Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sizce dövme yaptırmak doğrumudur ?
Bence yanlıştır, dövme yaptırmayı sevmiyorum, dövmem yok, dövme yaptırmam 93 56,36%
Bence doğrudur, dövmem var, dövme yaptırmayı seviyorum, bence dövme yapana yakışır 37 22,42%
İlgilenmiyorum. 35 21,21%
Katılımcı sayısı: 165. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.08.2009, 15:32   #91
65serdal58
Usta Yiğido

65serdal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65serdal58 Şuan 65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20

Tecrübe Puanı: 1338 65serdal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sizce dövme yaptırmak doğrumudur ?

ben a derken z anlıyorsunuz ya...

sen adamı dövmesine göre mi değerlendirsin...

neyine göre yani...adamı o dövmesi mi yönlendiriyor...

hadi adam senin arkadaşın yeni tanıştınız.fikirleri çok güzel..bana bişeyler katıyor.ama ney???? dövmesi var...kötü bu adam...

bu mu sizin anlayışınız anlamış değilim...

ben dövme için konuşuyorum.başka konulara girmeyelim lütfen...

onun yaşadığı ona benim yaşadığım bana.....
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 15:36   #92
ayten58
Yasaklı
NO AVATAR

ayten58 Şuan ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23

Tecrübe Puanı: 0 ayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOKayten58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bazen benim alide yakamı tutuyor anne izin ver bende yaptırayım diye ama asla izin vermem abdestin dışında allah korusun cenaze namazıda kılınmıyor bunu bizzat kitapta okudum nasıl izin vereyim küpeye izin verdim ama çok pişman oldum oda oyuncu olduğu için bi kaç rolde gerekti o yüzden aman deyim arkadaşlar bastığınız toprak sizden davacı olacak guslünüz çıkmadığı için çok günah.ama illada hevesimizi alalım diyen varsa kınayla sakıncası yok ama içinde boya karışımı olamamasına dikkat etmek gerek.
ayten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 15:37   #93
sivaslı fd
Usta Yiğido

sivaslı fd - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslı fd Şuan sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12

Tecrübe Puanı: 1093 sivaslı fd FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
deliktaşlısalim Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
insanı sevmek ayrı bi olay döğmeyi yaptırmak ayrı burda bi karışıklık var o insan yanlış olanı seçiyorsa onun neyini seveyimki dinimizde olan birşeyi yapsın bende sevip takdir edeyim varsa yazında bizde öğrenmiş olalım kimse hücum etmeden sıraya girelimde biran önce yaptıralım
Canım abicim burda "yapanıda sevmem yaptıranıda" deniliyor, yapan kendine yapar başka hiçkimseye değil... Biz onu anlatmaya çalışıyoruz ama sanırım fazla başarılı olamıyoruz
BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 15:54   #94
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
65serdal58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben a derken z anlıyorsunuz ya...

sen adamı dövmesine göre mi değerlendirsin...

neyine göre yani...adamı o dövmesi mi yönlendiriyor...

hadi adam senin arkadaşın yeni tanıştınız.fikirleri çok güzel..bana bişeyler katıyor.ama ney???? dövmesi var...kötü bu adam...

bu mu sizin anlayışınız anlamış değilim...

ben dövme için konuşuyorum.başka konulara girmeyelim lütfen...

onun yaşadığı ona benim yaşadığım bana.....
güzel kardeşim ben anlatamıyorum galiba çünkü 29 harfi tam olarak bilmiyorum ondan olabilir ben insanları bakıp incelemekle mükellef değilim görünüyorsa baştan zaten arkadaşlık biter görünmüyorsa adamı aç kolunu sırtını dövmen varmı diye sormakmı gerekli bu konuda ters düşünenler var diyen sensin kim düşünüyorsa ona alıntı yap sor anlatsın sen ulu ortaya yazıyı yazıyorsun sonrada bunlar karşı olanlara sözüm diyorsun ordan sonrada farklı yönlere kaydırmayalım diyorsun konu başlığından bayağı uzaklaştık ben bunun farkına vardım bilmem başka varanlarda varmı acaba
Alt 16.08.2009, 15:59   #95
65serdal58
Usta Yiğido

aynı kullandığımız 29 harf aynı anlamlarla cümleler kurdurmuyorsa edilen kelamların faydası yoktur...eyvallah abi bende anladım konu gerçekten lüzumsuz yerlere gidiyor...bunu okuyan dövmesi olan arkadaşları rencide etmeye kimsenin hakkı yoktur...ben buna ortak olmam.düşüncelerim bu kadar ortadayken helede....
65serdal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 16:01   #96
sivaslı fd
Usta Yiğido

Alıntı:
güzel kardeşim ben anlatamıyorum galiba çünkü 29 harfi tam olarak bilmiyorum ondan olabilir ben insanları bakıp incelemekle mükellef değilim görünüyorsa baştan zaten arkadaşlık biter görünmüyorsa adamı aç kolunu sırtını dövmen varmı diye sormakmı gerekli bu konuda ters düşünenler var diyen sensin kim düşünüyorsa ona alıntı yap sor anlatsın sen ulu ortaya yazıyı yazıyorsun sonrada bunlar karşı olanlara sözüm diyorsun ordan sonrada farklı yönlere kaydırmayalım diyorsun konu başlığından bayağı uzaklaştık ben bunun farkına vardım bilmem başka varanlarda varmı acaba
Boşver abi ya kim yaptırıyorsa yaptırsın, biz yapmıyoruzya ona bak sen. O nu diyen burdan getti
sivaslı fd isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2009, 16:05   #97
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

kimseyi rencide etmiyorum etmemde o onu seviyorsa sevebilir benim yargılama yetkim yok bende yaptırmıyorsam veya sevmiyorsam kimseninde bana yaptırmaya veya yaptırmadığımdan dolayı sevmeye kakkı yok buda burdaki son yorumum EYVALLAH
Alt 16.08.2009, 16:13   #98
sivaslı fd
Usta Yiğido

Alıntı:
kimseyi rencide etmiyorum etmemde o onu seviyorsa sevebilir benim yargılama yetkim yok bende yaptırmıyorsam veya sevmiyorsam kimseninde bana yaptırmaya veya yaptırmadığımdan dolayı sevmeye kakkı yok buda burdaki son yorumum EYVALLAH
Haklısın abi çok zorlu söyledin
Alt 16.08.2009, 17:08   #99
65serdal58
Usta Yiğido

Alıntı:
sivaslı fd Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haklısın abi çok zorlu söyledin
alemsin sen yaaaa
Alt 16.08.2009, 17:18   #100
selimoglu
Yeni Yiğido
NO AVATAR

selimoglu Şuan selimoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.06.2012 17:58

Tecrübe Puanı: 0 selimoglu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dovme yapana yaptirana allah lanet etsin diye peygamber efendimizin hadisinin oldugu bir konunun bile sivaslilar tarafindan tartisilmasini bile dogru bulmuyorum dövmeden nefret ederim
selimoglu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)