|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |
Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU? | |||
EVET OLABİLİR |
![]() ![]() ![]() ![]() |
218 | 40,45% |
KESİNLİKLE HAYIR! |
161 | 29,87% |
OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... |
121 | 22,45% |
FİKRİM YOK???? |
39 | 7,24% |
Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#111 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
![]() Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 691
![]() |
![]() niye olmasin ya ben anlamiyorum yok olmaz diyenleri ,
gönüller yeterki bir olsun hersey olur olmaz diye birsey yok sanal alem deyip gecmeyin bence bakin sizlerde sanal alemde takiliyorsunuz hic tanimadiginiz kisilerle konusuyorsunuz fikirler paylasiyorsunuz ,ask birden olusmaz zaten birseyler paylasirsirsin konusursun sonra hoslanirsin karsindakinden onda senden hoslanir karsilikli sevgiye aska dönüsür ayni normal hayatta oldugu gibi sonrada görüsürsün yüzyüze olur biter allahin izniyle yeterki yalan dolan olmasin ne normal hayatta ne de sanal alemde önemli olan bu ask bu ya kimi nerde nasil bulacagini nerden nasil bileceksin buyüzden hic bir zaman büyük konusmamak gerekir , ben olmam demeyin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Yeni Yiğido
![]() melis58 Şuan
![]() Son Aktivite: 28.02.2009 17:01
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() BÖYLE BİR ŞEYE İNANMAK ÇOK ZOR DAHA ÖNCE OLSA HAYIR YA ÖYLE ŞEY OLURMU NE MANTIKTIR BU ?NE ŞAÇMALIK DERDİM. AMA ŞU 10 GÜNDE ÖYLE DEĞİŞDİKİ FİKİRLERİM BUNA NASIL CEVAP VERCEM ŞAŞKINIM
İNSAN HİÇ GÖREMEYECEĞİ HİÇ BİR ORTAMI PAYLAŞAMAYACAĞI VE HİÇ TANIMADIĞI BİRİNE AŞIK OLURMU? ONUNLA SADECE CAMDA KONUŞMAK AŞKA YETERLİMİ ? ONU GÖRMEK İSTEMEK ONUNLA OLMAYI HAYAL ETMEK ONUN SESİNİ ÖZLEMEK ONU HİÇ GÖRMEDEN KARŞISINDA DELİ GİBİ ÖZLEMEK EVET SAÇMA GİBİ AMA BU BİR GERÇEK ADI NEDİR ? DUYGULAR KARIŞTI BİR BİRİNE KENDİMLE BİLE ÇELİŞKİ İÇİNDEYİM ŞU AN ACABA O BUNLARA DEĞERMİ? YÜREĞİMİ NE HALA KOYDUM? BİR ARASAM BİR SORSAM BİR ŞİİR YAZDIM ONA SANA BENİ ANLATAN YILLANDIKÇA İÇİMDE KALACAK OLAN BİR ŞİİR AMA ÇOK UZAKSIN BUNLARI DUYMAYA ADI İÇİMDE KALACAK KEŞKE BURDA OLSAYDI KEŞKE BÖYLE OLMASA YDI VE HEP BU KEŞKELER BIKTIM BE AŞKIM BENİ KENDİ DÜNYAMDA YALNIZ BIRAKTIN AŞKIM BUMU SEVDA BUMU HAYAT. HAYAT BUYSA SEVDABUYSA İSTEMEM. AL SENİN OLSUN BU ACIVE DELİ SEVDA EVET ÇETTE AŞK OLUYORMUŞ ADI BENDE KALACAK BİR ÖMÜR SAKLANACAK VE HOŞÇAKAL ACI VE DELİ SEVDAM HOŞCAKAL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.08.2011 20:42
Tecrübe Puanı: 735
![]() |
![]() mantikli düsünmek gerekirse,sanal alemde ask olmaz,sadece bi avuntudur!nasil böyle biseyin olacagina inaniyorsunuz hayret ediyorum
güzelmi,cirkinmi,uzunmu,kisami ,zayifmi,sismanmi?bunlarin hepsini cam da net görebiliyormusunuz?hic kimse kusura bakmasin,böyle sanaldan bulup evleniyorlar iki ay sonra bosaniyorlar,ask fedakarlik ister,ask karsilikli sevgi saygi ister,ask dertleri paylasma ister,bunlardan hangisini sanal ortamda yasayabileceksiniz? sanal alemdeki ask sadece avuntudur,kendini tatmin etmedir,kimsede bana sanal alemde gercek ask olur demesin,cünkü sanal alemde sanal ask bile olmaz. biraz mantikli düsünürseniz anlarsiniz.........
![]() |
#114 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
kardesim normal hayattaki asklarda ortada herkezin fikrine saygi duymaliyiz sen olmaz diyorsun ama ankete bir bak istersen evt diyenler önde gidiyor olmaz diye birsey yok |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
![]() |
![]() onlar kendini avutanlar,biraz mantikli olan insan temeli olan evin üstüne kat cikar,sanal alemdeki askta temeli olmayan evin üstüne kat cikmak gibi bisey.
normal tanisip evlilikleri veya beraberlikleri de uzun sürmeye biliyo bu nasip isi, bildigim tek sey,gözün görmesi ruhun begenmesi lazim,olur diyenlerde sanaldan ask yasamistir veya yasiyordur.
![]() |
#116 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() normal veya sanal
nefarkeder ya ask asktir rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin gerisi bos kardesim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ASK sadece uzak kaldiginda ASK tir .
Ask heryerde aynidir .....yani ASK KAVUSAMADIGIN SÜRECE ASK TIR. ASKIN ömrü ne kadardir ??? Bir kelebgin ömür kadardir. kavustuktan sonra ne kaliyor ????????? Kocaman "HICBIRSEY" HERZMANKI GIBI ...................
![]() |
#118 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1054
![]() ![]() ![]() |
![]() epeydir açılan konular içerisinde en mantıklı konu açılmış, bravo
evet çağımızın sorunu bizdede giderek yaygınlaşıyor her sorununu masabaşında bilgisayarda 20 inç bir ekran bir mous, bir basit web camle düyaya bakıp dünyanın tüm sorunlarını çözeceğini sanmak yanlış bence, tüm dünya sorunları burada çözülemeyeceği gibi dünyevi sorunlarımızda burada çözülemez arkadaşlar, elbette burada tanışılıp konuşulur, fikir alış verişinde bulunulur ama aşk gibi insana has bir duyguyu, tenleri ilgilendiren canları sesleri bakışmaları ilgileniren birşey burada olmaz ancak vesile olabilir diye düşünüyorum, internet bağımlılığı diye artık bir hastalık var, 13- 14 yaşında internet canavarı obez nesiller yetişiyor artık bakkala gidip ekmek alamayan tipler bunlar, iki kelime başkasıyla dışarda konuşamayan iki kişiyle tanışmayan tanışamayan a sosyal yaratıklar artıyor , herkes dikkatli olmalı bu konuda, evet sanal tanışma olabilir ama sanalda aşk olmaz son söz, geçen bir laf duydum , aileni dinini, yaşadığın şehri sen doğmadan seçme şansın yok ama bir tek seçme şansın eşin ve çocuklarının annesi babası olacağından bu ilahi seçimi doğru yapmak için sanal yeterli değil, doğru değil, çıkıp gezip , flört edip iyice tanımadan evlenenler bir yılı zor getiriyor artık, hele bu ekonomik sıkıntılarda bırak bir yılı bir kaç yıllık evlilikler bile yıkılabiliyor bir anda, ki bazan tek çocuklu çok ayrılmış insan var, çok hayatlar paramprça, bir kerecik seçme şansın olduğun şeyi sanala emanet edersen gerçek hayatta sanal kalırsın
![]() |
#119 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4542
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Yiğido
![]() ![]() kadir20 Şuan
![]() |
![]() Alıntı:
valla ne güzel siir gibi yazmissin,eline yüregine saglik,ama bizim millet yine anlamaz,at gözlüklerini takmislar bi kere.
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Demokrasi mi laiklik mi? | seva | Serbest Kürsü | 18 | 11.08.2009 01:01 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |
Gereği düşünüldü: MSN’ye olan tutkunuzdan dolayı boşanmanıza karar verildi! | gul-i_ahmer | Arşiv | 4 | 16.09.2008 11:40 |
Müziğin Dindeki yeri ve Hadis-i Şerifler | bayatlı kenan58 | Dini sohbet | 2 | 31.05.2008 14:20 |
Ah Sivas Ah | fertelliyim | Arşiv | 3 | 13.03.2008 16:45 |