Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 18.11.2009, 15:20   #1161
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şu fark var birisi madur, diğeri de apoyla kanki..!
Kim mağdur,Bahçeli mi?
Alt 18.11.2009, 15:25   #1162
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1429 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Ha pardon hocam ben "alçak" diyen adamın Mersin'li çiftçi olduğunu düşündüm...

Tayyib efendi de çıkıp "şehit cenazesi bekleyenler var" diyip tahrik etmedi mi..?
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009, 15:33   #1163
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1284 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Tahrik bahane değildir Metin.Sen siyasetçisin,ülkenin başbakanı olmaya adaysın ve tahrik var deyip sövüyorsun.Çiftçi de Başbakanı tahrik etmiş olabilir mi peki?
Alt 18.11.2009, 15:36   #1164
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 07:14

Tecrübe Puanı: 654 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

herkes aynı bayragın altında olduktan sonra bunun kurdu turku cerkezı alıvısı sunnısı olmaz bunlar amerıkanın turkıyeyyi karıstırmak ıcın oyunlatrı bundan yıllar once alevı sunnı kavgasını cıkaedılar tutmadı sımdı turk kurt kavgasını cıkarmaya calısıyorlar
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009, 20:13   #1165
Nikbin
Usta Yiğido

Nikbin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nikbin Şuan Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.04.2012 18:55

Tecrübe Puanı: 647 Nikbin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tahrik bahane değildir Metin.Sen siyasetçisin,ülkenin başbakanı olmaya adaysın ve tahrik var deyip sövüyorsun.Çiftçi de Başbakanı tahrik etmiş olabilir mi peki?
Zaten o adam sürekli kendini kameraların önüne atıyordu.İlk değildi o.
Tam bir provakatör.Aslında bunu herkes de biliyor da neyse : )

» Burası dünya… Sefası da fani, cefası da…

Nikbin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009, 21:34   #1166
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
daha işte milletin ve ırkın ne demek olduğunu anlayamamış zihniyet işte karşımızda...

Adama diyoruzki türkmen etnik kökeni, çerkez etnik kökeni, kürt etnik kökeni vs ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına Türk, milletine Türk milleti denir. Bunu biz demiyoruz Avrupa Osmanlı vaktinde müslüman osmanlı halkına ayrım etmeksizin diyor idi sevgili sandallı. Biz ırkçılık yapacak olsaydık kendi ırkımıza başka ırkları katmaz idik. Biz kürt olmak suç demedik, ama pkkyı kürt etnik kökeniyle aynı kefeye koyarak siz suç diyorsunuz, demiyor musunuz? Gelmiş orada lagaluga yapıyorsun, ne yapıyorsun işte sosyolojik, siyasi ve psikolojik temellere dayalı devlet tanımına uyumluluk, devletin temsil eden milletin tekliğinden geçer, millet ise içtimai millet tanımıdır. Yani biz ırkçılık değil bütünleştirici herkesin avuruna zavuruna bakılmaması gerekliliğini sağlamaya çalışıyoruz, senin zihniyetin napıyor kutuplaşma yaratıyor... Herkes eşit haklara sahip değil mi sanıyorsun sen? Türkiye de hiçbir vatandaşın başka bir vatandaştan daha fazla özlük, nisbi ya da bireysel haklarımı var sanıyorsun. Aynı okullarda okuyorsun aynı mahallede yaşıyorsun, aynı fabrikada çalışıyorsun, aynı hastanede muayene oluyorsun, aynı üniversitede okuyorsun aynı mezara giriyorsun. Şimdi bir kürt kökenli türk vatandaşının benden az ne hakkı var? Hayır anlamıyorum bilader ya biz işin hukukunu okudun, siyasetini okuduk. Tüm dünya devlet ve millet sistemlerini biliyoruz, ırkçılığa karşıyız ki bu yüzden türk ırkı değil milleti diyoruzv e herkesi dahil ediyoruz(esas ırkçılık sen kürtsün türk değilsin deyip dışlamaktır) ama oradan çıkıyor birisi yok şöyle yok böyle yahu neye göre öyle senin demokratik açılım dediğin kürt açılımı bir kere demokratik değil, önceki sayfalara bakta demokrasinin tanımını ve gerekliliklerini öğren ve bu açılımın neden demokratik olmadığını sevgili sandallı... Sevgiler...

Kelimesi kelimesine size katılıyorum başka söze gerek yok
Alt 18.11.2009, 21:50   #1167
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19

Tecrübe Puanı: 2199 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Devlet bahçeli en pasif siyasi lider!Kendi kadrosunu kurup kendini istemeyenleri partiden kovarak sadece kendi adamlarıyla kaldı körler sağırlar birbirini ağırlar misali Mhp 93 öncesi ve 93 sonrası diye ikiye ayrılır ve 93 sonrası mhp davadan şaşarak ırkçı kimliğe bürünmüştür ! işte ondan hiç samimi değil bahçesiz devlet hele bide onun okuduğu kağıdı ilk okul 5.sınıf öğrencileri daha iyi okur.....
Chp oylarını aldığı alevileri bile buraya karıştırarak iyice saçmaladı...Onlar samimi olsa kendisine oy verenin yarasına tuz basmaz zaten Velhasılı kelam muhalefette samimiyet göremedim!Ak parti gerçekten samimi olmasa bu kadar üstüne gitmezdi hele ki dağdan pkk lıların o şekilde inmesinden sonra hele ki sürekli muhalefetin onları vatan haini ilan etmesinden sonra hiç çabalamazdı açılım için....Belki bir seyler yapılmak isteniyor ama zaman ve yapılış tarzı iyi olmadı.Ama yinede açılıma hayır diyorum !!! Çünkü açılması gereken bir sürü kara defter varken sondan başladılar.!!!

Not : Biz bu yoruma tarafsız bakış diyoruz....
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2009, 21:57   #1168
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58

Tecrübe Puanı: 4524 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Kelimesi kelimesine size katılıyorum başka söze gerek yok
Ben sana zerre kadar katilmiyorum Mehmet abi.
Alt 18.11.2009, 22:02   #1169
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 15:55

Tecrübe Puanı: 1331 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Akp açılıma tersten , sondan başladı...bataklığı kurutacağını ümit etmiştim sinekleri yok etmesini değil...senin ne işin var kuzey ıraktaki teröristlerle.. amerika ırakı işgal ettiyse gitsin kendi temizlesin pislikleri...
Alt 18.11.2009, 22:27   #1170
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4524 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
sandalli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben sana zerre kadar katilmiyorum Mehmet abi.

Bu ülkede herkes hürdür. Bana katılmaya bilirsiniz saygı duyarım

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)