![]() |
#101 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 03.06.2012 00:55
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2208
![]() |
![]() KIZIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE
ACIRIM TÜKÜRÜĞE BİLLAHİ TÜKÜRSEM YÜZÜNE Kim demiş Avrupa insanı medeni. Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni. Medeni olmak açmaksa bedeni Desenize hayvanlar sizden daha medeni.. İSTİKLAL MARŞI YAZARI MEHMET AKİF SÖYEMİŞ BU SÖZLERİ ve 7.KEZ YAZIYORUM SORUYORUM ALLAH SORSA BENİM KULUMUN BAŞINI ACAN ZİYNETİNİ ORTAYA SACAN BEN EMRETTİĞİM HALDE BAŞ ÖRTÜSÜNÜ KALDIRAN PARTİYE NİYE OY VERDİN DESE NE DİYECEKSİNİZ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 719
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() tayyibin partisine mi oy vereceğiz yani?
şimdi tayyibin cennetlik olduğunu falanda düşünüyorsunuzdur siz.başörtüsünü kamu kuruluşlarına soktun,helal sana,cennete mi? ![]() peki ya yaptığı yolsuzluklar,devleti satmalar,fakirden aldığını zengine vermeler? bunlar dinin içine girmiyor tabii değil mi? önce insan olacaksın,ben bunu bilir bunu söylerim.İŞTE CEVAP BU SAYIN BARİKAT.ÖNCE İNSAN!!!
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 871
![]() Dinsiz imansızlarıN
seviyesine düşecek insanmıyız biz... BASÖRTÜSÜ DİN İNANÇ KURANI KERİM KONUSUNDA YORUM YAPACAK SON KİŞİ SİZLERSİNİZ BEE NE AKP LİYİM NE SAADET OY KULLANMIYORUM KARDEŞİM SİYASETÇİDE DEGİLİM AMA KURANIMA HOCAMA BAS ÖRTÜMEDE LAF ETTİRMEM ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
![]() BAHÇELERDE MAYDANOZ GEL BİZE BAZI BAZI
DAM ÜSTÜNDE SAKSAĞAN VUR BELİNE MOUSE DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR BARİKAT KURARSAN BARAJ OLUR, BARAJI DOĞRU KULLANMAK LAZIM, HER YERE BARİKAT KURUP BARAJ YAPILMAZ MESALA DURGUN DEREYE BARİKAT KURARSAN MANASIZ OLUR, SAÇMA OLUR, MESALA İZMİTTEKİ BARAJ GİBİ , YAPMIŞLAR FRANSIZIN ÇİMENTOSUYLA BARİKAT ADIAN BARAJ DEMİŞLER MA İÇİ BOŞ ŞİMDİ , SU YOK DİBİNDE BİRDE FIRTINA DERESİNE BARİKAT KURUP BARAJ YAPMAK İSTİYORLAR ÇOK SAÇMA SAPAN BİR İŞ KARADENİZLİ ÇEVRECİLER DİYORKİ BU SUYUN ÖNÜNE BARİKAT KURMAK DÜNYANIN EN SAÇMA SAPAN İŞİDİR, AMA BİZİM AKLI KIT YENİ 6 YILLIK TEMİZAKPÜRİPAK PARTİ ORADAKİ CENNET VADİYİ KURUTMAK İSTİYOR, DEREDEKİ KURBAĞANIN GÖZÜNÜ , ÖNÜNE DİECEĞİ ANLAMSIZ BARİKATLA KURUTMAK İSTİYOR, AMA DOĞA ÖYLE GÜÇLÜ Kİ , BU GAFİL BARİKAT İŞÇİLERİNDEN ÖÇ LMASINI İYİ BİLİYOR, BİR VERİYOR DONLA BUZ, BİR VERİYOR TONLA YAĞMUR, BİR VERİYOR 5O DERECE GÜNEŞ , BU ŞAKLABAN HER BULDUĞU YERE BARİKAT KURUP BARAJ YAPAN YEYİCİ YAMİYAMİLER NE YAPACAĞINI BİLEMİYORLAR, HERGÜN SARPA SARIP ÇARŞAFA SARIYORLAR
![]() |
#107 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ALLAH BİR CAN VERMİŞ!SON RA HADİ KULUM YASA DEMİŞ
BU BİR CAN ÇIKMIŞ YOLA. HAKARETLER SALA SALA TUTUNMUŞ ÇÜRÜKTEN BİRDALA SORUMA CEVAP VEREMEZ HALA SEBEBİ BİLİNMEZ NE OLA TEKRAR SORMAK LAZIM GALİBA 9,KEZ SORUYORUM ALLAH SORSA BENİM KULUMUN BAŞINI ACAN ZİYNETİNİ ORTAYA SACAN BEN EMRETTİĞİM HALDE BAŞ ÖRTÜSÜNÜ KALDIRAN PARTİYE NİYE OY VERDİN DESE NE DİYECEKSİNİZ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1045
![]() ![]() ![]() |
![]() ÇALAN MI YALNMI, NE ÇALAN NE YALAN
AMA BİRİ VAR NE DESEM YALAN BİŞEYE BENZETEMEDİM ADAMMI MADAMMI HANGİ ÇILGIN DİLİME VURACAKMIŞ BARİKAT ŞAŞRIM SENDEMİ ŞAİR OLDUN ABİRCAN HAYIR AMA SIYIRMIŞLARLA UĞRAŞMAKTAN KENDİNİ ŞAİR SAYAN NESİRCİLERDEN BIKTIM USANDIM YAPIŞIK ÇAMURMUSUN BU SİTENİN GELİŞMESİNE BARİKAT ENGELMİSİN SENDE YOKSA AKIL İZAN OKURSUN BİRCANI ALIRSIN DERSİNİ PEK Bİ KAFİYELİ OLDU
![]() |
#109 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madımak_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.10.2012 13:47
Tecrübe Puanı: 719
![]() Alıntı:
sen orda dur bakalım! dinsiz imansız diye kime söylüyorsun sen! yaşına bak önce,bir araştır,oku,öğren,ondan sonra söyle ne söyleyeceksen.şimdi hemen diyeceksin nerden biliyorsun okumadığımı.okusan bu şekilde hitab etmemen gerektiğini de bilirdin! Kur'an'a kim laf ediyor burda? Allahıma her zaman şükrediyorum,iyi ki aklım çalışıyorda neyin ne olduğunu görebiliyorum.ben ne annemin,ne babamın,ne de çevremdekilerin görüşüne ayak uydurmak zorunda değilim.hangi fikir doğruysa asla ve asla bu düşüncemden taviz vermem... atılan çamurlara,iftiralara rağmen Allah biliyor,herkesten namuslu yaşıyoruz.bu yüzden kimse bize Dinsiz İmansız diyemez... ben önce insan diyorum,verilen cevaba bakki o da Dinsiz İmansız diyor... daha ne cevabı,bırakın allah aşkına.seviyesizlik bu işte...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|