Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.12.2008, 16:31   #111
selahattinçifci
Yeni Yiğido
NO AVATAR

selahattinçifci Şuan selahattinçifci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.08.2021 16:04

Tecrübe Puanı: 0 selahattinçifci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: MERKEZ HAYDARLI KÖYÜ

[quote=selahattinçifci;343037]
tüm sivaslılar ve haydarlıların mübarek kurban bayramını kutlar sağlık mutluluklar dilerim.
Ayrıca bu bayramın tüm islam alemine ve türk toplumuna huzur ve refah getirmesini.Ülkemizin terör belasından kurtularak hem şehit yakınlarımızın hemde bundan sonra akacak kanların önlenmesine katkıda bulunmasını ,Hasta,muhtaç,kimsesizlerede daha iyi bir gelecek için hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz eder.Herkese hayırlı bayramlar dilerim
selahattinçifci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2008, 17:25   #112
isademir
Yeni Yiğido
NO AVATAR

isademir Şuan isademir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.01.2009 17:43

Tecrübe Puanı: 0 isademir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TÜM HEMŞERİLERİMİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI TEBRİK EDER SEVGİ VE SAYGILAR SUNARIM.
isademir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008, 11:49   #113
sadettinn
Yeni Yiğido
NO AVATAR

sadettinn Şuan sadettinn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.05.2013 08:23

Tecrübe Puanı: 0 sadettinn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hemşerilerim selam lar isa ben sadettin nasılsınız iyimisin gardas yıllardır görüşemiyoz msn adresinizi verirseniz devamlı görüşürüz millet lütfen herkez msn adresinide yazarsa iyi olur sunki ben bir site yapim dedim haydarlı köyü için saolsunlar ne belediye baskan yardımcımız MHİR KUZUCU nede baska bir köyümüzün okumus kişilerinden yardım alamadım bu kadar okumuş kişilerimiz var ama malesef yar.doc dr KEMALETTİN KUZUCU BEYDEN DE YARDIM ALAMADIM Halbuki isterdimki yardım etsinler de güzel bir site yapim hepsininde haberleri var BİZZAT GİTTİM YARDIM İSTEDİM BEN ONLARDAN PARA İSTEMEDİM PUL İSTEMEDİM SADECE KÖYÜMÜZE AİT BİR İNTERNET SİTESİ OLSUNDA BİZDE GELMİŞİMİZİ GEÇMİŞİMİZİ TANIYALIM DİYE BBİRİLERİ PARA İLE YAPTIRAMIYOR AMA BEN KİMSEDEN PARA PUL İSTEMEDİM YİNEDE BİLGİ AMAÇLI YARDIM ETMEDİLER HER KÖYÜN KENDİNE AİT SİTESİ VAR AMA BEN BURAYA BİR RESİM YUKLEDİM BAK BU KADAR KİŞİ YAZMİŞ ALLAH RAZI OLSUN HALBUKİ İSTERDİMKİ HANLI GİBİ, KARTALCA GİBİ , DURDULU GİBİ BİZİMDE KÖYÜMÜZE AİT BİR İNTERNET SİTEMİZ OLSUN AMQA MAALESEF OLMADİ BU YAR.DOC DR KEMALETTİN BEY ARASTIRMACİ AMA ARASTIRSIN DURSUN KÖYÜNÜN İNSANLARINA SADECE ARASTIRMASINDAN BİR BÖLÜMÜ KÖYÜMÜZÜN SİTESİNE KOYMAK İÇİN İSTEDİM VERMEDİ CANI SAOLSUN ARKADASLAR BASINIZI ARITTIM KUSURA BAKMAYIN HEPİNİZ ALLAHA EMANETSİNİZ SAYGILAR.......
sadettinn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2008, 11:59   #114
sadettinn
Yeni Yiğido
NO AVATAR

HEMSERİLERİM BUNUDA SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM İLLAKİ BİR GÜZEL SİTE YAPMAK HAYALİM İNSALLAH YAPMAYADA CALISIYORUM BAKALIM İLERDE GÜZEL BİR SİTEMİZ OLUR KÖYÜMÜZE AİT LÜTFEN BİLDİKLERİNİZİ BİLGİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN BAKIN BİRDE BU FORUMU BEN ACMADIM SADECE BİRTANE RESİM KOYDUM 12 SAHİFE DOLMUŞ NEDEN KÖYÜMÜZÜN BİR İNTERNET SİTESİ OLMASIN BUNU YAPMAKTA ZOR DEGİL AMA KÖYÜMÜZ HAKKINDA BİLGİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN DURDULU NUN BİR SİTESİ VAR GİRİN BAKIN ALLAH RIZASI İÇİN NEDEN HAYDARLININ OLMASIN AMA MAALESEF AMA BEN BU İŞİ YAPACAGIM ALLAHA EMANETSİNİZ.....sadocx@hotmail .com BİLGİLERİNİZİ VE BİLDİKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN YAPAN ARKADASLAR VARSA BEN ONLARA YARDIMCI OLURUM BUNUDA SÖLEYİM AMA RESMİ OLACAk tr.gg uzantılı olmasın bunlar bedava verilenler hosca kalınn......
sadettinn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2008, 11:06   #115
xmenxfbx_90
Yeni Yiğido
NO AVATAR

xmenxfbx_90 Şuan xmenxfbx_90 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.12.2008 14:43

Tecrübe Puanı: 0 xmenxfbx_90 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaslar biraz teknolojıyı takıp edelım
xmenxfbx_90 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2008, 15:48   #116
sadettinn
Yeni Yiğido
NO AVATAR

xmen teknolojimi ))
kim oldunu bilmiyom ama kendimize yete3cek kadar takip ediyoruz da alakasını anlayamadık acarmısın lütfen ??
Alt 28.12.2008, 20:13   #117
memiş çiftçi
Yeni Yiğido
NO AVATAR

memiş çiftçi Şuan memiş çiftçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.04.2009 14:19

Tecrübe Puanı: 0 memiş çiftçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln Cevap: MERKEZ HAYDARLI KÖYÜ

sadettin emmiben muhammed akif çiftçi nasılsın burdaki herkes seni tanıyo masallah mesur oldun
memiş çiftçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 20:15   #118
memiş çiftçi
Yeni Yiğido
NO AVATAR

slm ben muhammed akif çiftçi sadettin emmi nasılsın
memiş çiftçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008, 20:20   #119
memiş çiftçi
Yeni Yiğido
NO AVATAR

slmmm haydarlılar nasılsınız muhammed akif çiftçi
Alt 28.12.2008, 20:22   #120
memiş çiftçi
Yeni Yiğido
NO AVATAR

biraz amatörüm ama idare edin artık çünkü biz hemşeriyiz

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)