|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
Evet | 289 | 57,68% | |
Hayır | 212 | 42,32% | |
Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
07.08.2010, 23:30 | #101 |
Usta Yiğido
Nikbin Şuan
Son Aktivite: 10.04.2012 18:55
Tecrübe Puanı: 646
|
Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Dipnot : O "HAYIR DİYEN ÜNLÜLER" Habertürk ' ün haberi... Tabiki doğru olmayan haberi.Hüseyin Çelik Habertürk kanalında bu konuya değindi : )
Çelik, Adnan Şenses, Mustafa Sandal, Mehmet Ali Erbil ve Behzat Uygur'u bizzat aradığını, kendilerine görüşlerinin alınıp alınmadığını sorduğunu, ismi geçen sanatçıların Habertürk Gazetesi'nden hiçbir muhabirin kendilerini aramadığı cevabını verdiğini söyledi. Çelik, "Mustafa Sandal çok da sevdiğim bir kardeşimizdir. 'Sayın bakanım kesinlikle böyle bir şey sorulmadı bana, zaten Amerika'daydım' dedi. Erbil de 'Ben böyle evet hayır cephesinde yer almam asla.' dedi. Behzat Uygur da aynısını söyledi. Adnan Şenses'i aradım, O da böyle söyledi." ifadelerini kullandı.
07.08.2010, 23:48 | #102 |
Usta Yiğido
LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1283
|
Anlamadığım ünlülerin ne oyu vereceğinden bize ne.
Onların de bizim de bir oy hakkımız var. Ve en az onlar kadar kafamız,düşünce sistemimiz var!
08.08.2010, 00:39 | #103 | ||||||
Usta Yiğido
KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 706
|
Alıntı:
Hem fena halde yanlış içerisindesiniz. Sizce halk karar veriyorsa ya da vermeliyse 1980 anayasasına %90 üzerinde evet denmişti, ne değişti, oda halkı bu da halk.. Ben bu yapılanın önce olduğu gibi yine yanlış olduğunu söylüyorum. Bu yanlışı tekrar ettiren de AKP dir. Alıntı:
Ben bu Cumhurbaşkanı ya da önceki dedim mi? Okumuyor musunuz, anlamıyor musunuz? Ben diyorum ki kendisi ile direkt ilgili olan, bu konuda muktedir olan birilerinin seçimine siz bilmezsiniz denebiliyor, ama kendisine çok uzak bir konuda, hem de çok teknik bir konuda okumayan, anlamayanların oyuna baş vuruluyor. Alıntı:
Bu işlerde siyasi görüş olmaz, bana lazım olan yarın sana olur. Yarın başka bir iktidar gelir sen muhalifim gibisin der ve seni ezer tıpkı bu gün AKP nin yaptığı gibi. Bu kadar muhalif fikre tahammülsüz olunmaz. Geçmişte Adnan Mendereste böyleydi ona da lazım oldu demokrasi ve yargı ama içine ettiği için içine edilmiş yargı onu idama götürdü. Alıntı:
Alıntı:
Sen şunlara cevap ver... Heron ihaneti dediğinin hükümetin yaltakçısı ve tetikçisi olan ve bağı Amerika'da olan bir gazetenin uydurması olmadığından bu kadar nasıl emin olabiliyorsun. Birileride AKP nin kendisini mazlum göstermek için şu anda askeriyenin başında olanlarla beraber düzenlediğini söylüyor buna da sizin mantığınızla benim inanmam lazım. En son muhtırayı yazan genel kurmay başkanı neden sorgulanmıyor? Taa eskilerde olanlarla ilgili bir sürü adam içeri alınırken Büyükanıta neden el sürülmüyor, o zaman ki internette bu bildiriyi yazanları o çok değerli savcılar içeri almıyor da andıç mış felanmış denenler sorgulanıyor.. Yahu siz ne zaman ABD nin yanında oldunuz size ne oldu hani gavurlardı, hani Türk düşmanları islam düşmanlarıydı, ne zaman ABD nin dediklerini yapar oldunuz. İnanamıyorum ne oluyor sizlere sizin abileriniz ülke için din için dünyaya kafa tuttular sağlam adamlardı, sizler ne zaman nasıl ABD ve AB'nin İsrail'in düzenlediği bu oyunlara evet der onun başa getirdiği açıkça desteklediği bir hükümeti destekler oldunuz. ABD ve AB bu ülkede bişeyler iyi gidiyor dediğine ne zaman inanmaya başladınız da boyun eğer oldunuz... Heronu kim üretiyor, heronun yazılımlarını kim hazırlıyor sana güyya istihbaratı kim veriyor. Genel kurmayda askerlerin öldürülüşünün izlendiğine nasıl saf saf inanır oldunuz. Siz askerlik yapmadınız mı? Alıntı:
Ben şu an alırım bir sürü ünlünün resmini altına yazarım neden hayır dediğini. Azcık bilgisayar teknolojisinden anlayan neler neler yapılabileceğini bilir.. Konu KAOS tarafından (08.08.2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||||||
08.08.2010, 14:20 | #104 | |||
Tecrübeli Yiğido
Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 03:34
Tecrübe Puanı: 606
|
Alıntı:
Demokratik olmayan yöntemlerle paket hazırlayıp sonra da demokratikleşmeden bahsediyorlar Başbakanımız diyor ki bu bir Akp anayasası değildir, millet anayasasıdır. Soruyorum o zman. Paketi kim hazırladı? Kaç siyasi partinin temsilcisinin görüşü alındı? Kaç tane Sivil Toplum Örgütü'nün görüşü alındı ? Benim dediğim olacak mantığıyla hazırlamadınız mı ? Paket hazırlanırken Akp'nin oluyor da oylanırken mi Akp'nin olmuyor !! Alıntı:
Alıntı:
Hiç de umrumda değil onların ne dediği. İster evet desin ister hayır .. Önemli olan benim ne diyeceğimdir. Ha evet veya hayır gerekçekleri önemlidir belki ama şahsiyetleri beni bağlamaz. İcra ettikleri şeyler ayrı, siyasi görüşleri ayrıdır benim için. Onlar bizden çok mu üstün ?
'-.-' Konu Kasım Öktem tarafından (08.08.2010 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
08.08.2010, 17:02 | #105 | |
Usta Yiğido
titizyiğido Şuan
Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 729
|
Alıntı:
09.08.2010, 01:12 | #106 | |
Tecrübeli Yiğido
Kasım Öktem Şuan
Son Aktivite: 20.06.2013 03:34
Tecrübe Puanı: 606
|
Alıntı:
Başkasının dedikleriyle oy kullanmak saçma. Hele bir de işin içinde ünlüler olunca çok daha saçma oluyor Neymiş efendim? Bdp hayır diyorsa Ülkücüler evet demeliymiş Devrimcilerle Ülkücüler aynı fikirde olamazmış. Milli görüş gömleğini çıkaran Akp ile Saadet Partisi aynı görüşte olamazmış. Abdüllatif Şener madem Evet diyor neden Akp'den ayrıldı. Ben görüşümü kendim mi belirleyeceğim? Yoksa başkasının görüşü benim görüşümü mü belirleyecek ?
09.08.2010, 01:41 | #107 |
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1086
|
12 Eylül çilesini çeken Ülkücüler mi Hayir diyecek ?. Gûldürmeyin beni.
HER KONUYA ÜLKÜCÜLÜGÜ KARISTIRMAYIN , HER INSANA ÜLKÜCÜ DEMEYIN HERKEZ'DE KENDINE BENDE ÜLKÜCÜYÜM DEMESIN ! Basbakan varkende agliyorduk Yokkende Bunu'da UNutmayin.
"ATAM IZINDEYIZ" 1453! Konu Dilsad Hatun tarafından (09.08.2010 Saat 01:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor... |
09.08.2010, 02:02 | #108 |
Yiğido
edebiyatisyen Şuan
Son Aktivite: 02.03.2014 00:18
Tecrübe Puanı: 657
|
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[EVET]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
09.08.2010, 12:52 | #109 |
Usta Yiğido
ŞAHBEY Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 15:10
Tecrübe Puanı: 610
|
evet...anayasaya evet...
eğerki hükümeti beğenmiyorsanız seçimi bekleyin oyunuzu kullanın...sitrese girmeyin bu bir seçim değil sakin olun gerçek ülkücüler neyin nasıl olduğunu biliyor kendinizi yormayın ne oyunu gelmeyin gardaşım gelmeyin size göre bir oyunsa
حمد لله رب العلمين Elhamdü lillâhi rabbil'alemin..... Konu ŞAHBEY tarafından (09.08.2010 Saat 12:52 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı ŞAHBEY'e Teşekkür Ediyor... |
09.08.2010, 13:02 | #110 |
Usta Yiğido
abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1035
|
30 yıl sonra şu 12 eylülden şikayet etmeleri çokk komik onu birde solculara koministlere, alevilere kürtlere sorun bakalım ne çektiler 12 eylülden ama şuanki değişikler koca bir yalandan ibaret olan güya 12 eylülü yapanlardan hesap soracağız yalanına sarılıyorlar
gafiller artık 30 yıldan dolayı yargılanamayacaklar zamanaşımına gidiyor, ee geriye ne kaldı salaklık nerede biliyormusunuz evetçilere diyorlarki kapsamlı ilk değişkilik ,,, allah allah bugüne kadar koaliasyon hükümeti ve akp nin chp desteğiyle değiştirdiği onca temel maddeler neyin nesiydi tüm 12 eylül anayasalarına takunyaya da postalada kocaman bir HAYIR
|