Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor - Sayfa 12 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 28.01.2011, 00:49   #111
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birader avatarına Atatürk resmi koymuşsun, Mustafa Kemaller Tükenmez demişsin ama ne Atatürk'ün kibarlığına ne de onun ideolojisine uygun hareket ediyorsun... Buradan ancak kınayabildiğim için sadece kınıyorum hem Sivaslılar, hem bu site hem de Kemalistler kibar, anlayışlı ve üsluplu insanlardır ne yazık ki bu sitede Sivaslı bir Kemalist olduğunu iddia eden birisi olmandan dolayı üzüldüm... Üslubunu düzeltmeye davet ediyorum seni...

Saygılar...
Şu bi gerçek Ülkemizde Kemalizmin Arkasına Sığınılıyor Kullanılıyor Aslında Ülkenin altını oyanlarda Kemalistim diyor ama Arkadan iş yapıyor Kullanıyorlar bende buna karşıyım
Alt 28.01.2011, 01:07   #112
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şu bi gerçek Ülkemizde Kemalizmin Arkasına Sığınılıyor Kullanılıyor Aslında Ülkenin altını oyanlarda Kemalistim diyor ama Arkadan iş yapıyor Kullanıyorlar bende buna karşıyım
Bende ilk olarak onlara karşıyım, en azından şeriatçı olupta bunu saklamayanlar açıkça söylüyor diğerleri Kemalist olmayıp Kemalizmin arkasına saklanıyorlar ki beni benim dünyaya bakışımı kullanmaları ve benim gibi bu ideolojiye hayatlarını vakfetmiş ve daha da edecek olanları da genelleme ile kötü adam olarak görünmelerine neden oluyorlar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2011, 01:08   #113
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Tecrübe Puanı: 620 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Birader avatarına Atatürk resmi koymuşsun, Mustafa Kemaller Tükenmez demişsin ama ne Atatürk'ün kibarlığına ne de onun ideolojisine uygun hareket ediyorsun... Buradan ancak kınayabildiğim için sadece kınıyorum hem Sivaslılar, hem bu site hem de Kemalistler kibar, anlayışlı ve üsluplu insanlardır ne yazık ki bu sitede Sivaslı bir Kemalist olduğunu iddia eden birisi olmandan dolayı üzüldüm... Üslubunu düzeltmeye davet ediyorum seni...

Saygılar...
haklısınız gerçekten ne diyeyim. insanların birşeyleri görmemezlikten gelmesi beni ister istemez çileden çıkarıyor... kusura bakmayın.

Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2011, 01:15   #114
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5483 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

5 te 5 yapmak degilde, Halka gercek anlamda hizmet edebilecek Bilincli birilerinin aday olmasi gerkiyor diye düsünüyorum..
Alt 28.01.2011, 03:53   #115
özgüven
Usta Yiğido

özgüven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özgüven Şuan özgüven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.04.2015 06:50

Tecrübe Puanı: 727 özgüven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

5 te 5 zorda 5 te 4 olabilir,Değişen fazla birşeyde olmaz.
Alt 28.01.2011, 07:36   #116
ahenk
Yeni Yiğido
NO AVATAR

ahenk Şuan ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2011 15:37

Tecrübe Puanı: 0 ahenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Öğrencilere yoksulu anlamayı öğütleyen Erdoğan, 4 milyon işçinin 629 liralık asgari ücretle süründüğü ülkede, eşine 2 bin liraya yabancı marka çanta alıyor...
Hollandalı modacılar Victor&Rolf’ün imzasını taşıyor
V&R markalı çantalar Türkiye’de yalnızca Kanyon gibi sosyetenin uğrak yeri olarak bilinen alışveriş merkezlerinde ve Harvey Nichols gibi lüks mağazalarda satılıyor. Çantaların fiyatları 2200 liraya kadar çıkıyor...Başbakan 60 milyarlık saat takıyor..Sayın Başbakan anlatıyor;
“ZENGİN kardeşim, kendisini bir an olsun yoksulun yerinde görsün” diyen Erdoğan şöyle devam etti: Ben İstanbul’da zenginlik içerisinde yaşayabilirim. İstanbul’un varoşları da var. Orada oturduk mu? Gidip bir Roman’ın evinde oturduk mu? Bunu belediye başkanlığım zamanında da yaptım.
Erdoğan: Zenginler kendini yoksulların yerine koysun
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da gençlik temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, birlik beraberlikten söz ederek sözü açılıma getirdi. Erdoğan, “Birliğe karşı çıkılabilir mi? Kardeşliğe karşı çıkılabilir mi? Kendimizi başkasının yerine koyacak ve meseleye bir de o gözle bakacağız” dedi. Erdoğan , “Ben kendim için ne istiyorsam karşımdaki için de onu isteyeceğim. Bunu sorgulamak durumundayız. Hiç kimse kendi anne babasını, doğduğu şehri, ülkeyi, ana dilini, kültür kodlarını tercih ederek dünyaya gelmiyor. Onlar farklı zenginliklerle dünyaya geliyor. Bu toplumun zenginliğini de zaten bu oluşturuyor” diye konuştu.

Bizim dışımızda şekillendi
Erdoğan şunları söyledi: “Yani her doğan aslında bir sermaye ile geliyor. Diğerleriyle, o toplumla bunu bütünleştirdiğimiz zaman ortaya farklı bir sermaye zenginliği çıkıyor. Hepimiz isimsiz bir bebek olarak dünyaya gözlerimizi açtık. Bizi diğerlerinden farklı kılan birçok vasfımız süreç içinde ve bizim dışımızda şekillendi.”

Empati kurmaya çalışalım
Erdoğan, “Dillerimiz, inançlarımız, derimizin rengi, kültürümüz, şehrimiz, ideolojilerimizin ötesinde biz hepimiz birer insanız. Batıdaki genç kardeşim, bir an olsun, kendisini doğudakinin yerine koysun. Doğudaki, bir an olsun, kendisini kuzeydekinin, güneydekinin, batıdakinin yerine koysun. İstanbul’da doğmuş, büyümüş olan kardeşim, ‘acaba Hakkari’de doğup büyüseydim ne olurdu?’ diye kendisine sorsun, bunu sorgulasın... Veya bir milliyetçi genç kendisini bir solcunun, bir sosyalistin yerine bir an olsun koysun. O sosyalist genç de bir an olsun kendini milliyetçi gencin yerine koysun, onu anlamaya çalışsın. Bir an olsun muhafazakarla, bir an olsun dindarla, bir an olsun modernle empati kurmaya çalışalım. Zengin kardeşim, kendisini bir an olsun yoksulun yerinde görsün.” Bu ülkede 6,5 milyon emekli var,bağkur prim borcunu ödeyemeyen esnaf var,işsizler var,asgari ücretliler var..Ülkede 20.000 aile harici hepsi ya işsiz ya da ücretli,evet şimdi empati kuralım,senin ülken böyleyken 60 milyarlık saat takmak empati kurmak,2000 liralık çanta almak empati kurmaksa çok iyi bu gidişat..Fakirleri düşkünleri düşünmek yetmiyor,icraat gerek.haa bu arada seçim yaklaşıyor,seçim ağzı ile konuşmak devri başlamıştır..Normaldir !..
ahenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı ahenk'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2011, 10:49   #117
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1517 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

elbetteki medeni insanların hakaret içeren yorumları hiç bir biçimde tasvip edilecek bir olay değildir ama tüm yorumlarında sevgili sayın diye hitab eden tartışma adabını ve seviyesini asla gözardı etmeyen birine hemde babası yaşındaki birine bir şaiirimizden alıntı yaparak yüzüne tükürürüm diye bilecek kadar ileri giden site yöneticisine karşı aynı duyarlılığı göstermediğinize hayret ediyorum bu çifte standart niye acaba aranızdaki ahbap çavuş ilişkisindenmi kaynaklanıyor merak ettim

not: ayrıca o arkadaş hakaret içeren bu sözün ardından sitedeki bu yorumların tümünü silmek gibi bir gafletinde içine düşmüştür
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2011, 11:31   #118
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Öncelikle, herkes kendini bir başkasının yerine koyarak konulara yaklaşırsa sanırım azda olsa konulara bakış açıları değişebilir.
Hiç kimseye zorla buraya görüş yazdırılmıyor, kendine hakim olamayan bu tür konulara değinmesin lütfen.Ve biz yöneticiler de keyfi bir tutum içinde olamayız olmamalıyızda Karşı tarafı rencide edici, kırıcı usluplardan kaçınırsak ortaya herkesin anlayabileceği bir görüş ifade etmiş oluruz. Her görüşe saygılı olmak durumundayız.
Alt 28.01.2011, 11:39   #119
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 774 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaten Yöneticiler Her Görüşe Karşı Tarafsız Olması Lazımdır.
Alt 28.01.2011, 11:43   #120
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1517 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sanırım titizyiğido kardeşimdi arif bey bir yorumunda çok masumhane bir biçimde düşüncesini yazdı diye"abi sen yöneticisin tarafsız olmak zorudasın"gibi bir söz etmişti şimdi gırtlağına kadar taraf olan yöneticiler için ne düşünüyor merek ediyorum ayrıca şunu açık yüreklilikle söylüyorum sayın coşkun sitenin en tarafsız yöneticisidir.
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)