|
|
|
|
#1 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Burada söz konusu başbakanın davranışının dogru veya yalnış olduğu yönünde görüş belirtmek. Başkalarını karalama kampanyası topic imi sandınız? Asıl siz at gözlüklerinizi çıkarıp konuya göre yorum yapmanızı önerirm.Sanırım göremiyorsunuz. .
|
|
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 720
![]() |
Alıntı:
arif abi senden yasca büyük "sanane" ne demek ya !!! biraz daha saygili olmanizi tavsiye ediyorum sizlere |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1233
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
CHP'nin en önde gelen isimlerinden Şükrü Elekdağ, Erdoğan'ın Yöneticiye karşı olan tavrını destekledi, TC Başbakanına kimse böyle davranamaz doğru tepkidir dedi... Şimdi siz mi haksızlık yapıyorsunuz yoksa Hakkın yanında olan Elekdağ'mı? Lütfen bu olayı bari siyasi avantaja çevirmeyin, iç politika için yapılan bir yatırım gibi görmeme neden olmayın... Saygılar...
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Yiğido
Feramuz58 Şuan
Son Aktivite: 23.04.2009 15:15
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öyle ya da böyle..Haklı ya da haksız,,Doğru ya da yanlışş..
Ak Parti ciddi manada oy kapacak bu seçimlerde.. ![]()
|
|
|
#6 |
|
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
Son Aktivite: 03.02.2009 00:32
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
Arif bey bu ne şiddet,yaranızı mı acıttık,kusura bakmayınız.İsim vermemiştim ama belli ki herkes her şeyi biliyor ve bildiği halde yalnışa devam ediyor.Yazdıklarım konu başlığı ile elbette alakalı,tabi işinize gelmemiş olabilir.Başbakanın tavrı kadar bu tavra gösteriler tepkide önemli,misal ana muhalefet liderinin sessizliği ve başbakanın ifadesi ile monşeriniz açıklamaları.Ne kadar da zor değilmi haktan yana olmak ve ne kadarda zor değilmi jakoben düşünce anlayışı taşımak vede halkın değerlerinden bi haber yaşamak.İsim vermediğim halde alıntı yaparak direk cevap vermeniz gözlüğünüzün modelinden kaynaklanıyor olsa gerek ...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bırakın şimdi kimden yana kimden yana değil. Biz çok iyi biliyoruz onları. Burada konudan konuya geçmeyelim, gerekirse sayfalar dolusu yazılar eklerim buraya kimin halktan yana kimin yana olmadığını anlarsınız, ama sizinde gözlüğünüzün sabit bir modelde olduğu için bunu anlayacağınızı pek sanmıyorum. Onun için gerek duymuyorum. .
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Yiğido
![]() yeşim58 Şuan
Son Aktivite: 03.02.2009 00:32
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Yiğido
![]() ![]() bulutum58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2009 14:58
Tecrübe Puanı: 640
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
O Davosdaki zirvede o tutumu deniz baykalda sergilemiş olsaydı arif çoşkun senin tanrın şahid olsun ben o adamı da ayakda alkışlardım...sapla samanı ayıralım basbakan kişisel tarzındaN dolYI bir anda sinirlenip dökdürdüğü şeyler de değil ,,daha gitmeden farkındaysanız o tür söylemler içindeydi,,diğer kanalalrrda Türkiyemizin üstleneceği yeni liderlik misyonunu tartışıyolardı,,bunlar hem iç siyaset olarakda yorumlana bilir bu konuda hak veriyorum ama bu gölgede kalmalı sanırım ben muhalefet olsam yada o zihniyette tabiiki bnde malzeme yapardım bu olayı,,,ancak israille askeri ve ekonamık ilşkilerimizin zeval göreceğini bnde tahmin etmiyorum,,hiç bişe olmasa bile bu bize bi artı kazandırdı,,ancak buradan bir osmanlı torunu refleksi sergilediğimiz bu silkilişin bir diriliş olması dersinini çıkarılarak artık hep her platformda güçlü ve etkin olarak ideal TÜrkiyemiz için gerekli gayretleri gösdermeli ve hiç birşey yapamıyorsak da dualarımızı esirgemeyelim gayret ednler için...HER NE OLURSA OLSUN KIM OLURSA OLSUN DEVLET ADAMLARIMIZIN ARKASINDA DURALIM...VE DAHİ VATANI NI YÜREKDEN SEVEN DEĞERLİ BÜYÜKELÇİ VE DİPLOMATLARA BU ÜLKENİN ÇOK İHTİYACI OLDUĞUNU GÖRDÜM...BU DEVLET DEVLETLER MUAVEZENESİNDEKİ YERİNİ ALACAK BU İŞE YÜREKDEN VE GÖNÜLDEN İNANMIŞLRLA KENDİ İÇİNDEKİ ALÇAKLARA RAĞMEN.....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|