![]() |
#1181 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1063
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Adımı anamazsın
Yoluma çıkamazsın Gönülden sevemezsin sen Geçmişi silemezsin, Rüyama giremezsin Gerçekten sevemezsin sen
![]() |
#1182 |
Usta Yiğido
![]() Beklenen ölümlerin kaçışı olmaz
Bir yıldız bilinmeze kayıyor mağrur Ben sürgünüm sen durgun kaçak bu sevda Dilim hep elvedaya dönüyor mağrur
![]() |
#1183 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bi'tanemsin soğuk bir aralık akşamı hüzünle biten bir romanın ardından sana bir mektup yazdım sevgili yaşama dair umutları yeniden soldurarak sineme korkulardan kaçıyorum mevsimlerimin bir de avutulmuşluk temennileriyle bezenmiş kağıtlara yazıyorum sen diye bildiğim benimsemişlikleri.. bir de gecelere uzanıyorum sana benzetiyorum parıltısını yıldızların ışıltısını güneşin gözlerin düşüyor hatırıma irkiliyorum.. kara kışın ıslattığı kağıt mendil gibi savruluyor şimdi beden hepsi bu değil bazen aksi gelişiyor zaman örneğin güneş batıdan doğuyor örneğin su kanatıyor, örneğin acıtıyor sevmeler bazen.. ömrümden yaşamlar geçip gitti yar! kardan mevsimler yaşadım yağmurdan iklimler hep sende kaldım uykusuzluğunda bu rüyanın bilmiyorsun ama; buna yaşamak deniyor, senin anlamayacağın bir dilde .. ey türkülerimin onulmaz sancısı sevgili sana benziyor tüm insanlar şimdi aldanma iklimlere, bu bahar da biter gider öylece mevsim mevsim yağmur yağmur ıslanırsın tenhasında yalnızlığın ve hala aynı yerde “unutulan” diye anılırsın! adını “ben” koyduğum bir şiir yazdım sana sıcaktan bozma bir bahar melteminde kara kışa yeniliyorum cebimde ümitlerim şimdi gel deyişini beklemeden kapanıyor gözlerim bil ki yalnızlığın en kıdemli ismi artık benim aynalara baktığımda eskiyor yüzüm “bekle gelecek” temennileri vurmuş solgun tenime.. saçlarımda tel tel beyazlıklar efkar mı yaşlılık mı bilinmez.. sığınılacak, yaraları kapatacak başka bir dünyası yok bu benim heveslerimin “gitmesen” dediğim her ayrıntı boğuluyor şimdi labirent yalnızlıkların içinde bilmiyorsun, hiçbir ayrıcalığı olmayan bir güneşti yaşatmak seni şimdi içimde sana dair saklanan bir çok heceye eş değer sensizliğin griliğindeyim kelimelerde hep bulanıklık yarım kalmışlık mısralarda virgüller noktaları hep bir adım öne iterken kapakları yırtılıyor mektupların aldırmadan başlığında “senin için” deyişlerime ve daha benim bile bilmediğim neleri var bir bilsen kahrolası yaşam hallerimin.. şimdi söylenecek bir tek söz kaldı dilimde “seni çok özledim” ..bir tanemsin.. ..sevdiğim.. Yusuf Deysem SONSUZ
![]() |
#1184 |
Usta Yiğido
Aşk ve Sevgiye Dair Benden sevgi gül/ aşk diken sevgi meltem/ aşk tufan sevgi iç deniz/ aşk okyanus sevgi özenli/ aşk delişmen sevgi sinede taşımak/ aşk haykırmak sevgi esirgemek/ aşk zirveye tırmanmak sevgi koşulsuz/ aşk arsız dilenci sevgi umuda yolculuk / aşk taşkın, lirik, huzursuz aşk bir büyü en güzel suç ortaklığı aşk hazırlıksız zamansız yakalar aşk başkaldırı kapıp koyuvermek Aşk anı yaşamak aşk yaşadıklarını kar saymak aşk acımasız aşk hiç masum değil aşk çıldırmak uğrunda ölmek aşk sömürmek sömürülmek aşk bekletilmeye de gelmez maharet maharet mi? maharet aşkı sevgiye dönüştürebilmek
![]() |
#1185 |
Usta Yiğido
![]() Aşk olmaz
Kontrollu aşk olmaz Aşkın gücü sınır da tanımaz Bir ileri iki geri O vakit aşk; aşk olmaz Tek taraflıysa aşk, Yolunu bulamaz. Paylaştıkça çoğalır Vermeden aşk; aşk olmaz.
![]() |
#1186 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hersey biraktigin gibi Herşey aynı herşey bıraktığın gibi ayrılığın hüzünlü yüzü değişmedi değişmedi yine yalnızlığın siyah rengi kırgınım aşka hergün büyük bir ısrarla sensizliği bıraktığı için kapıma.... üşüdü biraz ellerim yüreğim hala sıcak hala yerinde sokaklar ve yine eskisi gibi bu şehir biraz sessiz benliğim ama çığlıkları duyabiliyorum ve hala nefes alabiliyorum! sadece biraz büyüdü içimdeki acım özlemek bu muydu? ben hep öleceğimi sanırdım...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Navigator
Bugün yine çok güzelsin hayat... Seni sevdiğimi söylemek geliyor içimden. Güvercinler uçuyor Hiç tanımadığım insanlara yüreğimden. Yine sana sımsıkı tutunmaya çalışıyorum Sen de birazcık tutsan ya ellerimden. Bugün yine çok güzelsin hayat... Herşeye rağmen... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Masal çiçeği Ne zaman seni düşünsem bir kuş ötüşünde bahar gelir dağlara kanatlarında yüreğimi okşar ellerin bütün ağaçlar yüregimde tomurcuklanır bütün çiçekler gözlerimde bin bahar saflığına bürünür hayat Nerede seni görsem sevinç çığlıkları saçar gözlerim sokaklara güzelleşir yeryüzü nereye baksam maviye bulanır sevdaya akan bütün duygular yüzünün güzelliğiyle yıkarım yüzümü her sabah ve sen en güzel masal çiçeğim olursun nerede sesini duysam avuçları gül kokan çocukların duaları yağar üzerime. akan pınarlara sesini, öptüğün çınarlara nefesini taşırım. ne zaman ışısa vefa gögünde hilal yıldız gülücükleri dökülür denizlere çağıl çağıl ne zaman seni ansısam sevgiye bin çiçek açar yüreğim sen kokan kötülükler alır gider başını bu şehirde bir ceylan iner pınarlara su gibi yudum yudum hava gibi nefes nefes sevgin dolar her yere ellerini hissederim ellerimde sımsıcak bilirim ki aşk en güzel masal çiçeğidir gönüllerde mutlu mavi çiçekler açtıran insan hayatında bütün dillerde sevgi şiiridir masal çiçeği bütün dudaklarda sevinç nağmesi ben ki yalnız seni sevdim bu yalancı dünyada yalnız senin oldum taştıkça aşkın ırmakları seninle bütünleşti hayatımın tüm renkleri her hissetiğimde yüreğimde yüreğini sımsıcak yağmursun sen, gökkuşağısın rüzgarsın, baharsın, aşksın, hayatsın tek mümkünüsün ömrümün, tek umudumsun her güz mavi çiçekler açan bahar çiçeğimsin gök kuşağından, gün ışığından ayrılırken ben sana sarılırım yedirenk sevinçlerle her gece.. Nuri Can [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] “Geri Gelin Geçen Zamanlar” Gidin ey hasret duyduklarım siz de vefasızsınız, Ben yanayım halime, ne kadar da yalnızım Unut gitsin gönlüm bütün kahır getirenleri Unut ki gelsin en güzel ve en anlamlı sevgili. Yaşanmamış say bunca anlamsız zamanı Olur da bir gün öc almaya kalkarsa yitirme anı! Bırak savrulsun, gedalık yakışır bize, onlar hep sultandı, Varsın sen yitir zamanı, en büyük kazancın manandı. Yıkıl ey önüme mana duvarlarını örmüş zaman! Yaşarsam anında bir an o gün anlarsın beni ne de yaman! Sus artık inletme sineyi acımasız fısıltılarınla nankör an, Dökülsün artık ummanına yetti artık bunca eziyet geçsin zaman. Yaz şimdi keskin kaleminle tükür kağıda, İnlet nağmeleri anlar ansızlaşsın mana da, Ben kimim, sen kimsin? Her şeyi anlamlı kıl bekada, Ümit dolu olmaz mı yarınlar ve sevdaları zamansız yaşamak beka da. Koşmak zamanın işlemediği kulvarda, Yarışmak adına değil, yalnızca sevda adına, Yırtmak maddenin perdelerini adım atmak sonsuzluğa, Ve düşeş çekmek tek seferde cennete girme yolunda. Çekilin ey engeller önümden meydan okudum ben ezelden, Yıllar var ki boşluktan kaybettim ve bilinmezden, Bilinmezler sürükledi beni her halden bezenmeden, Ben geçtim her şeyden yeter ki sen geçme benden. Ayten Demir arsivi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] UMUT ÜZERİNE... Yaşama küsme hakkınız yoktur. Neden böylesine mutsuzsunuz? Nasıl bu denli karamsar olabiliyorsunuz?*** Belki işinizden memenun değilsiniz, belki çevrenizden... Maaşınızı az buluyor, ya da kendinizi beğenmiyorsunuz... Oysa... Öylesine değerlisiniz ki. Örneğin gözleriniz... Gözlerinizi kaça satarsınız* 1 trilyon? 2 trilyon? 5 trilyon? Satarsınız... ve işte zenginsiniz... Ama... Bu servetleerişeceğiniz dünyayı görmedikten sonra,paranın bir değeri var mı? ya da derdiniz para değil... Başarı ve saygınlık... Size gözlerinizin karşılığında bulunduğunuz şirketin genel müdürlüğünü verseler kabul eder misiniz?????? Cevabınız ''Hayır'' değil mi? O halde siz;aslında hem zengin,hem de başarılısınız. Yeter ki: Allah'ın size verdiği bu değerlerin bilincinde olun. Bunları görebileceğiniz bir başarı için hayata geçiriniz. O halde... ASLA UMUTSUZLUK YOK!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |