![]() |
#1141 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1355
![]() |
![]() bugünlerde beni anlatan şiir ruhu şad olsun bahtiyar vahapzadenin:
BİR ÖZGE YOL Fikirler hayaller baştan aştılar Fikirler fikrimde çaprazlaştılar O bunu doğradı bu onu kesti Biri diğerinin yolunu kesti Yollar çulgalaştı içimde birden Bilmedim hangiyle nire gidem ben Tuttu bu yolları kah kar, kah dolu Bir vakt uyandım ki sağım sol imiş Dünyanın en uzun, en çetin yolu Benim öz içimden geçen yol imiş (Bahtiyar Vahapzâde)
![]() ![]() |
![]() |
#1142 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] BİR KADEH ŞİİR Bir sevda mektubunun son satırına nokta koymadan önce, Bir kaç kadeh şiir içtim bu gece Nefretini üzerime çakarak yağan, sensizliğin sağanağına tutuldum Her damlasında biraz daha kuruyor hayallerim İliklerime kadar sinmiş, bir unutulmuşluğun hüznü.. Dört tarafı yalnızlıkla çevirilmiş bir ızdıraba Yalan sarısı yaprakları döküldükçe Ve ezdikçe deli yangınların Ufkumu kanatıyor, gül yüreğindeki diken.. Bu kaçıncı sensizliği söndürüşüm kül tablalarında Bu kaçıncı savruluşum gözyaşlarımın dalgalarında Şimdi bir tebessümün amortisi kalır geriye Ve tutmamış bir aşkın mayası, benden sana hediye.. Bir kaç kadeh daha şiir içip, körkütük şair olsam Hangi nakarata sığar ki sevdan Gözlerinin dibindeki uzaklardayken Nasıl anlatabilirim ki yüreğimdeki gökyüzünü.. Şimdi utangaç bir isyan teselli eder, Senden vaz geçen öfkemi Zimmetine geçirdiğin yarınlarım yüzünden Güneşlerim hep düne doğdukça, Kimyasal bir aşkın izlerini taşır Yüreğimdeki kabuk tutmamış yaralar Ve bir olasılık gelip, beynimin kapısını aralar. Ya aşk evrim geçirdi, ya da Ecelin adı zaten aşktı... Korkmaz Bıçkın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin. Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, Biri için dünyalar kadar önemlisin. Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş yaşamak, Ateşlerde yanmak gibi birşey, Seni severken sensiz olmak. Özlemle özlenmektesin, Sen , özlemlerin içinde en çok özlenensin. Özlenenlerin içinde en özelsin.. Kimbilir hangi akşam güneşle beraber bende söneceğim, Kimbilir hangi ellerden son suyumu içeceğim, Belki göremeden öleceğim, fakat yinede seni ´EBEDiYEN SEVECEĞiM´ Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, Özlenen sen, özleten sen. Varken doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan... Yanlızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, Tebessüm dudakların, hüzün ellerin, Sen ise sadece benimsin B İ R T A N E M !! Önceleri hasreti hiç tatmadım, Yarimden hiç ayrı kalmadım, Biter diye takvimlere baktım. Zor geldi ayrılık, alışamadım. Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak! Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin... Yıldızımsın kaymayacak,güneşimsin batmayacak Hayatımsın yaşanacak,umudumsun tutunacak, Bu kalp seni hiç unutmayacak.. Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim. Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, Böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, Senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, Seni sensiz yaşamak içime sinmiyor... Birgün zaman kayar elinden tutamazsın. Sel gibi akan gözyaslarını kurutamazsın. Öylesine sendeyim öylesine bendesin ki Unutmak istesekte artık unutamayız!!! Sana ne demeliyim bilmiyorum. güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim, çünkü bu can seninle yaşıyor... Alaca Karanlığı Sevmem ben Ya gece olmalı ya gündüz Kurşun ya vurmalı yada namluda durmalı Sevgili dediğin ya senin gibi olmalı Yada hiç olmamalı.. Hayalin hafızamdan silinene kadar, Izdırabın saçlarım dökülene kadar, Ağlamaktan gözlerim kör oluncaya kadar Her dakika Seni Seveceğim... Yüreğim umulmayan yaralarla başedemezken, Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim, Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel, Çünkü gülüşünü çok özledim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Niye Kanattın Şimdi Yüreğimi ..Ne oldu da böyleyim bilmiyorum. Onca sözden sonra teselline ihtiyacım var mıydı? Tam da bana yardım etmeye çalışırken niye kanadı gönlüm böyle delicesine... Gerek var mıydı sarfedilen sözlere... Haklısın asi duramadım bu gece kafa tutamadım yine sana ve sevgime... Çekemedim restimi... Amacın ne? Denemek mi beni? Deneme güçlü değilim eskisi kadar yıkılmaz kalelerim Şimdi bir çocuk korumasızlığında senden kaçarken yine sana sığınıyorum... Niye susturdun beni oysa ağlıcaktım tan yeri ağırıncaya kadar... Biliyorum senin yüreğin acımadı benim ki kadar. Ya da akan gözyaşlarım mıydı yüreğine batan? Sahi ben senin ya eşin yada hiçbirşeyin miydim? Gitmeli miydim...! Gitmeliydim belki de...Gidemedim hiçbirşeyin olmaya elvermedi yüreğim... Yine gelir miydin arkamdan? Susuşlarım mıydı seni özür dilemeye iten? Niye yaktın canımı şimdi bu kadar... Gitmeliydim de hayallerimi nereye gömmeliydim, Senle geçen günlerimi hangi sandığa kaldırmalıydım... Sussuşlarımda ki sessiz çığlıklarımdın sen.. ŞİMDİ SENİ NE KADAR HAYKIRSAM BOŞ............... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ...YALANCI PAPATYA.. ... ilginçtir ki, hiç bir papatya papatya olduğunun bile farkında değil... belki de, kopartılana kadar... boynu bükülene kadar... yitik bir aşk sarmalında, aşk falı olana kadar... seviyor, sevmiyor... seviyor, sevmiyor... hayır bu olmadı! başka bir papatya bulmalı.. boynunu bükmeli, yapraklarını bir bir koparmalı... ah papatya, aşk falına yenik düştü hayatın... nicedir ki boynun bükük rengin soluk bundandır adına şarkılar!... bugünün tarihini siz atın, kayda düşülsün... her papatya bîhaberdir sevgisinden her papatya bir kurbandır sevgiye... ve her papatya koparıldığı yaprak sayısınca az buçuk yalancıdır... bir o kadar ümittir sevgili için... evet evet, o beni seviyor... - seni seviyorum papatya!... papatya? öl-müş-tür... rûhun şâd olsun papatya.... kaydını siz düşün, işte bugünün tarihidir... ve bir papatya için yazılmıştır... öylesine.. ve hakikaten öylesine... bir papatyanın ardından... solgun bir kalemle... kara bir sayfaya... bembeyaz umutlarla... - her papatya kurbandır, yaşanmamış bir aşk için... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Navigator
![]() GeL Diye DegiL..Sev Diye DegiL..Sadece BiL Diye..!
Yanımdayken uzaklardasın.. yaklaşmak istiyorum izin vermiyorsun. yüreğimi yüreğine sakladım oysa bilmiyor musun? Yanındayken yakın olamadım şimdi gidiyorum. Artık yanında da olamayacağım. Fark edecek misin yokluğumu, hissedecek misin yüreğindeki yüreğimin atışlarını.. Bir umuttu belki sana olan duygularım; belki seversin umudu.. aslında her geçen günün sonunda bu umudum biraz daha tükeniyordu, tüketiyordun. Biraz daha eziliyordum söylediklerinle yada söylemediklerinle... Ne çok isterdim o yüreğin benim için çarpmasını, kalbindeki sevginin benim için olmasını, o sevgiyi karşılıklı yaşamayı... Ama hani söz vardır ya "Ben Seni Sevdim, Sen Beni Sevmesende Olur. Zaten Aşk Budur.." Daha ilk günden umutsuzdu belki benim sevgim. Ama tek suçlu ben miyim?. Senin hiç mi katkın olmadı bu yüreğe… Sen hiç bir zaman sonu olmayacağını bildiğim halde sevdiğim, yüreğimi vermekten korkmadığımsın.. Suç olduğunu bildiğim halde işlediğim Günahımsın.. Ama sen benim için hala Canım, Canımdan öte Hayatım, Canımın İçi... Seviyorum Bu Sevginin Seninle Bitmeyeceğine İnanacak Kadar Gel diye değil, Sev diye değil... Sadece Bil Diye.....!... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] *konuŞmalarım susmalarda...! bir sigara molasında şekilleniyor hayallerim bir demlik sen içtim az önce bir kalem bir kağıt derken yine bir şiir oldun en meşgul saatlerime... sana suskunluğum başka türlü susturulmuyor gözlerine baktığımda avaz avaz anlatmak istediğimde bendeki seni sana akan sular duruyor öyle şaşkın.. öyle aptalım ki.. aklıma sana karışmaktan başka birşey gelmiyor..! kaç sitem.. kaç boşvermişlik indiriyorum yüreğime.. öyle çok konuşacaktım ki anla okadar sus/tum işte..! tutmasaydın ellerimi o vakit.. ve teninin rengi bukadar yakışmasaydı gözlerime.. kimbilir kurduğum bunca kavuşma hayali birikmezdi yüreğimde..! anlatmalıymış meğer.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Alinti [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bir aynasın sen kırık dökük her parçası bir anıyı gösteren her parçası bin acıyı......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bir gün sende seversin zalim
O zaman ne olur nur yüzlüm halin Ayşe gibi sevilmeyip seversin Kan kusarsın hayalinde,Belki acı çekersin Saklayamazsın üzüldüğünü, Ele verir gözlerin Ölmeyi istersin belkide, Bazen günün güzel geçer yaşamak istersin Sevdiklerini düşünürsün belkide geride bırakıcaklarını BeLki geçer bu halin Hala seviyorum diyemessin AYŞE GİBİ!! Bir Gün sende seversin zalim Bin kere öldürdün beni yıkarak AL çek silahı sık kafama o zaman diyebilirim, BU Ayşenin Ölüm vakti Vefasızlığın bencilliğin umarım ayşe gibi çıkar sevdiğin Dua Eder belki Ağlama geçer bu zaman Geçer Bu HaLiN
![]() |
#1150 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() BIR SÜZGÜN RÜZGARA TUTULDU
CÖLLERDE KUM GIBI SAVRULDU GENCLIGIM KACAK GECELERDE ISYANKAR OLDU YILDIZLARINI TOPRAGA GÖMDÜ GENCLIGIM SEVDI SEVILMEDI HAYATI BOYUNCA COK DÜSÜP KALKTI DIKENLER YOLLARDA TAM MUTLULUGU BULDUGU SIRADA YILDIZLARINI TOPRAGA GÖMDÜ GENCLIGIM BIR SISE SARAPLA DOLDURDU DAMARLARINI DOKTOR BULUP SARAMADI YARALARINI DÖRT DUVAR ARASINDA GECIRDI YILLARINI SARHOS KADEHLER GIBI KIRILDI GENCLIGIM FELEGE YENIK DÜSTÜ KADERE BAKSANA TÜKENI VERDI ÜMITLERIM MUM GIBI YANA YANA AYRILIGA DEGIL ÖLÜME DEDI EYVALLAH CARESIZ MUSALLA TASINA SARILDI GENCLIGIM ALINTI
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |