![]() |
#1131 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() mehmetacik58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.12.2011 20:28
Tecrübe Puanı: 722
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SAYIN BAŞKANIM BEN BURDA KİMSEYİ ELEŞTİRMEK AMACIYLA YAZI YAZMIYORUM YAZMAKTA İSTEMİYORUM AMA KINAŞOĞLU SÜREKLİ BANA SATAŞIYOR. NİHAYETİNDE BENDE İNSANIM GERÇİ ALİ YAZMASA BEN YİNE CEVAP YAZMAZDIM. SENİN YAZDIĞINI BEN BURAYA BİR AY ÖNCE YAZDIM O ZAMAN YİNE BENİ ELEŞTİRDİLER
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() abdussvs Şuan
![]() Son Aktivite: 16.04.2012 12:47
Tecrübe Puanı: 693
![]() ![]() |
![]() GÜMÜŞDERE'NİN VE BİRÇOK HEMŞERİMİZİN SOHBET ORTAMI OLAN BU SAYFAYADA GELİP ZİYARET EDEN HERKESE HAYIRLI GÜNLER, GÜNAYDINLAR DİLİYORUM...
![]() |
#1133 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() izmirden selamlar bütün gümüşdere li ve sitemizi ziyaret eden arkadaşlara huzur ve mutluluk hep sizlerle olsun
![]() |
#1134 | |
Yiğido
![]() ![]() settar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.06.2014 18:20
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() Alıntı:
''Gorev buyuk sey yapmak degil gerekeni yapmaktir. DR.A.CARREL'' bence herkes üstüne düşeni yapsaydı belde bu halde olmazdı.ali amcam samana çevirdiniz demiş bence samana değil toza çevrilmiş en azından saman yığının sadece üstü uçar hiçbirşey kalmamış toz olmuş hepsi uçmuş.Bu sözlerim 1992 den beri gelmiş geçmiş icraat makamındaki herkesedir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Yasaklı
![]() adislibekir Şuan
![]() Son Aktivite: 17.03.2009 20:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() |
![]() BELEDİYELER KÖY OLDU!
-------------------------------------------------------------------------------- Belediyeler köy oldu. İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantısı İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi toplantı salonunda başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Turan Erkut, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi çerçevesinde ilimizde 17 belde belediyesinin belediyelikten düştüğünü ifade ederek, beldelerin Özel İdareye bağlanacağını söyledi. 17 BELDE BELEDİYELİKTEN DÜŞTÜ Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi çerçevesinde ilimizde 17 belde belediyesinin belediyelikten düştüğünü de ifade eden Erkut, beldelerin Özel İdareye bağlanacağını söyledi. Erkut, Altınyayla ilçesine bağlı Deliilyas, Kale, Gemerek ilçesine bağlı Çepni, Eğerci, İnkışla, Gürün ilçesine bağlı Suçatı, Kangal ilçesine bağlı Havuz, Suşehri ilçesine bağlı Çataloluk, Şarkışla ilçesine bağlı Akçakışla, Ulaş ilçesine bağlı Baharözü, Yenikarahisar, Yıldızeli ilçesine bağlı Kalın, Kavak, Kümbet, Şeyhhalil, Zara ilçesine bağlı Şerefiye ve merkez ilçeye bağlı Gümüşdere beldelerinin 2 bin nüfusun altında kaldığı için belediyelikten düştüğünü ifade ederek, Resmi Gazetede yayımlanmasının ardından 60 gün sonra Özel İdareye bağlanacaklarını söyledi MECLİS CUMHURBAŞKANI GÜL İLE GÖRÜŞECEK Erkut, toplantıda ayrıca 11 Nisan’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşme yapacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek için daha önceden randevu istediklerini ve randevu tarihinin kendilerine verildiğini ifade eden Erkut, 11 Nisan Cuma günü saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Gül ile görüşeceklerini söyledi. Meclis olarak görüşmeye katılacaklarını ifade eden Erkut, “11 Nisan’a kadar ilimizde il yöneticileri, oda başkanları ve sivil toplum örgütleri ile görüşerek ilimizin sorunları, sıkıntıları ve projelerini içeren dosyayı oluşturacağız. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile görüşmemizde bu dosyayı takdim edeceğiz” dedi. Sivas’a müjdeli bir haberle dönmeyi istediklerini de dile getiren Erkut, aynı gün Cumhurbaşkanı Gül ile görüştükten sonra Sivas milletvekilleriyle de bir araya geleceklerini söyledi. MECLİSTE 1 NİSAN ŞAKASI Erkut’un açılış konuşmasının ardından toplantı 1 Nisan şakasıyla bölündü. Suşehri İl Genel Meclisi Üyesi Özcan Özbek, meclis başkanlığına öneride bulunarak meclis toplantılarına izinsiz olarak 3 defadan fazla katılmayan Aşkın Fırat, Sedat Özata, Fikret Us, Hüseyin Şahin, Hamza Çatak, Harun Çolak ve Seyfi Baş’ın üyeliklerinin düşürülmesini istedi. Kısa süre gerginlik yaşatan önerinin Meclis Başkanı Turan Erkut tarafından 1 Nisan şakası olduğunun söylemesiyle birlikte meclis üyeleri rahat bir nefes aldı. Toplantı daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Kayhan’da katıldı. __________________ Gümüşdere Belediyesinin getirildiği son nokta...Gümüşdere Köyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü...Bu konuda emeği geçenlere Katkıda bulunanlara Toptan teşekkürler Gümüşdere Köyünün yetişen evlatları bu olayda emeği geçenleri asla unutmayacak.......Bu 17 Belde Belediyesinin içinde Gümüşdere Olmamalıydı Bu Hem Akp hükümetinin Hemde Gümüşdere Belediyesinin şu anki yöneticilerinin ayıbıdır. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Yasaklı
![]() alisayan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.08.2008 09:35
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() setar yegenim bana göstermiş oldugun iti fatlardan dolayı sana teşekür ediyorum saygılar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Yiğido
![]() ![]() resulbudak66 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.09.2013 18:38
Tecrübe Puanı: 649
![]() |
![]() şu anda ne geziyon oğlum oralarda
ama sen cinlerinen perilerinen bozmussun ne diyeyim allah yardımcın olsun senide kaybettik ama yinede ihtiyacınız olursa geliriziyi akşamlar hepsini okuyamadım yazılarının |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Yiğido
![]() |
![]() settar caım hayırlı akşamlar nasılsın
resul amcan ben sendemi buralardasın iyi akşamlar arkadaşlarına selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Yiğido
![]() |
![]() şu 102. sayfada ne varsa banada baksın söylede ali hocaya
dikkat et deliemesin sonra sen uzaktasın bize saldırır sora görüşmek üzere kendine iyi bak hocayı fazla abartma patlayabilir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Yiğido
![]() ![]() settar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.06.2014 18:20
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 739
![]() |
![]() hayırlı akşamlar resul abi ali hoca sağlam hocadır temeli eğitimi sağlamdır hocası sağlamdır rahat ol güven ona derdi olan onun ellerine bıraksın kendini nefesi kuvvetlidir.dertlere derman olur yeterki tıbbi meseleler olmasın.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |