bir etti... Siz ne yaptınız o zaman? Haberiniz bile yoktur belki böyle birşeyden...
CHP'nin en önde gelen isimlerinden Şükrü Elekdağ, Erdoğan'ın Yöneticiye karşı olan tavrını destekledi, TC Başbakanına kimse böyle davranamaz doğru tepkidir dedi... Şimdi siz mi haksızlık yapıyorsunuz yoksa Hakkın yanında olan Elekdağ'mı?

Lütfen bu olayı bari siyasi avantaja çevirmeyin, iç politika için yapılan bir yatırım gibi görmeme neden olmayın...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 22:00   #4
Feramuz58
Yeni Yiğido

Feramuz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Feramuz58 Şuan Feramuz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 23.04.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 0 Feramuz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Başbakan onurlu bir tavır sergilemiştir. Sizin kastettiklerinizin bunu anlaması çok çok zor,onlar ancak MUN tarikatının onurunu bilirler .
Alt 01.02.2009, 12:48   #5
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1330 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Öyle ya da böyle..Haklı ya da haksız,,Doğru ya da yanlışş..

Ak Parti ciddi manada oy kapacak bu seçimlerde..
Alt 01.02.2009, 13:12   #6
yeşim58
Yeni Yiğido

yeşim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yeşim58 Şuan yeşim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.02.2009 00:32

Tecrübe Puanı: 649 yeşim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arif bey bu ne şiddet,yaranızı mı acıttık,kusura bakmayınız.İsim vermemiştim ama belli ki herkes her şeyi biliyor ve bildiği halde yalnışa devam ediyor.Yazdıklarım konu başlığı ile elbette alakalı,tabi işinize gelmemiş olabilir.Başbakanın tavrı kadar bu tavra gösteriler tepkide önemli,misal ana muhalefet liderinin sessizliği ve başbakanın ifadesi ile monşeriniz açıklamaları.Ne kadar da zor değilmi haktan yana olmak ve ne kadarda zor değilmi jakoben düşünce anlayışı taşımak vede halkın değerlerinden bi haber yaşamak.İsim vermediğim halde alıntı yaparak direk cevap vermeniz gözlüğünüzün modelinden kaynaklanıyor olsa gerek ...
yeşim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2009, 13:38   #7
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Arif bey bu ne şiddet,yaranızı mı acıttık,kusura bakmayınız.İsim vermemiştim ama belli ki herkes her şeyi biliyor ve bildiği halde yalnışa devam ediyor.Yazdıklarım konu başlığı ile elbette alakalı,tabi işinize gelmemiş olabilir.Başbakanın tavrı kadar bu tavra gösteriler tepkide önemli,misal ana muhalefet liderinin sessizliği ve başbakanın ifadesi ile monşeriniz açıklamaları.Ne kadar da zor değilmi haktan yana olmak ve ne kadarda zor değilmi jakoben düşünce anlayışı taşımak vede halkın değerlerinden bi haber yaşamak.İsim vermediğim halde alıntı yaparak direk cevap vermeniz gözlüğünüzün modelinden kaynaklanıyor olsa gerek ...
Size göre haklı olan, size göre doğru olan sizin doğrunuz!.. Başkalrınada böyle düşüneceksiniz düşünmüyorsanız at gözlüklerinizi çıkarın felan diye ifade kullanamazsın!.. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Sizin yapacağınız şey haklıdır iyi davranmıştır dersiniz, biride çıkar hayır daha farklı davranabilirdi der. Burada olmadık kişileride konuya dahil edip karalama yapmanız gerekmez!.. Bu sizi, veya beni yada bir başkasını fazla ilgilendirmez!..
Bırakın şimdi kimden yana kimden yana değil. Biz çok iyi biliyoruz onları. Burada konudan konuya geçmeyelim, gerekirse sayfalar dolusu yazılar eklerim buraya kimin halktan yana kimin yana olmadığını anlarsınız, ama sizinde gözlüğünüzün sabit bir modelde olduğu için bunu anlayacağınızı pek sanmıyorum. Onun için gerek duymuyorum.

.
Alt 01.02.2009, 20:44   #8
yeşim58
Yeni Yiğido

yeşim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yeşim58 Şuan yeşim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.02.2009 00:32

Tecrübe Puanı: 649 yeşim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Size göre haklı olan, size göre doğru olan sizin doğrunuz!.. Başkalrınada böyle düşüneceksiniz düşünmüyorsanız at gözlüklerinizi çıkarın felan diye ifade kullanamazsın!.. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Sizin yapacağınız şey haklıdır iyi davranmıştır dersiniz, biride çıkar hayır daha farklı davranabilirdi der. Burada olmadık kişileride konuya dahil edip karalama yapmanız gerekmez!.. Bu sizi, veya beni yada bir başkasını fazla ilgilendirmez!..
Bırakın şimdi kimden yana kimden yana değil. Biz çok iyi biliyoruz onları. Burada konudan konuya geçmeyelim, gerekirse sayfalar dolusu yazılar eklerim buraya kimin halktan yana kimin yana olmadığını anlarsınız, ama sizinde gözlüğünüzün sabit bir modelde olduğu için bunu anlayacağınızı pek sanmıyorum. Onun için gerek duymuyorum.

.
Gözlük modeliniz hakkında ki görüşlerimi pekiştirdiğiniz için teşekkür ederim. Dikkat ederseniz AT GÖZLÜĞÜ ifadesini ilk siz kullandınız ve bende cevap hakkımı kullanarak size aynı dilden cevap verdim.Burda olmadık kişiler diyorsunuz bunu anlayamadım,ne yapacağız ana muhelefet liderinin sitemize yazmasını mı bekliyeceğiz.Dikkat ederseniz halk kelimesi yerine özellikle HAK kelimesini kullanmıştım,sizin jargonunuzda bu kelimeye yer yoksa onu bilemem...Hakkı hakkın sahibine teslim etmek bir erdemdir.Sessiz kalan muhalefetin sesinin ne kadar cırtlak çıktığını çok iyi biliyoruz,ne olduysa şimdi sessiz filim oynuyor.
yeşim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.02.2009, 22:44   #9
bulutum58
Yiğido
NO AVATAR

bulutum58 Şuan bulutum58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2009 14:58

Tecrübe Puanı: 640 bulutum58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Gözlük modeliniz hakkında ki görüşlerimi pekiştirdiğiniz için teşekkür ederim. Dikkat ederseniz AT GÖZLÜĞÜ ifadesini ilk siz kullandınız ve bende cevap hakkımı kullanarak size aynı dilden cevap verdim.Burda olmadık kişiler diyorsunuz bunu anlayamadım,ne yapacağız ana muhelefet liderinin sitemize yazmasını mı bekliyeceğiz.Dikkat ederseniz halk kelimesi yerine özellikle HAK kelimesini kullanmıştım,sizin jargomumuzda bu kelimeye yer yoksa onu bilemem...Hakkı hakkın sahibine teslim etmek bir erdemdir.Sessiz kalan muhalefetin sesinin ne kadar cırtlak çıktığını çok iyi biliyoruz,ne olduysa şimdi sessiz filim oynuyor.
yersiz bir tartisma daha sakin oluna bilir
Alt 01.02.2009, 13:12   #10
kasparix
Usta Yiğido

kasparix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kasparix Şuan kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53

Tecrübe Puanı: 773 kasparix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

O Davosdaki zirvede o tutumu deniz baykalda sergilemiş olsaydı arif çoşkun senin tanrın şahid olsun ben o adamı da ayakda alkışlardım...sapla samanı ayıralım basbakan kişisel tarzındaN dolYI bir anda sinirlenip dökdürdüğü şeyler de değil ,,daha gitmeden farkındaysanız o tür söylemler içindeydi,,diğer kanalalrrda Türkiyemizin üstleneceği yeni liderlik misyonunu tartışıyolardı,,bunlar hem iç siyaset olarakda yorumlana bilir bu konuda hak veriyorum ama bu gölgede kalmalı sanırım ben muhalefet olsam yada o zihniyette tabiiki bnde malzeme yapardım bu olayı,,,ancak israille askeri ve ekonamık ilşkilerimizin zeval göreceğini bnde tahmin etmiyorum,,hiç bişe olmasa bile bu bize bi artı kazandırdı,,ancak buradan bir osmanlı torunu refleksi sergilediğimiz bu silkilişin bir diriliş olması dersinini çıkarılarak artık hep her platformda güçlü ve etkin olarak ideal TÜrkiyemiz için gerekli gayretleri gösdermeli ve hiç birşey yapamıyorsak da dualarımızı esirgemeyelim gayret ednler için...HER NE OLURSA OLSUN KIM OLURSA OLSUN DEVLET ADAMLARIMIZIN ARKASINDA DURALIM...VE DAHİ VATANI NI YÜREKDEN SEVEN DEĞERLİ BÜYÜKELÇİ VE DİPLOMATLARA BU ÜLKENİN ÇOK İHTİYACI OLDUĞUNU GÖRDÜM...BU DEVLET DEVLETLER MUAVEZENESİNDEKİ YERİNİ ALACAK BU İŞE YÜREKDEN VE GÖNÜLDEN İNANMIŞLRLA KENDİ İÇİNDEKİ ALÇAKLARA RAĞMEN.....
kasparix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)