25.02.2009, 02:01 | #1171 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
Son Aktivite: 28.07.2014 13:58
Tecrübe Puanı: 1047
|
Cevap: BiR DeMeT SiiR
SiMDi senden VAZMI gecmeli YOKSA ????????
-------------------------------------------------------------------------------- Hani olur ya bazen,yalnız kalırsın,oyalanabileceğin her yolu denersin olmaz... sonra da yapacak birşeyin kalmadığında oturur düşünmeye başlarsın seni üzen şeyleri... bir nevi kendi kendine acı çektirirsin.. sonunda deli gibi ağlayacağını bildiğin halde yine de düşünürsün.. her güzel saniyeyi sanki tekrar yaşıyomuşsun gibi yüreğinde hissedersin.. O'nu hatırlatan herşeyi yaparsın.. resimlerine bakarsın..sana attığı mesajları okursun ve en çok da hep aynı şarkıyı dinlersin.. ağlamaktan gözlerin şişse de..artık yüreğin dayanmasa da inadına düşünmeye devam edersin.. O hep aynı yerdedir sende..ama aynı zamanda da yoktur.. aslında içini acıtan da budur..yüreğindeki közleri yeniden alevlendiren de...aslında aynı yerdedir..ama yoktur.. aranda kilometrelerce mesafe olmasına rağmen sen istediğin için nefes kadar yakındır..ama O istediği için de yıldızlar kadar uzak.. nerde olduğunu unutursun kendini soyutlar sadece O'nu ve yaşattıklarını düşünürsün.. yüzünü güldürdüğü her anı..sesini duyduğun her anı.. O bilmese de yüreğinin derinlerinde hep O'na kavuşmanın hayalini kurarsın, hem de imkansız olduğunu bile bile.. hep O'na sarılırsın düşlerinde..gözlerinin içine bakarsın taaki kendini görünceye kadar.. hep O'nunla dans edersin her zaman dinlediğin ve sana sadece O'nu hatırlatan şarkıda.. yaşadığın yalnızlığa inat her saniye O'nu düşlersin sanki pat diye kapıdan girecekmiş gibi... yüreğinde sadece O'na ait bir dünya kurarsın ve hep o dünyada yaşatırsın O'nu.... ve dilinde hep aynı cümle... SİMDİ SENDEN VAZ MI GECMELİ MASAL OLUP YOLA DEVAM MI ETMELİ ???? Sen SÖYLE CANIM
25.02.2009, 02:02 | #1172 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur
Acı hatıralarla bu evde Bitmekte gün yine kederli... Sıkıldım bu sefer hakketen Büsbütün dağıttım kendimi... Ben bu saatten sonra hizaya gelsem ne olur? Ben bu saatte sevdayı bulsam ne olur? Aklıma gelenleri söylemem lazım Lafımın arkasaında durup dönmemem lazım Eğilmeden, kırılmadan dimdik ayakta Hatta, belki bu şehri terketmem lazım...
25.02.2009, 02:05 | #1173 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Gerçeğin kirli uykusundan uyandım,
Düşlerin pamuk ipliğiyle döndüm yüzümü hayata. Bahar sensizliği kıskanır, hasretin yağmurlarında Islanır dokunduğum coğrafya Nemlenir ufkumdaki siyaha çalan deniz Sana sadece martılara verdiğim yüreğimi verebilirim Özgürlüğün mavi renginde
25.02.2009, 02:06 | #1174 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Gökyüzü şekil alır bulutların perçeminde
Nazlı nazlı dökülür saçlarıma karlar Zamandır, avuçlarımdan kayan yıldız Bir fotoğrafın namütenahi yüzünde Mahpusluğum demlenir Gülüşün çıkagelir tozlanmış anıların arasından Yağmur yağsa da önemli değil Gözlerim ıslanmıştır çoktan Sigaramın dumanında bir sabah demlerim iki büklüm Akşamın tebessümü kızıla vurduğunda odamda
25.02.2009, 02:06 | #1175 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Şimdi hatırlıyorum da sesin gelirdi uzaktan Kulağımda hala kalmış güllerin konuşması Ceketimde kaldığından beri saç telin Soluk alışımda özlemlerim dile gelir Derin bir of çekişimde nefessiz kalırım Bu dünya yaşadığım yer değil öldüğüm yerdir Yokluğunda uçurtmalar bile keyifsiz Bir bardak suda bir ömrü bitirdiğim karanlık Yürekte cefakâr sevgiler kurşunlandıktan sonra Gelsen ne değişir yeniden başlar mı hikâyemiz Mısrasız kaldığım şiirlerde gülün ömrü mü az gelir Boşluğun tetiklerken dertli kervansaraylarımı Susar içimdeki cehennem
25.02.2009, 02:07 | #1176 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Dalıp gitmeme kuşlar mı rahatsız
Yoksa ben mi unutmuşum ellerimi saçlarında Bu kaçıncı ellerini aramam yastıkların altında Bahar havası mevsimlerim kışı aratmaz Bedenim uyusa gecenin esrarlı yalnızlığında Gözlerim uyumaz, duvardaki bakışında konaklar bakışım İçimdeki geceyi aydınlatmak için Bu kaçıncı aşkın karanlığını seni severek yakışım Küle dönse küllerinden dirilir yalnızlığım Sevmek, sevilmek hoş ah birde seven olsa hırçın yüreğimi Kanatmazdım hiç okşanmayan yaralarımı Bu sızı biter kutupların yeşil ışıklarında Bir demet menekşe toplarım vahalardan Kırlarda uzanır beyhude hıçkırıklarım Bırak, hüzünbaz şehirler yıkansın ayaklarında Ben tutamam kalabalığı dağılır bulutlardaki suretim
25.02.2009, 02:09 | #1177 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
BiR KaDıNı SeVMeK
Bir kadını sevmek yanardağ infilakında, Öpmelisin magmanın kor olmuş akışını. Nefesin soğutmalı, yangının bakışını. Bir kadını sevmek cesaret ister. Sevdim deyip geçmek boşuna kendini aldatış. Sevgi sevdim değildir, Sevgi sevilenin kollarında ölümdür. Düğümdür kimsenin çözemeyeceği, Prangadır kilitleri kayıp, Çözünürlüğü olmayan eriyik, Kaynamadır arkına yürek elektriği bağlı. Bir kadını sevmek oyun değildir... Bedeli hayattır ve onun kadar pahalı... Bir kadını sevmek sulanmış topraktır, Ürünü iki minik el öpeceğin bir gıdı. Sana ve ona bezenmiş tombul iki yanak. Saf bir koku sevda fidanı. Bir kadını sevmek çoğalmaktır... Bakıp bakıp minik adımlara, Dönüp çoğaltana tapmaktır... Sevmek sevdim demek değildir, Yüreği ortadan ikiye bölmektir. Paylaşmaktır, anlamaktır, anlaşmaktır. Sevmek dönüp ardına bakmaktır. Savaşmaktır birleşmektir. Sevmek her sevişme sonrası, Dönüp yeniden sevişmektir, oynaşmaktır... Bir kadını sevmek heyecan ister, Bitmemektir artmaktır... Durağanlık sevda kitabında yasaktır... Bir kadını sevmek asalettir... Dik olmaktır direnmektir. Namustur şereftir... Haysiyetli olmaktır, onur duymaktır... Her yeni günde, Sevdana hamile kalmaktır... Doğurmaktır, sancıyı yaşamaktır...
25.02.2009, 02:12 | #1178 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
BIRAKIYORUMMM...
NE SENİ NEDE SEVGİNİ İSTİYORUM SENDEN. SANAOLAN ÇOCUKSU SAF SEVDAMI SANA BAĞLI CANIMI İSTİYORUM. SANA EN BÜYÜK CEZA;YALNIZLIĞI BIRAKIYORUM..... GÖZLERİMDEN AKAN YAŞALARA DEĞİL.. SANA ACIYORUM.. YÜREĞİME SAPLADIĞIN HANÇERE DEĞİL SENSİZ GECELERDE KURDUĞUM HAYALLERE YANIYORUM... SANA OLAN SEVDAMDAN DEĞİL... KADERİMDEN KAÇIYORUM... SANA EN BÜYÜK CEZAYI YANLIZLIĞI BIRAKIYORUM SANA SENSİZ YAŞAYAMAM DEMİŞTİM... YAŞIYORUM... SENSİZ GÖZLERİM GÜLMEZ DEMİŞTİM... GÜLÜYORUM... SENSİZLİK NEFES ALMADAN YAŞAMAKSA* SENSİZLİK ACI ÇEKEREK GÜLMEKSE YAŞIYORUM GÜLÜM SENSİZLİĞE MAHKUM OLAN BENLİĞİMLE....
25.02.2009, 02:13 | #1179 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Anlaman Gerek
Oturuver yanıma beraber ağlayalım Tedavi gerekliyse yarayı bağlayalım Çareyi bulamazsan usulce dağlayalım Merhametle sarılmasını anlaman gerek… Umulmadık felaketlerdir dağları büken Kavuşamayandır sevip de gözyaşı döken Feryat figandır uzayınca ciğerler söken Bağırtıları gümbürtüyü anlaman gerek… Bakıp anlayamadın zaman gelir tanırsın Değerini vermezsen gün gelir utanırsın Dertlerine sabreder sözlere katlanırsın Sabrın meyveleri tatlıdır anlaman gerek… İşitmedin sesleri uzay bile duyarken Karnı açları bilemedin pasa doyarken Üçe alıp ona verdin milleti soyarken Hesaba çekileceğini anlaman gerek… Uğraşma mızrak sığmaz çuvalı deliverir Kimse kendine bakmaz deliye gülüverir Kaçamazsın ölümden delikten giriverir Parçalanıp dağılacaksın anlaman gerek… Kötü sözler olmasın aman ha dilindeki Zarar vermesin sakın tuttuğun elindeki Ötüyor oynatıyor sazların telindeki Acı söz insanı kahreder anlaman gerek…
25.02.2009, 02:15 | #1180 |
Usta Yiğido
yiğidoturan Şuan
|
Deli dolu bir akşam vakit ayrılık
Saatler yanlızlığa dönüyor mağrur Yabancı düşler kalmış dünden geriye Yürekler pişmanlığa çarpıyor mağrur
|