![]() |
#101 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1293
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Basınımızın ileri derecede körlüğe sebebiyet verecek kadar siyasi olduğunu yazmak için dedim.. Yoksa basının şehrin tam göbeğindeki rezaleti görmemesi mümkün değil.. Park bahçeler müdürünü ben atamadım,ben belirlemedim.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() FurkaN Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 22:58
Tecrübe Puanı: 10
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Hadi diyelim ki menfaatleri gerektiriyor.. Demek ki onalrın menfaatiyle Sivas'ın menfaatleri kesişmiyor..O halde yerel basından medet ummanın mantığı da yok! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Yiğido
![]() ![]() ![]() Kuzey Şuan
![]() Son Aktivite: 13.12.2014 10:39
Tecrübe Puanı: 590
![]() |
![]() Hala Bakıyorum Kent meydanına son haline iyi diyenler var Benim evim meydana yakın ayrıca istanbuldaki,bursadaki tarihi meydanlarıda gezdim şimdi kimse demesin tarihi yer beton olur ağaç olmaz demesin asıl ağaçla daha güzel olur yeşille inanın eski hali daha iyiydi hiç yoktan gezdiğinde mis gibi ağaç kokusu ve yazın sıcağında gölgeydi Güzel diyenler hiç halkın görüşünü alıyormusunuz ben orda oturduğumda inanın her geçen burasına ne hala getirmişler diyor beton yığını olmuş diyor ve her kezde aynı diyor onlar haksızmı bir arkadaş turist için yapıldı diyor ne alakası var İstanbulda tarihi ayasofya ve sultanahmet de yeşilliklerle dolu bayada turist geliyor sonra bursa orada tarihi yerler var o zaman bütün ağaçları kessinler lütfen mantıklı olalım Körü körüne Sami Aydını korumayalım Kent meydanında güzel şeylerde yapmıştır sami aydın mesela ortadaki havuz sonra sonra Kütüphanenin kaldırılması sonra çay bahçesinin kaldırılması sadece ağaçları kesmesi yanlıştı bunuda belirtirim çünkü doğrudur vatandaşta aynı görüştedir.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Yeni Yiğido
![]() Dark Force Şuan
![]() Son Aktivite: 29.10.2015 15:59
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() Ya harbiden başı boş köpek o kadar çokki resmen hayvan barınağına dönmüş orası acilen o hayvanların toplanması gerek...
Daha dün akşam gördüm mendil satan çocukları zabıta topluyordu başı boş hayvanlarda yayılmış çimlere güzel keyif yapıyorlardı...yakışmıyor belediye başkanının bunları görmemesi mümkün değil gözünün önünde hayvanlar cirit atıyor....bu kadar olmaz..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
Tecrübe Puanı: 892
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Her işle o iLgiLenecek değil ya herşeyin bir merkezi ayrı bir burosu sorumLu oldugu kolu var gidipte Doğan bey kesemezya çimLeri... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Herkesin eleştirilecek yanı mutlaka vardır.. Ve ne mutlu ki Sivas'ın menfaatleri için eleştiriyoruz.. Hem Sami'yi hem Doğan'ı eleştirdiğimi görmüş olman da güzel..Demek ki siyasi görüşlere takılıp kalmadan Sivas için eleştiriyorum.. O sorumlu kol,büro kimse sonuçta onun da başkanını Doğan Ürgüp belirliyor.. Şehirdeki belediyelik her durumdan bizzat belediye başkanı sorumludur,eleştiri okları hep ilk ona gelir..
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Yiğido
![]() ![]() AHMET YENİYAPAN Şuan
![]() Son Aktivite: 01.07.2009 13:28
Tecrübe Puanı: 595
![]() |
![]() Alıntı:
Allalalala
![]() |
![]() ![]() |