Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Birbirimizi Tanıyalım
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Birbirimizi Tanıyalım Yiğidoların Buluşma Noktası

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.02.2009, 13:36   #1111
///KoRaY
Yeni Yiğido

///KoRaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

///KoRaY Şuan ///KoRaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.04.2009 13:10

Tecrübe Puanı: 0 ///KoRaY FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Re: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Alt 17.02.2009, 19:21   #1112
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4531 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ÜYELERİMİZİN RESİMLERİ. ( ÜYE RESİMLERİ )

altuntas58 ortada deplasmanda mac izlerken
Alt 17.02.2009, 19:34   #1113
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Hacı Bayram Veli'de bir namaz sonrası...
Alt 23.02.2009, 02:59   #1114
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1193 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Buda biricik kardeşim.

Canını yerim ben bunun, büyüyünce abisine benzer inşallah... Sivas'lı Gencim, Tüm Sivas'lı gençler hep böyle yakışıklı mı olacaklar???

Hadi kal sağlıcakla.... Gardaşında büyüyünce çok can yakar haberin olsun....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 01:17   #1115
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42

Tecrübe Puanı: 889 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Canını yerim ben bunun, büyüyünce abisine benzer inşallah... Sivas'lı Gencim, Tüm Sivas'lı gençler hep böyle yakışıklı mı olacaklar???

Hadi kal sağlıcakla.... Gardaşında büyüyünce çok can yakar haberin olsun....
Sağolasın abi.Bana benzer inşallah büyüyünceAynen abi hepsi güsel oluo Sivaslıların ya
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 01:32   #1116
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1193 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

19 Mayıs Gençlik Şöleni Türkü Söylüyorum

KKTC Devlet Tiyatrosu "Yaşasın Barış" Oyunu sağdan ikinci benim, en soldaki bey Kıbrıs'ın en büyük oyuncusu Rahmetli Kemal Tunç, onunla aynı sahnede olmak büyük bir kıvanç, Ortada oturanlardan renkli kıyafetli olan Buğra Gülsoy yakında çok göreceğiz sinema perdelerinde...

İstanbul İşgal Altında isimli benim yazdığım Kurtuluş Savaşını anlatan oyun... Atatürk'ü canlandırıyorum... Bu sahnede hükümetle oturmuş Büyük Taaruz için nereden para bulacağımızı tartışıyoruz, sağlık bakanı sargı bezini veresiye ile aldığımızı söylüyor, maliye bakanıda devlet kasasının anahtarını veriyor en sonunda "Alın paşam, içinde para bulursanız hepsi sizin" diyor... Ama Büyük Taaruz şükürler olsun ki iyi sonuçlanıyor ve bu günlere geliyoruz...

Aynı oyunun son sahnesi, tüm oyuncular sahnede 50 kişilik büyük bir prodüksiyondu ve oynadığımız zaman Kıbrıs'ı sallamıştık...

Bu fotoda oyuncuların bir kısmı eksik...

1. perde sonu Erzurum'dan Sivas'a yürüyerek gidiyoruz. Dağ Başını duman aldı çalıyor... Sivas Kongresi sahnesini tahmin edemezsiniz nasıl bir mikro milliyetçilik yaptım anlatamam yazarken oyunu

Lisanstan mezun olduğum gün... Kıbrıs günlerinin bittiği gün en sağdaki benim... Soldaki arkadaş Almanya'da mühendis, ortadaki ise Fransa'da işletme üzerine master yapıyor...

İzmir günleri başladıııı

Üyesi olduğum partinin birinci kurultayı, Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak ben ve diğer illerden gelen bazı gençlik kolları il başkanı arkadaşlar...

Aynı kurultaydan soldaki ben ortadaki Mersin Gençlik Kolları Başkanı Akif (Sivas'lı) ve Adana Gençlik Kolları Başkanı Murat....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 02:36   #1117
Kibrisli
Usta Yiğido

Eskilerden bir fotoğraf CHP'de yetkili olduğum dönemlerden, Deniz Baykal'la... Muğla...

Buda kurucularından olduğum Yeni Parti'nin Genel Başkanı Tuncay Özkan'la.... İzmir... (Bu arada Tuncay Özkan'ın da Sivas'la bir bağı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim Köyü eskiden Sivas'a bağlıymış, kendisi değil Antalya'da yaşayan bir Sivas'lı söylemişti.)

Aslan Parçası....

İstanbul İşgal Altında - Oyun sonu bütün salon ayakta, inanmazsınız izleyicilerden biri heyecandan kalp spazmı geçirdi ve oyun sonunda (Bu fotodan yaklaşık 5-10 dk sonra) salondan ambulansla hastaneye kaldırıldı...

Yeğenim Sivas...

Dünyanın en güzel uyanma şekli yeğenin sarılıp boynunu kırarcasına sıkması ve öpücüklere boğması özledim galiba sıpayı

Alt 24.02.2009, 03:22   #1118
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:

Eskilerden bir fotoğraf CHP'de yetkili olduğum dönemlerden, Deniz Baykal'la... Muğla...

Buda kurucularından olduğum Yeni Parti'nin Genel Başkanı Tuncay Özkan'la.... İzmir... (Bu arada Tuncay Özkan'ın da Sivas'la bir bağı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim Köyü eskiden Sivas'a bağlıymış, kendisi değil Antalya'da yaşayan bir Sivas'lı söylemişti.)

Ergenekoncu Seniiiii

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2009, 21:28   #1119
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Ergenekoncu Seniiiii
Aha Ergenekoncu da olduk Onlar değil ki Ergenekoncu ben olayım Ertuğrul Gardaş

Alt 24.02.2009, 21:48   #1120
HaKaaN
Usta Yiğido

HaKaaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaKaaN Şuan HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29

Tecrübe Puanı: 733 HaKaaN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:

Aslan Parçası....

İstanbul İşgal Altında - Oyun sonu bütün salon ayakta, inanmazsınız izleyicilerden biri heyecandan kalp spazmı geçirdi ve oyun sonunda (Bu fotodan yaklaşık 5-10 dk sonra) salondan ambulansla hastaneye kaldırıldı...

Yeğenim Sivas...

Dünyanın en güzel uyanma şekli yeğenin sarılıp boynunu kırarcasına sıkması ve öpücüklere boğması özledim galiba sıpayı
kıbrıslı abim Ben sana sivasli abim diyeyim her zaman diyorum seninle ters kulvardayız fakat inan seni diger arkadaşlara göre daha fazla seviyorum en azından dogrulardan kacmıyorsun özunde bir sözunde (Sac Katmeri gibi degilsin helal sana abi.....

ÖLüMüDe ÖLDüReN RaBBe...SeCDeLeR OLSuN.....
HaKaaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 73 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 73 Misafir)