13.01.2009, 17:22 | #1001 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5463
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
SUS GÖNLÜM!.. SUS GÖNLÜM!.. Sus gönlüm.Çok dile getirme.Sen dile getirdikçe gönlün daha da coşuyor, daha meraklanıyor ve beklemek daha da zorlaşıyor. Sus gönlüm.Çok laf etme.Az söyle ki işimiz olgunlaşsın. Az söyle ki Hakka karşı yanlış kelam çıkmasın. Sus gönlüm.Bir elif miktarı sus.Az kaldı bahara.Dayan gönlüm. Denizin içinde meydana gelen görünmeyen dalgalar gibi yüreğin biliyorum. Beklemekten başka çare olsaydı,seni durdurmazdım...İnan bana... Ama yok.Başka çare yok. Unutma ki ilaç bile beklemeden tesir etmez, çiçek bile vakti gelmeden önce açmaz... Sus gönlüm.Bu kışın bahara dönünceye kadar. Bu gece gündüz oluncaya kadar.Uzak yollar yakınlaşıncaya kadar. Bu sıkıntının ardından ferahlık gelinceye kadar. Ve yüzümüz vuslat gözyaşlarıyla ıslanıncaya kadar sus... Sus gönlüm.Seni senden daha iyi bilen Rabbinin hükmü vuk'u buluncaya kadar. Senin nasibin sana ulaşıncaya kadar,ulaşmayanlarınsa senin nasibin olmadığını anlayana kadar sus... Sus gönlüm. Sus gönlüm.Sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya,birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus. Sus gönlüm.Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus. Sus gönlüm.Her susuşun bir cevap olsun.Her susuşun,sabrın olsun. Her susuşun,duan olsun.İçten yakarışının adı olsun,susuşun. Bekleyişinin.umut edişinin,inancının,sevdiğinin vurgusu olsun, |
13.01.2009, 17:39 | #1002 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
HATIRAM OLSUN
Inan siir gözlüm Inan gönül gözlüm Sensiz bir dünyayi Yasamam, yasamam, yasayamam... Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüregimde Sicacik, sicacik Bir sevgin var... Sende hatiralar var Sende mutluluklar var Sana sitem ettiysem Sitem sevgiden dogar... Ben sende yasadim Seninle tattim böyle bir aski Al hatiram olsun, armagan olsun Sana bu sarki.......... |
13.01.2009, 18:17 | #1003 |
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
|
Dost denilir mi
Bizleri hor görüp eğleniyorsa Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Yanlışa, hataya söyleniyorsa Böyle dosta dostlar, dost denilir mi İyi günde ışık, neşe saçarsa Kötü günde bizden uzak kaçarsa Hemen sevip, hemen gönlü geçerse Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Halimizi sorup öğrenmiyorsa Hep bizden bekleyip hiç vermiyorsa Ziyaret etsek te o gelmiyorsa Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Pintileşip esirgerse bir çayı Bizden uzak geçiyorsa her ayı Neyleyim var imiş tahtı, sarayı Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Hep anlatıp sesimizi duymazsa Geleneği töremize uymazsa Dostu sevip hatırını sormazsa Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Sözde sevip özde ciddî olmazsa Dar gününde arayıp ta sormazsa Hiç değilse üç beş ayda gelmezse Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Üzüntü derdini dosta açmazsa Coşku neşesini hiç paylaşmazsa Dosta giden yola hiç yaklaşmazsa Böyle dosta dostlar, dost denilir mi Sivas'lı kimedir bu hücum, akın Sanki dostlarına sen oldun yakın Var mı dostlarından senin bir farkın Böyle dosta dostlar, dost denilir mi |
13.01.2009, 20:18 | #1004 |
Yasaklı
HaSiVasLıM58 Şuan
Son Aktivite: 14.01.2009 13:33
Tecrübe Puanı: 0
|
Sana ben deliler gibiyken
Acıdı yüreğim yol yol Hayat yetinmektir öyle demiştin Sensizlik canıma yetti yoruldum Senden vazgeçmem mümkün değil ki Aşkta bir hata bin ceza mı Yüreğim titriyor korkuyla Seni kaybetmek varya Hayatım yanında bitsin tükensin Başka hiçbirşeyi istemiyorum Hayat öyle zor zaten dünyada Farkına vardım yokluğunda Sevmek zormu söyle yoksa kolay mı Aşk mı daha kolaydır yoksa aşksızlık mı Dağ yıkan hasretleri gömdüm Yüzünde bir çiçektim açamadım Yar yar gidersen günahlarım boynuna Bensiz gitme bir oda uzağıma Geceler sensiz bir kor koynumda Seni bir tek an unutamam SENİ KARA SAPLI BIÇAK GB SİNEME SAPLADILAR.. |
13.01.2009, 20:57 | #1005 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1044
|
YILDIZIM
bugün gökyüzünde bir yıldız gördüm o yıldız benim olmalı dedim çünkü sevdiğimin yarasını o yıldız kapatacak dedim kendime ama teksey istiyorum yıldızdan beni sevdiğim gibi bırakma çünkü o arkasına bakmadan terk etti... sen beni bırakma sen de kayma ellerimden sende üzme beni hep yanimda ol yıldızımmmm...............
13.01.2009, 23:03 | #1006 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
BİR BEN VAR BENDEN GAYRI______
sarsılamaz tabular koydum hayatıma kimseye yıktırtmadım kendimden gayrı ağladığımda göz yaşlarımı gizledim sildirmedim kendimden gayrı kimseler üzmedi beni benim kendimi üzdüğüm gibi sevgiden kaçılırmıydı kactım yasakladım herkeze söz gecirdimde bir kendim den gayrı baktığım her yer cennet ken ben cehenemi sevdim çiçek yetişmez çorağa gül fidesi diktim yeşermez gönül dağıma ses verdim sesimi kimse duymadı kendimden gayrı dostum diyemedim sevdiğimsin dediler kal yanımda dedim severken kalınmaz dediler gitme dur dedim gitiğim yer uzak değil sen yanımdayken dediler bensizliği benim aşkıma tercih edenler şimdi aşkımla kalsın bir benden gayrı
14.01.2009, 04:37 | #1007 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
GİDİŞİMİ DURDURMAK İSTERSİN BELKİ :
SANA ''GİDİYORUM'' BİLE DEMEYECEĞİM GİDERKEN... GİDİŞİMİ DURDURMAK İSTERSİN BELKİ, BELKİ BANA BİRAZ ''DAHA KAL!'' ''SON KEZ DOKUN ELLERİME ...'' DERSİN OYSA BEN DOKUNMADAN,SENİ ÖYLESİNE BIRAKIP GİDECEĞİM. KOYDUM KAFAMA BİR KERE ..... ÖZLEMEYECEĞİM ANILARIM HEP ÖTEDE BİR YERDE OLACAK BENDEN ÇOOK UZAKTA, VE SENİ HATIRLATAN HER BAKIŞTAN DA, GÖZLERİMDEN MİLYON DAMLA YAŞ AKARKEN NE GÜZEL BİR ÖDÜL DİYECEĞİM. SENSİZLİĞİN BEDELİ SESSİZ ÇIĞLIKLAR, UĞULDARKEN BEYNİMDE . ELLERİMDE KALAN SON BİR PARÇA BARİ SEN AĞLAMA YA DA AL GİT BAŞINI SEN GİT BURALARDAN SEN VEDA ETME BANA BELKİ BÖYLESİ ÇOK DAHA KOLAY OLUR BELKİ O ZAMAN DAHA AZ OLUR ÇEKİLECEK KAHIRLARDA
DESELERKİ, 'İSLAMIN PINARINDAN İÇMEK SUÇ' O SUÇU KABULLENİR İÇERİM AVUÇ AVUÇ Konu yiğidoturan tarafından (14.01.2009 Saat 04:48 ) değiştirilmiştir.. |
14.01.2009, 04:50 | #1008 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Uluorta
-seyrek gülüş sen ne güzel bir şeysin- -nazlanırsın ama bir gün gelirsin- düşen bir yaprağa bağladım hayatımı olsun artık diyorum ne olacaksa paralı asker miyim neyim ben ekleyip duruyorum sabahları akşama ve kendimi arıyorum meşgul çalıyor gerçi söylenmez böyle şeyler uluorta aşk diyor başka bir şey demiyor kalbim nasıl bir dostluk ki bu, hem kadim hem de mayhoş elma tadında. kendimi de koysam ayağımın altına yine de yetişemiyorum ey aşk, omzunun hizasına. çünkü bende birikiyor her şeyin tortusu ve ayağını kaldırıyor dünya, konuşurken benimle. budanan oğullar gibiyim sessiz ve narin nereye konsam geri sayım başlıyor kurcalıyor beni bir çırağın elleri ah, unufak olsam ve desem ki ağzın tat görmesin hayat kandırdın beni. sorma, elim kırılsın bir daha dokunursam güneşe. kılpayı kaçırılmış bir şeyin bıraktığı ardında neyse oyum ben. yaralı serçe, benim için dua et: gök bir kayalık gibi şimdi üstümde dr. şükrü öncüoğlu'ndan üç ayda bir reçete. acıyan bir şeyim ben burdan çok uzaklarda ve koskocaman bir hansın sen uğraşma bu çocukla çünkü nasıl bir şey biliyorum itin taştan korkması bir yastık arıyorum kuş seslerinden mühim değil sonrası. sorma, yangın sönseydi suyla denizler her akşam böyle yanmazdı. yakartop oynayan melekler gördüm güneşle ve büyük çiftçiler gördüm dağları biçen yolundaydı herşey, ben bile yolundaydım ama kıyıya vardığımda kendimi unuttuğumu anladım karşı kıyıda. şiirler söyledim belki duyarsın diye çığlığıydım içinde dilsiz bir şehzadenin sana seslendim durdum bu küçücük odadan acımı duy, sensin pusulam benim ki dünya silinmiş bir harita gibi yabancı bana. sorma, usulca uzandığında bir ceset oluyorsun öpüldükçe şımaran. İbrahim Tenekeci
15.01.2009, 07:25 | #1009 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Özlem
Memleket hasretidir, gurbette özlem. Zeynep, İlkokul öğretmenim; ilk adı, Özlem. 'Özlem Yokuşları' okuduğum ilk roman. Beni kandıran, tezgahtar kızın adı; Özlem. En iyi müşterisiyim,'Özlem Süpermarket'in. Biletimi mutlaka, 'Özlem Tur'dan alırım. Duygular; benliğimi kapladığı zaman. İlk aşkım; Özlem'in ateşi, içimde yanan. Özlem; nereye baksam,her yerde özlem. Neden? Niye? Kime? bu özlem! |
15.01.2009, 07:25 | #1010 |
Navigator
Kardelencicegi Şuan
|
Özlem
Adini özlem koydun bu sonsuz sevginin, Özlemin tek siginagi oldu bu aci dolu yüregin, Bu bitmeyen özlem kaçinilmazligiydi sensizligin, Bitmez bu özlem sevgili, bitmeyecek bensizligin... Ayrildik ve her geçen gün büyüdü bu özlem, Her iç çekiste bir göz yasi, her göz yasinda bir sitem, Bitmedi bu hasret, ne yapsam nereye gitsem, Özlemin gösterdi, kime baksam hep sen... Yillarim seni beklemekle geçti umutla, Gelisin seni vazgeçilmez kildi bir anda, Sensizligin içimi, yüregimi yaktigi anlarda, Özlemin hep vardi, birakip gittigin zamanlarda... Adi hep özlem kalacak bu karsiliksiz sevginin, Özlemek tek çaresi olacak sensizligin, Bitmez bu tutku, bitmeyecek bensizligin, Yasadikça vazgeçilmez olacak ismin, Kaçinilmaz olacak özlemin, Özlemim... |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|