Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Sivas Rehberi > Sivas Belediyeleri > Gümüşdere Belediyesi
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.04.2008, 09:18   #1131
mehmetacik58
Usta Yiğido

mehmetacik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmetacik58 Şuan mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.12.2011 20:28

Tecrübe Puanı: 722 mehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISImehmetacik58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

SAYIN BAŞKANIM BEN BURDA KİMSEYİ ELEŞTİRMEK AMACIYLA YAZI YAZMIYORUM YAZMAKTA İSTEMİYORUM AMA KINAŞOĞLU SÜREKLİ BANA SATAŞIYOR. NİHAYETİNDE BENDE İNSANIM GERÇİ ALİ YAZMASA BEN YİNE CEVAP YAZMAZDIM. SENİN YAZDIĞINI BEN BURAYA BİR AY ÖNCE YAZDIM O ZAMAN YİNE BENİ ELEŞTİRDİLER
mehmetacik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.04.2008, 10:41   #1132
abdussvs
Usta Yiğido

abdussvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abdussvs Şuan abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.04.2012 12:47

Tecrübe Puanı: 693 abdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOKabdussvs FAZLA SÖZE GEREK YOK

GÜMÜŞDERE'NİN VE BİRÇOK HEMŞERİMİZİN SOHBET ORTAMI OLAN BU SAYFAYADA GELİP ZİYARET EDEN HERKESE HAYIRLI GÜNLER, GÜNAYDINLAR DİLİYORUM...

Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum.....

abdussvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 09:47   #1133
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1067 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI

izmirden selamlar bütün gümüşdere li ve sitemizi ziyaret eden arkadaşlara huzur ve mutluluk hep sizlerle olsun
Alt 03.04.2008, 13:34   #1134
settar58
Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

settar58 Şuan settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.06.2014 18:20
Nice Wory Champion!
Tecrübe Puanı: 739 settar58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
alisayan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kınaş oglu hep icrat tan bahsedersin icratlarızı gördük aslında busitede tüm arkadaşların sizi tebrik etmesi lazımdı sizderken gümüşdere belediye başkanı ve saygıdeger meclis üyelerini niyemi yigidin harman oldugu gümüşdere belediyesini samana cevirdiniz samana
yazık yazık utanın birde cıkıp sitede yanış ve kaba itamlarda bulunu yorsun seni kınıyorum
Öncelikle herkese selamlar.ali amca nasılsın.yazdıkların dan dolayı seni takdir ediyor ve yeğenin olarak gurur duyuyorum.kişiliğinden ödün vermeyen ve kibarlığı elden bırakmayan tutumundan dolayı da tebrik ediyorum.İcraat yapma makamında olanların eleştiri yapma hakkı yoktur madem ki eleştiri yapacaklar oturdukları koltuktan kalkmaları lazım.Ben gümüşderenin köy olmasından dolayı utanıyorum acaba bugüne kadar olanın üzerine birşeyler katamayıp beldenin köy olmasını engelleyemeyenler benimle aynı duyguyu paylaşıyorlarmı.
''Gorev buyuk sey yapmak degil gerekeni yapmaktir. DR.A.CARREL'' bence herkes üstüne düşeni yapsaydı belde bu halde olmazdı.ali amcam samana çevirdiniz demiş bence samana değil toza çevrilmiş en azından saman yığının sadece üstü uçar hiçbirşey kalmamış toz olmuş hepsi uçmuş.Bu sözlerim 1992 den beri gelmiş geçmiş icraat makamındaki herkesedir.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 14:20   #1135
adislibekir
Yasaklı
NO AVATAR

adislibekir Şuan adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2009 20:10

Tecrübe Puanı: 0 adislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOKadislibekir FAZLA SÖZE GEREK YOK

BELEDİYELER KÖY OLDU!

--------------------------------------------------------------------------------

Belediyeler köy oldu.
İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantısı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi çerçevesinde ilimizde 17 belde belediyesinin belediyelikten düştüğünü ifade ederek, beldelerin Özel İdareye bağlanacağını söyledi.
17 BELDE BELEDİYELİKTEN DÜŞTÜ
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi çerçevesinde ilimizde 17 belde belediyesinin belediyelikten düştüğünü de ifade eden Erkut, beldelerin Özel İdareye bağlanacağını söyledi.
Erkut, Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas, Kale, Gemerek ilçesine bağlı Çepni, Eğerci, İnkışla, Gürün ilçesine bağlı Suçatı, Kangal ilçesine bağlı Havuz, Suşehri ilçesine bağlı Çataloluk, Şarkışla ilçesine bağlı Akçakışla, Ulaş ilçesine bağlı Baharözü, Yenikarahisar, Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın, Kavak, Kümbet, Şeyhhalil, Zara ilçesine bağlı Şerefiye ve merkez ilçeye bağlı Gümüşdere beldelerinin 2 bin nüfusun altında kaldığı için belediyelikten düştüğünü ifade ederek, Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından 60 gün sonra Özel İdareye bağlanacaklarını söyledi
MECLİS CUMHURBAŞKANI GÜL İLE GÖRÜŞECEK
Erkut, toplantıda ayrıca 11 Nisan’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşme yapacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek için daha önceden randevu istediklerini ve randevu tarihinin kendilerine verildiğini ifade eden Erkut, 11 Nisan Cuma günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Gül ile görüşeceklerini söyledi.
Meclis olarak görüşmeye katılacaklarını ifade eden Erkut, “11 Nisan’a kadar ilimizde il yöneticileri, oda başkanları ve sivil toplum örgütleri ile görüşerek ilimizin sorunları, sıkıntıları ve projelerini içeren dosyayı oluşturacağız. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile görüşmemizde bu dosyayı takdim edeceğiz” dedi.
Sivas’a müjdeli bir haberle dönmeyi istediklerini de dile getiren Erkut, aynı gün Cumhurbaşkanı Gül ile görüştükten sonra Sivas milletvekilleriyle de bir araya geleceklerini söyledi.
MECLİSTE 1 NİSAN ŞAKASI
Erkut’un açılış konuşmasının ardından toplantı 1 Nisan şakasıyla bölündü. Suşehri İl Genel Meclisi Üyesi Özcan Özbek, meclis başkanlığına öneride bulunarak meclis toplantılarına izinsiz olarak 3 defadan fazla katılmayan Aşkın Fırat, Sedat Özata, Fikret Us, Hüseyin Şahin, Hamza Çatak, Harun Çolak ve Seyfi Baş’ın üyeliklerinin düşürülmesini istedi.
Kısa süre gerginlik yaşatan önerinin Meclis Başkanı Turan Erkut tarafından 1 Nisan şakası olduğunun söylemesiyle birlikte meclis üyeleri rahat bir nefes aldı.
Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan’da katıldı.
Gümüşdere Belediyesinin getirildiği son nokta...Gümüşdere Köyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü...Bu konuda emeği geçenlere Katkıda bulunanlara Toptan teşekkürler Gümüşdere Köyünün yetişen evlatları bu olayda emeği geçenleri asla unutmayacak.......Bu 17 Belde Belediyesinin içinde Gümüşdere Olmamalıydı Bu Hem Akp hükümetinin Hemde Gümüşdere Belediyesinin şu anki yöneticilerinin ayıbıdır.
adislibekir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 15:26   #1136
alisayan
Yasaklı
NO AVATAR

alisayan Şuan alisayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2008 09:35

Tecrübe Puanı: 0 alisayan BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

setar yegenim bana göstermiş oldugun iti fatlardan dolayı sana teşekür ediyorum saygılar
alisayan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 15:30   #1137
resulbudak66
Yiğido

resulbudak66 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

resulbudak66 Şuan resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.09.2013 18:38

Tecrübe Puanı: 649 resulbudak66 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu anda ne geziyon oğlum oralarda
ama sen cinlerinen perilerinen bozmussun
ne diyeyim allah yardımcın olsun senide kaybettik
ama yinede ihtiyacınız olursa
geliriziyi akşamlar hepsini okuyamadım yazılarının
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 15:32   #1138
resulbudak66
Yiğido

settar caım hayırlı akşamlar nasılsın
resul amcan ben sendemi buralardasın
iyi akşamlar arkadaşlarına selamlar
resulbudak66 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 03.04.2008, 15:34   #1139
resulbudak66
Yiğido

şu 102. sayfada ne varsa banada baksın söylede ali hocaya
dikkat et deliemesin sonra sen uzaktasın bize saldırır sora
görüşmek üzere kendine iyi bak hocayı fazla abartma patlayabilir
Alt 03.04.2008, 19:00   #1140
settar58
Yiğido

settar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

settar58 Şuan settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.06.2014 18:20
Nice Wory Champion!
Tecrübe Puanı: 739 settar58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Reden --->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Alıntı:
resulbudak66 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
şu 102. sayfada ne varsa banada baksın söylede ali hocaya
dikkat et deliemesin sonra sen uzaktasın bize saldırır sora
görüşmek üzere kendine iyi bak hocayı fazla abartma patlayabilir
hayırlı akşamlar resul abi ali hoca sağlam hocadır temeli eğitimi sağlamdır hocası sağlamdır rahat ol güven ona derdi olan onun ellerine bıraksın kendini nefesi kuvvetlidir.dertlere derman olur yeterki tıbbi meseleler olmasın.
settar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)