|
|
#1151 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir gün sende seversin zalim
O zaman ne olur nur yüzlüm halin Ayşe gibi sevilmeyip seversin Kan kusarsın hayalinde,Belki acı çekersin Saklayamazsın üzüldüğünü, Ele verir gözlerin Ölmeyi istersin belkide, Bazen günün güzel geçer yaşamak istersin Sevdiklerini düşünürsün belkide geride bırakıcaklarını BeLki geçer bu halin Hala seviyorum diyemessin AYŞE GİBİ!! Bir Gün sende seversin zalim Bin kere öldürdün beni yıkarak AL çek silahı sık kafama o zaman diyebilirim, BU Ayşenin Ölüm vakti Vefasızlığın bencilliğin umarım ayşe gibi çıkar sevdiğin Dua Eder belki Ağlama geçer bu zaman Geçer Bu HaLiN ayşemden alıntıdır
|
|
|
#1152 |
|
Usta Yiğido
Biz ikimiz sanki,ayri dünyalarin insanlariyiz,
Biz ikimiz sanki,ayri sevdalarin insanlariyiz. Yalnis zamanda,yalnis sevdaya tutulduk, Böyle sevgilein yeteri kadar sürmez beraberligi. Yakar kendimizi böyle zamansiz ask ve sevgiler, Elimzden bir sey gelmez,giden sevgimiz icin. Seni sevmeme izin verme,sil gönlünden herseyi Düsüncelerinden,hayallerinden, duygularindan at beni. Bilmiyorum yok olmaya yüz tutmus sevgimiz, Birbirimizi anlayamadan kaybolup gidiyor. Ne benim gönlüm dindi, nede senin yüzün güldü. Olmayinca olmuyor,sen hic hayallerinden vaz gectinmi. Birak kopsun inceldigi yerden,üstünde durma Yalnizlik düstü payimiza,gülmeyince gülünmüyor Biliyorum böyle sevgiler kolay baslar ama zordur Birak bende kalanlari,agliyorsan aglama. 20 SUBAT 2009 ALMANYA SELAMIM SAGIR
|
|
|
#1153 |
|
Usta Yiğido
Uzatsam sana aska susamis dudaklarimi.
Tutsam avuclarini,sicakligi beni yaksa. Sarilsam boynuna,kokunu,tenini hissetsem. Ellerimi sarsam,sirtina,dolasam ,kilitlesem Yatsan,dizlerimde,gül kokan saclarini oksasam. Sana sevgilim,askim,gülüm,tatlim desem. Hasretim sana ,özlemimi gidersen. Sonra sonsuza dogru yol alsak ikimiz. Sevdigim sende bunlara karsilik verirmiydin.
|
|
|
#1154 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hoşcakal hüznüm Ben´li çilelerin, ben´li pişmanlıkların bitti artık. Dilediğince özgürsün... Mavi gökyüzünün altında istediğin düş ülkelerine kanatlanabilir yüreğin... Dilediğin mevsimlerde delice ıslanabilir gözlerin... Bana çıkan tüm yolları adres defterlerinden sil artık.. Adımın üzerini kalın harflerle işaretleyip kaldır beni hatıralarının en tozlu raflarına... Bana dair tek bir satır kalmasın , tek bir cümle olmasın dudaklarında.. Madem sana acı çektiriyorum, madem ben sende pişmanlığı anımsatıyorum bırak bitsin bu çile.. Ben sana acı çektirmek için gelmemiştim.. Ağır yaralı yüreğine umut diye girmiştim oysa.. Şimdi sende " kanayan pişmanlık " olmuşken unut beni... Hiç yaşanmamış say yaşananları.. Ben´li hatıraların üzerine karanlığı ört ve kapat tüm perdelerini..... Bana kattıklarını, bana bıraktıklarını topla yüreğimden... Sözlerini, yeminlerini sök dudaklarımdan... Ama bir şeye dokunma ne olur... Seni " sen " diye seven yüreğime dokunma... Dokunma, acıtır yalnızlığım yüreğini.. Dokunma, kanatır diz boyu karanlığım o ince dudaklarını.... Hayatımda yenilmeye alışmışken senin yenilgine de alışırım ben... Ben nice yürekte canlı canlı gömüldüm senin zaferlerine de alışırım sevgili.... Bırak dokunma kanayan yaralarıma.. Cennet kokulu tenini sıçramasın kirli yüzümden akan yalnızlıklarım... Daha fazla acıtmasın pişmanlıklarda avutulmuş hatıralarım.... Topla cümlelerini dudaklarımdan... Her şey bitti artık...Ve her şey bitmişken, sana git demeyeceğim.... Gitsen de tek bir kelime bile etmeyeceğim.. Susmalıyım. Susuyorum... En derininden, en acısından suskunluğumda saklı cevaplarım sevgili... Belki de tüm cevaplarım soruların da saklı.... ....Bana kalan acıları, bana bırakılan yenilgileri - sevgin için bedenimi yüreğimi semer bileceğim - sırtıma yüklenip gidiyorum... Kapıyı aralamana gerek yok sevgili.. Sana geldiğim yollardan gitmeyi de bilirim ben.... Gerek yok " en iyisine sen layıksın " sözleriyle avutulmuş devrik cümlelere... Ben iyi bilirim tozlu yolları.... Gidiyorum, tüm zaferlerin başkumandanı olarak ayrılığın ganimeti olarak tüm hatıraları yakabilirsin.. Ben´li tüm yaşananları da unutabilirsin... Artık söze gerek yok...Gitmeliydim ama bu kadar erken değildi.. Gidiyorum bir bedende " yüreksiz " yaşamayı öğrenmeye gidiyorum.. Gidiyorum öznesi çalınmış cümlelerde sana " susmaya " gidiyorum.... Biliyorum sen bensiz de yaşabilecek kadar güçlüsün.. Hayata kaldığın yerden devam edeceksin ...Noktasız, virgülsüz...Oysa ben.. Oysa ben yaşadıkça hep bir eksik vereceğim sabah ictimalarında.. Hep bir sen eksik olacak nefes almalarım.. Artık öznesiz paragrafların içinde yarım cümlelik olarak adam sayılacağım... Artık ben " sensiz " varolacağım.... Topla cümlelerini dudaklarımdan.. Bana vaat edilmemiş yarınlarımı da yanına al... Bir de benimle yaşadığın mutlulukları. Bir de sana yazdıklarımı. Kötü bir gününde gözyaşlarını kurulamak için kuru bir peçete niyetine kullanırsın senli satırlarımı... Unutmadan bir teşekkür borçluyum sana; kısa bir süreliğine de olsa yarımlığımı, yalnızlığımı unutturduğun için ...Ve de yaşattığın tüm mutlulukların için.... Teşekkürler sevgilim....Giderken sakın ardına bakma... Gözlerin pişmanlıklarında, günahlarında kalmasın... Sana paylaştırılmış her acına ben yüreği kefil gösterdim.. Sen yüzünü aydınlığa çevir sadece.. İnan bana bensiz hayatta seni hep mutluluklar bekliyor olacak... Çünkü sensiz bir yerde yaşarken bile her nefesimde bin dua saklı olacak sana... Artık mutluluğa kanatlanma zamanın geldi sevgili... Bensiz olsan da; Her güneş, gözlerine doğmaya, Her rüzgar, saçlarında dolaşmaya gelecek... Hadi git.... Varlığımda acı çekmektense, Yokluğumda mutlu ol.... Çünkü; mutluluklar en çok sana yakışıyor sevgili... "Topla cümlelerini dudaklarımdan... Her şey bitti artık... Maviler kadar özgürsün artık... Dilediğince uçabilirsin.... Yolların hep Cennete çıksın sevgili...." Bensiz hayatında mutluluklar dilerim... Hoşcakal hüznüm/ hoşcakal yüreğimi adadığım ömrüm..../.. Konu Kardelencicegi tarafından (24.02.2009 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Usta Yiğido
Sığınak ararım fani dünyada
Senin sevgin ilaç gibidir bana Gerçekte değilse bari rüyada Sende "seviyorum" deyiver işte Gözlerinle yaktın şu kalbimi Sözlerinle deştin her yerimi Tutuyorum artık ben dilimi Sende "seviyorum" deyiver işte Hırçın bakışlarından korkuyorum Duygularımı bastıramıyorum İşi gücü bıraktım seni dinliyorum Sende "seviyorum" deyiver işte Ellerimden avuçlarımdan akma Benden daha ne istersin söyle Her isteğini tek tek yaparım amma Sende "seviyorum" deyiver işte Beni sevmen için daha ne yapayım On saniyede bin metre mi koşayım Kulağımı hür dikkat sana açayım Sende "seviyorum" deyiver işte Biliyor musun sonum iyi değil Sebebim olacaksın bu gidişle Sana benim bütün ömrüm kefil Sende "seviyorum" deyiver işte Aşkımın karşılıksız kalmasından Korkarım yanlış anlaşılmaktan Onur ahirete yolcu olmadan Sende "seviyorum" deyiver işte
|
|
|
#1156 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |
fikirler hayaller baştan aştılar
fikirler fikrimde çaprazlaştılar...
|
|
|
|
#1157 |
|
Usta Yiğido
--------------------------------------------------------------------------------
Gözlerin gözlerimin önünde perde oldu Nereye baksam seni görüyorum Dilimde senin adını sayıklıyorum Sonsuz aşkım sen olur musun? Böyle delicesine sevmişken Hayallerimde seni süslerken Gözlerin gözlerimi görmüşken Ölümsüz aşkım sen olur musun? Elini tutup,gözlerine baktığım Seni seviyorum diye haykırdığım Son Aşkım sen olur musun? Son nefesimde sen derken Yanımda olur musun? Yazdığım en güzel aşk şiirinin kahramanı CANIM sen olur musun?
|
|
|
#1158 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1386
![]() |
fikirler hayaller baştan aştılar
fikirler fikrimde çaprazlaştılar...
|
|
|
|
#1159 |
|
Usta Yiğido
Boğazımda düğümleniyor sözcükler..Tam çıkacakken zor tuttuğum..
Söylemek için ertelediğim..Erteledikçe bittiğim.. Akıtamadığım gözyaşım var..bir türlü son damlasını dökemediğim. Birşeyler var içimde,,hissediyorum,,biliyoru m. Üstüne gidildikçe hasasslaşan, Dudaklarımdan bir türlü çıkamayan,,yüreğimin tam ortasını mesken etmiş,, Kalmış,,kalıplaşmış.. Söylemek için çırpındığım gecelerde, Senin olmadığını anladığım gecelerde cümlelerim düğümlenip boğazıma yapışmış. Gözyaşlarım ardı ardına süzülmüş sel olmuş yağmura dönüşmüş.. Yokluğunun üzerinden kaç mevsim geçmiş de kalbimdeki fırtına dinmemiş. Sesin kulaklarımdan gidememiş. Rüyalarımın en uzun en güzel hikayesi olmuşsun ancak bu kez de aramıza uykudan uyanışım girmiş. Kalbimde her dokunuşta kanayan,,bir türlü kabuk bağlamayan yara oluşmuş.. Ne bir merhem ne de bir ilaç.. Sürsemde geçmezki..Geçemezki.! Ne merhem ne de ilaç,, İkisini toplasan bile,, bir sen etmezki!
|
|
|
#1160 |
|
Usta Yiğido
Seni Neden Sevdiğimi Sorguladığım Akşam Üstlerinde
Nedensiz Cevapların Anlamsızlığında Buldum Kendimi BaktımEllerimeSonraGözlerime AğızBirliği YapmışGibi Kimse BirşeySöylemedi..! KendimeBile İtiraf Etmemiştim Sevgimi.. Korktum İhanet Duyar Adını Korktum Korkularım Çalar Kapımı VeAçar Gururum KapanırAşkım.. OysaYüreğim Gözlerinin Afişiyle Doluydu Duvarlarında Bağıra Bağıra Sloganlar "Seni Seviyorum" Kızdığımda, Kırıldığımda, BirHışımlaSöküp Atmak İstedimHepsini.. Kimbilir Belki Deİstemedim Yani Demem O Ki; Öyle Gizli ÖyleSaklı Sevmişim KiSeni Bana Bile Söylememişim..! BöyleSayıklayıp Uyandığım Sabahlarda YüzümüElimdeki İzmarit KokularıylaYıkadım.. SapsarıBir Hüzün Avuçlarımda Hala Bir Yanım Yarım VeBirkez Daha SordumAynalara; Bu Kadın Kaderim Mi Yoksa İnadım..?
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|