![]() |
#1121 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1122 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5496
![]() ⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹ ⊱♥⊹⊱
⊹⊱♥.......D€LIC€ €S€N S€H€R Y€LI♥........♥⊹⊱ ⊹⊱♥..........€N GUN€SLI ......................♥⊹⊱ ⊹⊱♥...€N PARLAK GÜNDÜR CUMA...........♥⊹⊱ ...⊹⊱♥...YUR€KL€RD€ BIR €SINTI V€ BARIS ...♥⊹⊱ ⊹⊱♥............PAYLASIMIN A €N SICAK.......♥⊹⊱ ⊹⊱♥'........M€RHABADIR' CUMA...............♥⊹⊱ ⊹⊱♥'.....H€R S€Y GONLUNUZC€ OLSUN......♥⊹⊱ ⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹⊱♥⊹ ⊱
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1123 |
Navigator
![]() Hayirli Cumalar Olsun InsAAllah [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Susuyorum Cümlelerim küsüyor yalan dünyaya [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bekliyorum Sabredenlerden olmak umuduyla [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Biliyorum Acidan geçer sana gelen yollar [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Agliyorum Farketmeden ben bile ve farkettirmeden kimseye [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kaçiyorum Seni üzecek ne varsa uzak kalbim onlara [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yürüyorum Melekler saf tutuyor benimle [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Duruyorum Huzurunda secdeye ,derdimi sana açiyorum [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Seviyorum Ve senin hosnutlugunu diliyorum sadece [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ey Rabbim ,Gözyaslarimda umutlarimi büyüten kalbimin tek sahibi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cuman hürmetine dualarimizi hayr ve afiyet üzere kabul eyle. Amiinn. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1124 |
Moderator
![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1125 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() HAYIRLI CUMALAR CUMANIZ MUBAREK OLSUN.
![]() |
#1126 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] peygamberimiz buyurmuştur ki "Cum'a günü selâmetle geçerse diğer günlerde selâmetle geçer." bir haberde söyle denilmiştir: "Allah Teâlâ her Cum'a günü cehennemden altı yüz canı âzad edermiş." HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ey iman edenler!Cum'a günü namaza çağrıldığınızda,Allah'ı anmaya koşun ve alım-satımı bırakın;eğer anlayabilirseniz,bu sizin için daha hayırlıdır!" ( cum'a suresi 9. ayeti kerime meâli ) ![]() ![]() ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Selatü selaya yolladim Mevlaya, sen cümlemizin muradini ver gelecek Cuma’ya. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1127 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() özgüven Şuan
![]() Son Aktivite: 04.04.2015 06:50
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Namazda gafil olan kimse, ne söylediğini bilmeden ve anlamadan taklitle insan sesleri çıkaran papağana benzer!
Sonuçta hepimiz insanız ve hepimizin nefisleri var. Huşu ile Namaz kılamasakta asla Rabbimizin Rahmetinden ve Merhametinden yüz çevirmemeliyiz. Çünkü Ondan başka gidecek kapımız yok! Bakınız Beyazıd bu konuda ne yapmış: Beyazıd ömrü boyunca ALLAHU Teala’ya layıkı ile ibadet edebilmeyi, namazını layıkı ile kılabilmeyi arzu etmiş ve bu arzu ile belki güzel namaz kılarım diye sabaha kadar namaz kılmış, fakat kıldığı bütün namazları Rabbimize layık bulmuyormuş. Nihayet ALLAHU Teala’ya şöyle yalvarmış: ‘ Ya Rabbi! Sana layık şekilde hiç namaz kılamadım. Kıldığım bütün namazlar hep beyazıd’a yakışır şekilde oldu. Beni ve ibadetlerimi kusurlarım ile kabul eyle. Yinede Huşu ile Namaz kılamıyorsak bu duayı bizlerde edebiliriz. Sonuçta Rabbimizin Rahmeti ve Merhanmeti olmasa kıldığımız Namazlar, gözümüzün görme fonksiyonun şükrüne ve teşekkürüne bile yetmez!!! UNUTMAYIN: Siz islam’dan vazgeçmedikçe, islam’da sizden vazgeçmez!!! HAYIRLI CUMALAR... SELAM VE DUA İLE....
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar özgüven'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1128 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 16.06.2019 12:06
Tecrübe Puanı: 705
![]() |
![]() ![]()
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#1129 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#1130 |
Moderator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 23 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 23 Misafir) | |
|
|