![]() |
#1121 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gel Sen yoksun bütün sokaklarına kar yağıyor ömrümün nefesim üşüyen bir gelincik ayazı bütün geceler aysız durmadan bir ezgi savruluyor dudaklarında gecelerin hüznün uzayan saçlarında kimsesizliğim kanıyor yağmalanmıs bir ömrün ortasından sızarak yaralı gönlümün ırmaklarına doluyor gel her gece bır deprem oluyor ey çağlayan bir suda yittirdiğim menekşe gözlü kız seslen bana nerdesin, hangi uzak şehirdesin bir rüzgârın kanatlarına vursam duyulur mu sesim gel erişilmez uçurum diplerinde kaldı özleyişler yaralı ceylanlar sekiyor bakışlarımda tomurcuklar öksüz, serçeler dilsiz her durakta boynu bükük bir çocuk üşüyor ve ben bu yağmurlar dolusu yalnızlığımla bütün bulutlardan sana koşuyorum gel yürekler boş, bakışlar anlamıyor beni her akşam vakti, el ayak sesleri çekilirken caddelerden vurup yüreğimi narlı sevdalara yıldızlara ağladığımı kimse bilmiyor kimse bilmiyor, her gece dudağımda bir şiirin kanadığını ey yavru bir kuş gibi düşlerimin arasından uçup giden uçarı kız yaşım on beş idi, yüz oldu, binyüz oldu yaşlandım yaşamadan aşkı ve baharı farkında değilim şimdi, geçen günlerin değişen mevsimlerin yağan karlar altında kaldı kalbim gel geçmiş bahar sokaklarına çıkar beni bahçesi tarumar bir çiçeğin kirpiğindeyim bir kar çölünün ortasında bir insan mahşerinin içinde yapayalnız her bakışta bir hüzün, her hüzünde bir bakış kanamada bir sonsuz rüzgar başladı gittiğin yerde gel gel bahar sokaklarına çıkar beni yıldızları sönmüş bir gecenin sayfalarında ışıksızım özlemler damıtıyorum durmadan karanlığın yapraklarına kalbimin üstüne üstüne yağıyor kar, göçüp gitti kuşlar çoktan ve ben bölüp iklimlere o sevda tılsımı türküleri işleyip alnımın çizgilerine tel tel kalbimi sana rehin tutuyorum gel hasret ki yolları kanamalı ağır bir hüzündür geçip giden günlerin terkisinde rüzgâr koyaklarını yitirdi, sözcükler büyüsünü her mısrada çığlık çığlık yüreğim gel ömrümün bütün sokaklarına kar yağıyor şimdi. Nurí CAN |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
UzakLarındayım AçıkLarınDa. Kırgınsın Biliyorum.. yüzün bahara dönük.Yüzün sus pus. OlaBilseydim keşke..sarılıp dökebilseydin Yüzünü.. dökeBilseydim. Olabılseydim.susturabilseydim hıçkırıgını. Keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda.avuçlarında. AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun. Izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım.ısıtayım. Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE"...OLabilseydim yanında..! Affedebilseydin keşke..!! Hasretim’sin...!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nasil YASAYACAGIM. Nasıl bir VEDA anlamadım Bir anda YOKLUGUNA alışamadım Bu yaşananlara inanamadım Şimdi SENSİZ nasıl YAŞAYACAGIM Nasıl sevdim SENİ anlamadım Sebepsiz gittin AGLAYAMADIM Bu AYRILIGA inanamadım Şimdi SENSİZ nasıl YAŞAYACAGIM Bırakmıştım herşeyi SENİN için tüm SEVDİKLERİMİ Nedensiz gidişin yıktı BENİ Şimdi SENSİZ nasıl YAŞAYACAGIM Aglamanı Gülmeni özledim İnadını kavganı ÖZLEDİM Bakışını Yürüyüşünü ÖZLEDİM Şimdi SENSİZ nasıl YAŞAYACAGIM........... Ali Karaca |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Birakip seni yalnizligima Alıp karanlığıma gitsem diyorum Gitsem diyorum gözlerimin buğusuna Hüzünlerimi yaksam kalbimde Dumanı çıkmasa,kimse bilmese Bütün feryadımı boğsam Tebessümün içinde…. Kabuslar artık gündüzüm de Karabasan geceler Ne yana dönsem sen Ve karşında yitiren ben Bir yer olmalı sensiz diye Cırpınırda yureğim Bulamaz bilirim seni zalım. Salim Erben |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Navigator
![]() [B
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hüzün dolu bir kitabin yirtik sayfalari İnsan ömrü bir kitap misali değil midir? Kimininki bir satırlık, kimininki bin sayfalıktır Tek ortak noktaları bir gün biteceğidir... Ben hüzün dolu bir kitabım Benim acılarım sayfa, göz yaşlarımsa mürekkep oldu Anlattılar birer birer, ama konu hep aynıydı Hayat akışım bir çizgiydi, çizginin adı ise "hüzün" Ben hüzün dolu bir kitabım Senaryo baştan belliymiş, acılar benim kaderimmiş Mutluluğu yakalamaya uğraşırken, tebessüm etmek bile Yasakmış İstesem de istemesem de oynamaya mecburum Ben hüzün dolu bir kitabım Aşk'tır karanlıkta insanı aydınlatan O'dur insanın ruhunu, beynini güzelleştiren Ben mahrum kaldım aşka, hala karanlıktayım Ben hüzün dolu bir kitabın yırtık bir sayfasıyım Hiç okunmayacak.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/b] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Özledim seni Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir... Beynimi uyuşturuyor özlemin... Çok sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca yıl içimi nasıl ısıttığını yeni yeni anlıyorum. Yokluğun, hatırlandıkça yüreğime saplanan bir sızı olmaktan çıkıp sürekli bir boşluğa dönüşüyor. Sabahlara seni okşayarak başlamaları, akşamları her işi bir kenara koyup seninle baş başa karşılamaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, sevimli haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü... Nasıl da serttin başkalarına karşı beni savunurken; ve ne yumuşak, bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken... Ya da kolyeni çözdüğümde kollarıma atlarken... Hasta olduğunda, o korkunç kriz gecelerinde günler, geceler boyu nöbet tuttuk başında... O şen kahkahalarına yeniden kavuşabilmek için sessiz dualar ederek... "Atlattı" müjdesini kutlarken yorgun bedenindeki yaraları okşayarak, doktorun böldü sevincimizi: "Yaşayamaz artık bu evde... Yüksek binalar ve beton duvarların gri kentinde" dedi, "O gitmeli... Ve kendine yeni bir hayat çizmeli..." Bilsen ne zor, gitmen gerektiğini bile bile "Kal" demek sana... Ne zor, senin için ebedi mutluluğun beni unutmandan geçtiğini bilmek... Gitmeni asla istemediğim halde, buna mecbur olduğumuzu görmek ve sana bunları söyleyemeden "Git artık" demek... "Beni ne kadar çabuk unutursan, o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa" demek sana ne zor... Sesimi, kokumu çekip alıvermek beyninden, sesin, kokun hala beynimdeyken... Seni görmemek ve belki yıllar sonra karşılaştığımızda bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden... Yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek... Ve sonra kendi ellerimle bindirip seni yabancı bir arabanın arka koltuğuna, birlikte güneşlendiğimiz onca yazı, yan yana titreştiğimiz onca kışı, paylaştığımız bunca acıyı, onca kahkahayı ve bütün o uzak yeşillikleri katıp yorgun bedeninin yanına, arkadan pişmanlık gözyaşları dökmek ne zor... Ne zor hiç tanımadan seni emanet ettiğim bir şoföre "Hızla uzaklaş buradan ve gidebileceğin kadar uzağa git" demek... Yokluğunu beklemek, ne zor... Bunları düşündükçe, şu anda uzaklarda bir yerlerde üşüdüğünü sezinleyerek panikliyorum. Bütün engelleri aşıp, terk edilmiş caddeleri, kimsesiz sokakları, yalnız bulvarları arşınlayarak sana ulaşmak, sessizce başını okşamak, kulağına sevgi sözcükleri fısıldamak ve yavaşça üzerini örtmek geliyor içimden... Paylaştığımız bir mazinin, yitirdiğimiz bir geleceğe dönüşmesinden hicran duyuyorum. Gizli gizli hüzünlendiğim akşamlardan birinde, terk etmişlere özgü bir terk edilme korkusunu da yüreğimin derinliklerinde duyarak sana koşmak, yaptıklarım ve daha çok da yapamadıklarım için özür dilemek ve "Dön bebeğim" demek istiyorum: "Geri dön... Kulüben seni bekliyor..." Can Dündar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Navigator
![]() [b]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gülüm Sen gittin ya gülüm! yalnızlığın tiryakisi, acıların esiri oldum yanık sevda ezgilerinde hep seni buldum hep seni gizledim mısralarıma… karaya vuran kırık bir sandal misali, yosun kokan suya hasretken çatlamış dudağıma düşen tek bir çiy damlasının umuduyla her şafakta çaresizce seni bekledim. Güneş ufukta kızıl gözyaşı döktüğünde sevda incileri bir bir yanıp söndüğünde o serap gölgelerinin inadına umutla bekledim gelirsin diye... Artık unuttum seni. unuttum dudak kıvrımlarını gözlerinin rengini unuttum. nefesindeki sıcaklığı, teninin kokusunu unuttum. unuttum senli geceleri gecemi aydınlatan gözlerindeki ışığı unuttum şimdi, hatırlayamıyorum yüzünü… Avuçlarımda bir bir zamanı öğütürken ben bendeki seni unuttum. Unutamadığım tek şey var senden kalan kulaklarımda çınlayan ‘’seni seviyorum’’ diye haykırdığın, İşte o an… Ey yar! Gelişini umut ettiğim her çırpınışım için bulutlara bir çizik çektim. Her yağmur yağdığında, yanağına düşen her damlada, anla ki ne çok kırılan umutlarım olmuş… Şimdi zaman hangi çağda raks ediyorsa etsin Takvimler peş peşe varsın geçsin, neylerim Hazan mevsiminde sarkan o son yaprakta bir gün hazin sonum yazılacak Son kapım ardımdan kapanacak ve son sözüm yazılacak ‘’kırılan umutlarımı toplayıp her birini göz pınarından çağlatman nafile teselli bulacaksan eğer, çorak toprağımda yeşerecek gülleri bekle… BEN SENİ HALA BEKLİYORUM BE GÜLÜM…’’ [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] B] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gün geceye döndüğünde Gün geceye döndüğünde Sararırken doyumsuz ışıklar Titrerken ellerin Hani Ay ufukta çoğalınca Yağmur yağarken bilirsin Ben perdeyi aralarım Geceye Cama yaslarım başımı yavaşça Sokaktan geçen sen misin Sen misin bütün bu göz yaşları Sana mı yoğrulmuş bütün düşüncelerim Özlem Şu koca deniz mi Gel artık Gün geceye döndüğünde Bir kibrit çakıyorum geceye Sus diyorum Uyanacaksın Kapa gözlerini Düğümlenmişken boğazım Seni düşünürken bilirsin Ağlarken hani Hasretken bir tek sözüne Sen misin bütün kısır dünyam Yalvardığım Özlediğim sen misin Kaç kişiyi paylaşıyoruz seninle Tam da özlemişken Gel artık Gün geceye döndüğünde......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Dayan Sevgilim Acısı yakıyor tüm benliğimi gözyaşları kemiriyor iliğimi sessizliği her geçen gün artıyor yakıştıramıyorum ona ümitsizliği İçimde öyle büyük bir aşk var ama hasretle hergün kanar dindiremez sevdiğimin sözleri, Aşkımın sitemiyle her gecem yanar!! Her sözünde büyülü aşk var ama yanında özlem gitsin,kurusun artık gözlerimizdeki nem ilerde en büyük armağanı verecek bu dem Gecelerime huzur verir sesiyle,yarattığı tek bestem. Seni sevmekten korkmuyorum artık bir tek kalemle kağıt aşkımıza tanık ayrılığı sonsuza dek lügattan çıkarttık Dayan Sevgilim!!biz ne zor günler atlattık!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Navigator
AGLIYORUM Ağlıyorum simdi… Hiç bu kadar üzülmemiştim. hiç ağlamamıstı gözlerim bu kadar çok… Seni kaybetme korkusunu hiç bu kadar derin hissetmemiştim yüreğimde… Ağlıyorum şimdi.. Söylediğim sözlere değiştiremediğim gerçeğe ağlıyorum. Senin bir bakışına bir gülüşüne ağlıyorum. Canım deyişine canımı yakışına ağlıyorum… Ve seni bu kadar çok sevişime ağlıyorum. İstemedim böyle olsun. Bir anlık panik ataktı belkide… Kalbim acıyor… Kendini yanlız hissediyosun kendimi yanlız hissediyorum şimdi… Beni seviyomusun diye sordum emin olduğum halde söylememiştin çünkü.. Kızdığın için hiç söylememiştin. Ağladıgım için söylememiştin… Ağlattıgım için söylememiştin. Gözlerim acıyo sanırım..yoo bunlar göz yaşı değil artık kan akıyor sanırım… Ama kalbimin acıdığı kadar acımıyor gözlerim, göz pınarlarım… Lütfen affet beni söylediklerim için ve söyleyemediklerim için lütfen affet benii Alintidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |