Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;) - Sayfa 11 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > DİN BÖLÜMÜ > Serbest Dini Konular
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Serbest Dini Konular Güncel ve Özgün yazılar, Makaleler buraya

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: Sitemizde Cübbeli Ahmet Hoca'nın Ramazan Sohbetleri Olsun mu?
Evet. Olsun. 8 38,10%
Hayır. Olmasın. 13 61,90%
Katılımcı sayısı: 21. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 11.12.2009, 21:36   #101
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2221 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Buyrun Görüntülü Canli Sohbete ;)

Alıntı:
gönlüm58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bildigim ve kulaklarımla duydugumu söylüyorum, Cem Yılmaz'ı aratmaz. İkincisi bunu tv. ekranlarındada gördüm kendi ailesi ve yakınlarını denize sokmazken çarşaflı eşine deniz kenarında sırtına güneş yağı sürdürmesi sonrada kendi girip bayanların çaktırmadan orasına burasına bakmasını hepimiz gördük izledik. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Barikat efendi, sakal bırakıp kılık kıyafet değişmekle birşey olmaz,sen onun şeklinemi hürmet gösteriyorsun? Dini bilgin eksikse gir Diaynet İşlerinin sitesine aklına hangi soru takılıyosa cevabını kendin bul. Senin bunları kavrayacak zekan o hocanınkinden dahamı az..
Muhatabım degilsin daha sana cevap yazmıyacagım,kimden alıntı yapacaksın merak ediyorum ekmek tekneni kaybettincevap vereceğim kişii yada muhatap olacagım kişinin,biraz seviyeli olması lazım...

TAMAM BU DEDİKLERİNİN RESİMLERİNİ YADA VİDEOLARINI GETİR.senden kaynak istedim.Ben derim ki Ahmet şöyle böyle o kolay önemli olan onu ispatlamak.senle muhatap olmak için ölüyorum görsen varya bune kibir ya bune gurur ya sen önce kendine çeki düzen ver sonra hocanın eksiklerini yanlışlarını söyle.Terzi kendi söküğünü görmezmiş
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 21:36   #102
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1120 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Amerikan traşı top sakal birde kot giydimi hoca olur demi hey Allah'ım 21. yy Türkiyesi hala insanların giysilerini eleştiriyor.Herkes istedigini giyer efendim biz kimseye onu giyme bunu giyme demiyoruz kimsenin giydigini eleştirmiyoruz siz niye başkasını eleştiriyorsunuz oysa biz gerici siz çağdaşdınız yoksa yerlerimi degiştik
aga sakın top sakalada laf etmeyesin ha
hani çağdaşlık simgesiya . . .
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 21:39   #103
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1451 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siyah ağırlıklı formasını giyerse o zaman da kara cübbeli dersiniz
O forma kutsaldır herkese giymek nasip olmaz..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 21:42   #104
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1451 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İmajı da gayet güzel. Ben beğeniyorum.
Ben beğenmiyorum Cley..

Hem hoca denildiği zaman insanlar neden hep böyle sakallı, cübbeli, sakallı falan olarak algılanır ki..? Şöyle tıraşımı olmuş, takım elbiseli, kıravatlı veya daha böyle abartmadan normal bir sakala sahip hocalar da var...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.12.2009, 21:43   #105
Siyahnur
Usta Yiğido

Siyahnur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Siyahnur Şuan Siyahnur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.09.2013 00:22

Tecrübe Puanı: 801 Siyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOKSiyahnur FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
arifcoskun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
En iyisi bu tür haberleri taşıyan kişilerden reklam ücreti alınması. Burada neyin kimin propogandası yapılmaya çalışılıyor. Böyle heberlerin ne işi var burada. Eğer benim eksik bir bilgim varsa gönlüm58 arkadaşımııznda dediği gibi gider en yetkili kaynak Diyanet İşleri Başkalığından ücretsiz olarak edinirim. Neden böyle garip kılık kıyafet içinde olanları birşey sanıp peşine takılayım. İbadet insanın yüreğinde, beyninde gönlündedir.
Bu tür insanlar aslında din üzerinden siyaset, çıkar ve rant sağlayanlardır. Bizler uyanık olup bunu kullanmak isteyenlere rağbet göstermeyip fırsat vermemeliyiz.
Yorumlarımzda yazana saldırma yerine kopya cevap yerine kendi görüşlermizi yazmamız yeterli, her görüşe saygı her yazana saygılı olmamız gerekir.
Hem Ahmet Hoca ya, saygisizlik yapiyorsunuz, hemde her görüse saygi olmamiz gerektiginden bahsediyorsunuz.
Onun cemaatine mensup olanlar yolunu bulmus, asil sokakta aylak aylak gezipte niye dünyaya geldigini bile bilmeyen cahil genclerimizle ugrasalim.

Eger yazilanlardaki gibi durumlar varsa herkes hesabini Allahü Tealaya verecek. O zaviyeden baktigimiz zaman sizin yaptigimiz sadece giybet olur.
Alt 11.12.2009, 21:44   #106
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4546 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Ya hoca icin bile birbirimize giriyoruz, mafya babalari icin kavga ettik, simdi hocalar icin kavga ediyoruz. Size ne, forum oyunlarina takilin, birbirinize cicek verin, öylesi daha kolay. Tahmin ettigim üyelerle aram hic acilmadi. Hadi sizede buyurun.
Alt 11.12.2009, 21:47   #107
gönlüm58
Yasaklı
NO AVATAR

gönlüm58 Şuan gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 0 gönlüm58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya hoca icin bile birbirimize giriyoruz, mafya babalari icin kavga ettik, simdi hocalar icin kavga ediyoruz. Size ne, forum oyunlarina takilin, birbirinize cicek verin, öylesi daha kolay. Tahmin ettigim üyelerle aram hic acilmadi. Hadi sizede buyurun.
Hadi gidelim o zaman.
gönlüm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 21:47   #108
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
goramaz Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi bu başlığı açana da saygı duymak gerekmez mi velev ki saçma olsun..forumda münevver karabulutu da gördük fener gs maçını da .. sadece sivasa özgü ve sadece bu siteden alınabilecek haberler forumda yer almıyor ki..

Goromaz kerdeşim, ben bu tür konuların veya buna benzer konuların yeri burası olmadığını belirttim. Sitemiz Sivas'lıların memleketiyle ilgili her haberi konuyu siyasi olsun ekonomik olsun açılıyor, kim ne diyebilir. Açana her hangi bir sözümüz yok zaten.
Dikkat ettiyseniz yazımdada kopya cevap yapmaya hiç gerek yok, karşı tarafı cevaba zorlamak olur bu. Kimseyi buraya yazacağımız iki satırla kendimize zaten çeviremeyiz. Onun için senin fikirlerinde önemlidir sanada saygı duyuyorum. Herkes biribirine saygılı olmalı.
Cley sanada buradan yanıt vereyim .kiyafetine tabiki takarım burası Türkiye Cumguriyeti bir kılıf kıyafet kanunu var biraz ona uymalı, Laik T.C'ye hiç yakışmıyor. çünkü kopya cevap sevmiyorum ve benim yazımında alınıp neden böyle böyle diye kopya yapılmamamsını rica ediyorum her yazana cevap yazmaya kalkarsak işimiz var demektir.
Her ne kadar açılan yoruma saygılı olduğumuz kadar yorum yazanlarada aynı şekilde olmalıyoz diye düşünüyorum.
Alt 11.12.2009, 21:49   #109
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2221 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

AHA BUNLARDA HOCA ŞİMDİ BUNLARI SEVİYORSUNUZDA AHMET HOCAYI SEVMİYORMUSUNUZ ? SEBEP SAKALMI SADECE ? SAKAL BIRAKMAK SÜNNETTİR !!! SAKALA KARŞI FOBİSİ OLANLAR PEYGAMBERİMİZE İNANDIKLARINI VE PEYGAMBERİMİZİ SEVDİKLERİNİ İÇTEN SÖYLEYEBİLİYORMU ?
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 11.12.2009, 21:50   #110
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Abi, İnönüye yazılan en ufak olumsuz yazılar silinirken, bazılarmızın değer verdiği kişilerle veya cemaatine mensup olduğu kişilerle dalga geçilirken hakaret edilirken iftiralar atılırken kimse bizden forum oyunları oynamamızı beklemesin...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)